Menu

Vi henter priser fra 14 udbydere heriblandt:

  • Popermo Forsikring
  • Next Forsikring
  • FDM Forsikring
  • NEM Forsikring
  • Alm. Brand
  • Global Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • IDA Forsikring

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Storstrøm Forsikring:

Storstrøms Forsikring er et forsikringsselskab der er lokalt forankret omkring det gamle Storstrøms amt. Det betyder at de kun forsikrer kunder i området omkring dette amt. Derudover er de et meget kundeorienteret selskab, hvilket bl.a. Udspringer af at de er et gensidigt selskab, hvor hver en krone i selskabet bruges til at forbedre kundernes forhold. Storstrøms Forsikring g/s er et såkaldt gensidigt selskab. Det betyder at ejerne og kunderne er to grupper der overlapper i hinanden. Det betyder, i Storstrøms forsikrings, tilfælde at det er forsikringstagerne som ejer selskabet og har indflydelse over hvem der sidder i repræsentatskabet og ledelsen. Derudover betyder det at Storstrøms Forsikring ikke skal udbetale et evt. overskud til sine aktionærere. For den enkelte forsikringstager medfører det at Storstrøms Forsikring kan fokusere på at levere den bedst mulige service for sine kunder samt fokusere på at holde præmien så lav som mulig En af de ting de gør for at sikre at den service du oplever, er er helt ti top, er at du som kunde, har en personlig assurandør/forsikringsrådgiver tilknyttet. På den måde kan du være sikker på at den rådgiver du snakker med, når uheldet er ude, kender din forsikringssituation og kan give dig den optimale rådgivning og skadebehandling. Et andet sted hvor deres fokus på kundetilfredshed viser sig, er i deres dækning. Hvis man har en kaskoforsikring hos Storstrøms Forsikring, så er du ikke kun forsikring mod skader på din bil. En kaskoforsikring hos Storstrøms Forsikring indeholder altid vejhjælp, friskade og glasdækning, udover den generelle dækning i deres kaskoforsikring.

Bilforsikring

1) Du må ikke være registreret i RKI 2) De er et forsikringsselskab hvor du, som forsikringstager, er medejer og har del i at bestemme retningen for selskabet 3) Deres almindelige kaskoforsikring inkluderer dækninger, er er tilkøb hos mange af deres konkurenter 4) De er lokalt forankret

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev