Tilbageblik: Samlino.dks 5 mest læste artikler i 2018

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Top 10
Tags: , , ,

Top 5 Blogpost

Året langer mod enden, vi siger farvel og tak til 2018, men inden vi velkommer 2019, vil vi gerne gå en tur ned af mindernes allé og kigge tilbage på de mest populære artikler, der blev skrevet i løbet af 2018.
Hos Samlino.dk har vi gjort vores ypperste for at hjælpe den danske forbruger igennem det, der nogle gange kan forekomme som en jungle af finansielle beslutninger og muligheder. Derfor har vi samlet de 5 mest læste artikler, så du kan læse eller genlæse det materiale, som vores læsere fandt allermest spændende – god fornøjelse!

1. Pristjek: Her får du den billigste TV-pakke!

Der er et utal af TV-udbydere i Danmark, og de pakker, som udbydes, er ikke standardiseret, og derfor kan det være svært at overskue lige præcis, hvilken pakke der bedst passer til ens behov. Vi samlede de billigste TV-pakker i landet, der viser præcis, hvad du får for pengene, samt hvor du finder det bedste tilbud til dig!

billigste tv-pakke

Sammenlign TV & Bredbånd Gør det på under et minut

2. Skat 2018: Alt du skal vide for at undgå skattesmæk

Hvis du ikke allerede har læst den, vil vi på det kraftigste anbefale dig at læse vores guide om SKAT igennem. Vi dækker alt fra a til z, så du er klædt på til at få alle de penge, du har krav på! I det

guide-til-skat
Skat er som bekendt en cirkulær begivenhed, der kommer igen år efter år. Vi vil derfor selvfølgelig være klar med en opdateret version af vores skatte guide, tidligt i det nye år – så du er klædt på, nok engang! 

3. Hvad koster det at have bil?

Skal du have bil for første gang – eller vil du bare gerne vide mere præcist, hvor meget det rent faktisk koster at have bil? Så kan du passende læse med her! Vi tager udgangspunkt i den mest købte bil i Danmark i 2018, en Peugeot 208, og giver et overblik over de totale langsigtede omkostninger.

hvad-koster-det-at-have-bil

Sammenlign billån Spar op til 30%

4. Diesel eller benzin: Se hvad der betaler sig bedst

Når vi vælger ny bil, er der mange aspekter, som skal overvejes, heriblandt hvilken væske der skal få din motor til at pumpe rundt – diesel eller benzin. For de fleste danskere er transportudgiften en af de større poster i budgettet, og med den rigtige type brændstof vil de fleste kunne spare mange penge, da brændstof er en stor del af denne massive udgift. I denne artikel kommer vi ind på, hvilken brændstofstype der er bedst for din privatøkonomi.

diesel eller benzin
Teknologien buldrer frem på bilmarkedet, regeringen har sat som mål, at der i 2030 ikke vil kunne indregistreres benzin & diesel biler. Hos Samlino følger vi udviklingen tæt, og vil fremover give endnu mere indsigt i valget af ny personbil. 

5. Børneopsparing 2018: Snyder du dig selv?

En børneopsparing er en af de langvarige investeringer, de fleste familier kommer til at foretage sig. Det er de penge, som gerne skulle kunne give junior en god start på det voksne liv den dag, han/hun er gammel nok til at flyve fra reden. Selv en lille forskel i renten kan betyde en stor del, når pengene som bekendt skal stå på en konto i 18 år. I denne artikel kommer vi derfor ind på, hvordan du får mest muligt ud af din børneopsparing i 2018.


Hos Samlino vægter vi højt at kunne give familier indblik i alle kroge af privatøkonomien, om det så drejer sig om de sjove investeringer, eller de mere “kedelige” finansielle beslutninger. 

Samlino.dk er klar til 2019 – er du?

Det var de 5 artikler, som du og andre læsere læser fandt mest interessante og relevante for jeres privatøkonomi i 2018. Vi vil forsikre dig om, at vi på Samlino.dk vil fortsætte med at skyde spændende og lærerige artikler ud i 2019.

Vi kan også afsløre, at Samlino.dk i 2019 løbende vil sammenligne endnu flere finansielle ydelser i forsøget på at forblive danskernes foretrukne sammenligningsplatform til produkter, services og tjenester inden for privatforbrug. Den position er vi nemlig enormt stolte over at besidde, hvorfor vi vil gøre alt i vores magt til at beholde den.

Og netop du er vigtig i den henseende; mange af idéerne til nye produkter stammer nemlig fra vores læsere! Du må derfor meget gerne fortælle, hvilke produkter du ser, vi kan sammenligne i fremtiden. Vi tager alt op til diskussion!

Lige nu kan du dog allerede sammenligne tjenester såsom, bredbånd, mobilabonnement, opsparingskonti, lån bilforsikring, a-kasser og mere til. Heraf er særligt vores sammenligningsværktøj til bilforsikring populær – du kan prøve den af her:

Sammenlign bilforsikring Spar i gennemsnit 3.000 kr.

Til slut: Fortæl os gerne herunder, hvilke artikler du har læst gennem året, og om du har sparet tid og penge igennem vores service – det håber vi, du har!