Kommende mobiler i 2017: De største nyheder

|Posted by | Uncategorized
Tags: , , , ,

kommende mobiler 2017

Samsung, Apple og Nokia – her får du en kort gennemgang af 2017’s potentielle og mest spændende kommende mobiler.

De sidste 12 måneder har budt på lidt af hvert på mobilfronten. Vi har haft drama, trådløse høretelefoner og overraskende nyheder, hvor mange af telegiganterne har lanceret topmodeller, og tempoet lader ikke til at blive skruet ned i 2017. Vi giver dig her et overblik over nogle af de mest spændende kommende mobiler – men intet er sikkert endnu. 

I 2016 blev vigtigheden af designet for alvor slået fast, og dagene for billige plastik telefoner lader til at være talte. Ligeledes blev det tydeligt, at en hukommelse på 16 GB ikke længere er særlig tiltalende, og det er muligt, at vi i 2017 vil se endnu et kvantespring til 64 GB som den nye standard for alle selskaber, undtagen Apple.

Læs også: Mobilnyheder 2016: Her får du dem billigst

Til gengæld vil Apple formodentlig levere den største revolution, når det kommer til kommende mobiler og deres formgivning og design, der vil komme i en udgave med en skærm, der dækker hele fronten samt en ”virtuel”-knap, som er bygget direkte ind i skærmen. Uden flere tilføjelser, giver vi dig her 3 af de kommende mobiler i 2017 og deres forventede “features”.  

Samsung Galaxy Note 8

Samsung kommende mobiler

I hælene på Samsungs kæmpe fiasko Note 7, forventes en ny Samsung Galaxy Note 8 til foråret 2017, som formentlig vil komme til at blive en massiv opgradering, der skal sætte Samsung tilbage i kampen som et af verdens førende smartphone-producenter. Dette er dog endnu en smule usikkert, da der ligeledes florerer rygter om, at den koreanske producent havde valgt at droppe deres Note-serie efter uheldet med Galaxy Note 7, og derefter udelukkende fortsætte med deres Galaxy S8 model.

Samsungs Note-serie er bedst kendt for deres store skærme med høj-opløsning samtidig med et yderst tyndt design, skarpt kamera, et batteri med høj kapacitet samt en telefon med en masse power – på godt og ondt. Derudover var den forrige telefon (Samsung Galaxy Note 7) vandtæt ned til en dybde på 1,5 meters dybde.

Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus

apple iphone 7

Ja – den er god nok. iPhone 7 nåede knapt at forlade fabrikkerne inden snakken gik på en iPhone 8, der efter sigende skulle vende lidt op og ned på tingene. Forventningerne er altså kæmpestore til iPhone 8 ovenpå en skuffende lancering af iPhone 7, der ikke rykkede sig særlig meget fra den tidligere iPhone 6S. En af de større “hints” der er blevet givet om iPhone 8’s design kommer formentlig fra Apple Watch, der for første gang blev mulig i keramisk materiale. Dette, samtidig med præsentationen af den nye farve “Jet Black”, kunne danne rammen om den nye topmodels design og materialer. Der er dertil også blevet snakket om at “Touch ID” vil blive bygget ind i displayet, og materialet glas for helt sikkert også en central rolle i den nye iPhone.

Ligeledes bliver der snakket om en kant-til-kant skærm, ingen hjemknap og trådløs opladning.

Læs også: Få op til 3.000 kroner for din brugte iPhone

Apple forventes altså at gå “all in” på denne telefon, der skal markere 10-års jubilæet for iPhone, og en kombination af forandringer i både design og hardware skulle altså gøre iPhone 8 til den mest revolutionerende iPhone til dato.  

Apples iPhone 7 og iPhone 7 Plus blev begge lanceret d. 7 september 2016, mens iPhone 6S og iPhone 6S Plus debuterede d. 9 september 2015. Begge lanceringer fandt sted en onsdag, og hvis formodninger holder stik, vil iPhone 8 komme ud d. 6 september 2017.

Nokia D1C og P1

nokia kommende mobiler d1c p1c

En gammel kending vender tilbage – men i en noget nyere skal og bliver en del af de kommende mobiler 2017. Nokia har de senere år kæmpet for at genvinde verdens forbrugere tilbage, men dette er noget af en udfordring – endda med Microsoft ombord. På det seneste har der dog været rygter om, at Nokia ville prøve kræfter med en ny smartphone, der ville køre på Google’s styresystem Android OS.

Nokia startede med at lave mobiltelefoner i 1987 og blev det bedst sælgende brand af håndholdte mobiler i 1998. Men efter at blive udkonkurreret af Android og iPhone, indgik Nokia i et samarbejde med Microsoft, hvorfor Microsoft fik ansvaret for Nokias mobiltelefoni i 2011. Dette resulterede i Microsoft Lumia serien, som efterhånden er blevet fortid. Microsofts ejerskab af Nokia brandet udløb dette år, og nu er Nokia altså klar med deres helt egen smartphone i 2017, hvor det meste endnu er et større mysterium.

Læs også: Guide: Mobiltelefon til børn: Her er de bedste!

Vil du have et abonnement så du kan bruge din nye telefon hele tiden uden at tænke på, om du ringer eller surfer for meget? Eller vil du have et nyt abonnement, der for eksempel inkluderer streaming? Så kan du sammenligne hele markedet på under 15 sekunder, hvor du blandt andet kan sammenligne teleselskaber såsom Telia, CBB Mobil, YouSee og mange flere.