Menu

Bilforsikring

3. ADVENTSKONKURRENCE

Af Emma Sundwall | Senest opdateret 10. December 2021 | Læsetid:

3. ADVENTSKONKURRENCE 

Vi nærmer os juleaften, og i dag er det den 3. søndag i advent. Det fejrer vi med en adventskonkurrence!

På vores Facebook side har du nu mulighed for at deltage i konkurrencen om en Saphe Drive Pro og 5 måneders gratis abonnement i samarbejde med Saphe

Er du så heldig at vinde vores konkurrence, vil du modtage din nye bedste ven i bilen, en Saphe Drive Pro fra Saphe. Med denne fikse skærm vil du blive advaret mod aktuelle alarmer og afstanden dertil. Dermed er du altid informeret om fartkontrol, bil i nødsporet, strækningskontrol, en ulykke og andre alarmtyper. Yderligere vises din fart og den gældende hastighedsgrænse på motorveje. Saphe starter automatisk, når bilen sættes i bevægelse. 

Udover den smarte Saphe Drive Pro vil du også modtage et 5 måneders gratis abonnement til Club Saphe Premium, som kræves ved denne model af Saphe. Dette medlemskab giver dig adgang til rutenavigation, Apple CarPlay integration samt hastighedsgrænser på danske motorveje. Abonnementet har en månedlig betaling på 25 kroner.  

Vores adventskonkurrence er lavet i samarbejde med Saphe, som kan tilbyde Danmarks største trafikfællesskab. Hver dag hjælper bilister i hele Europa hinanden med at undgå fartbøder og ulykker. 

Deltag i vores adventskonkurrence via knappen herunder:

Deltag her!

 

Leder du efter Bilforsikring?

Du kan spare op til 3.000 kr. om året hvis du vælger den rigtige bilforsikingspakke