Mobilabonnement

Mobilabonnement med musik? Her får du Spotify billigst

Af Andreas Pedersen | Senest opdateret 14. February 2018 | Læsetid: 8 minutter

mobilabonnement-med-musikLeder du efter et mobilabonnement med musik inkluderet? Så læs herunder, hvor vi gør dig klogere på dine muligheder, så du hurtigt kan vælge det mobilabonnement med musik, som er bedst og billigst til dit behov. 

Det kan ofte betale sig for din pengepung at kombinere et mobilabonnement og en musiktjeneste, hvis du i forvejen benytter en musiktjeneste. Mange danskere benytter i dag Spotify som musiktjeneste. Her er det muligt at høre musik gratis, men det kræver dog, at du kan leve med, at der en gang i mellem kommer reklamer.

De afgørende fordele ved at benytte en købt musiktjeneste er, at du slipper for reklamer, kan høre musik på flere enheder og lytte til musik offline (uden internetforbindelse).

Her sparer du op til 1.080 kroner årligt på et mobilabonnement med musik

Vi har støvsuget hele markedet for mobilabonnementer med musik. Nedenfor ser du de teleudbydere, der inkluderer musiktjenester, såsom Spotify, TIDAL, eller lignende i deres abonnementer. Vi har også inkluderet selskaber, som tilbyder en musiktjeneste som tilkøb.

Det er udelukkende selskabernes billigste abonnement med musik, der er inkluderet, så det vil være muligt at opgradere nogle abonnementer, hvis man eksempelvis ønsker mere data eller yderligere tjenester.

Mobilabonnement med musiktjeneste
Selskab Tale
Data
Månedlig pris / Pris for musiktejeneste med rabat Pris første 6 måneder
(inkl. oprettelse)
Musiktjeneste / Antal numre
3-logo 5 timer
5 GB
79 kr. / 79 kr. 890 kr. Deezer Premium / +43 millioner numre
CBB-logo 10 timer
30 GB
159 kr. / 0 kr. 955 kr. TIDAL / +49 millioner numre
yousee-logo Fri tale
3 GB
149 kr. / 0 kr. 993 kr. YouSee Musik / +30 millioner numre
telmore-logo 15 timer
30 GB
169 kr. / 0 kr. 1.014  kr. Telmore Musik / +30 millioner numre
Telenor-logo Fri tale
10 GB
149 kr. / 79 kr. 1.131 kr. TIDAL / +49 millioner numre
Telia logo Fri tale
15 GB
199 kr. / 49 kr. 1.645,50 kr. Spotify Premium / +30 millioner numre
Tal indhentet i uge 12/01, 2018.
*Deezer med 3 er gratis de to første måneder og Tidal med Telenor er gratis de første tre. Telia har et betalingsgebyr på 9,75 kr./md.

Det billigste mobilabonnement med musik får du med 3 og Deezer

Leder du efter det billigste mobilabonnement med musiktjeneste, skal du vende blikket mod 3. Vi har taget udgangspunkt i selskabernes billigste mobilabonnement, da man i alle deres abonnementer får tilbud på tjenesten Deezer med over 40 millioner numre.

Du betaler 79 kroner om måneden for Deezer og 79 for abonnementet. Du får altså en rabat på musiktjenesten, der desuden er gratis de første to måneder. Med 3’s abonnement sparer du således 1.080 kroner i forhold til undersøgelsens dyreste løsning!

Max data og musik med CBB og Tidal

CBB Mobil tilbyder et mobilabonnement med hele 10 timers tale, 30 GB og Jay Z’s verdensberømte musiktjeneste TIDAL, der har over 48 miliioner numre. Dette til kun 159 kroner om måneden.

Er du en datasluger, skal du måske kigge her i stedet for YouSee og 3.

TIDAL er det tidligere WiMP. Meget af indholdet i TIDAL vil du allerede kende fra derfra: Playlisterne, redaktionens anbefalinger og magasinet er akkurat det samme – og ligeledes meget vellidt.

Hvis du ønsker et mobilabonnement med TIDAL, er det vigtigt at nævne, at ud over at tilbyde eksklusiv adgang til flere udgivelser, heriblandt Lemonade af Beyonce og 4:44 af Jay Z, er TIDAL også kendt for sin høje lydkvalitet.

Telia: Få Spotify Premium med i dit mobilabonnement

Størstedelen af danskerne benytter Spotify, og hvis du udelukkende vil have et mobilabonnement med Spotify inkluderet, er den eneste mulighed et abonnement hos Telia.

Her får du oveni et Spotify Premium abonnement fri tale, 15 GB data og den online magasintjenesten Flipp i 3 mdr. til en månedlig pris på 248 kroner. Spotify Premium er dog en tilvalgsservice, så kan alternativt også vælge at få streamingtjenesten HBO Nordic, 10 GB data ekstra i både EU og i DK, Telia TV eller netavisen Zetland.

Læs også: Guide: Sådan vælger du streamingtjeneste

Så overraskende meget data bruger Spotify på telefonen!

Noget du bør være opmærksom på, når du benytter streamingtjenester, er den mængde data tjenesterne bruger. Spotify sluger eksempelvis overraskende meget data.

Som Spotify-bruger er det muligt at angive, hvor god lydkvaliteten skal være. I standardkvalitet vil tjenesten bruge 100 MB fra datapakken for hver time der lyttes. Og hvis man lytter til musik på højeste kvalitet, er forbruget 400 MB for en times musik.

Det vil sige, at hvis man lytter til musik en time hver dag i en måned, bruger man 3 – 12 GB data om måneden. Det er derfor vigtigt at sørge for at dit mobilabonnement tilbyder nok data, hvis du både vil bruge din mobil til musikstreaming, Facebook, Instagram, Snapchat og alle de andre apps.

Omvendt skal man også huske på, at man ikke bruger noget af sin data, når man er tilkoblet et Wi-Fi netværk.

Telmore abonnement med Telmore Musik

Telmore valgte tilbage i efteråret 2016, at splitte sin Play-pakke op, hvilket betyder at du nu kan få Telmore Musik inkluderet i dit mobilabonnement uden en masse andre tjenester. Derudover får du 15 timers tale og 30 GB data til en månedlig pris på 169 kroner om måneden.

Er du derudover bruger af HBO Nordic, TV2 Play, Min Bio, C-more, Bookmate og Flipp, kunne du overveje at gøre brug af Telmores store mobilabonnement til 259 kroner om måneden.

Det kan godt betale sig at vælge et mobilabonnement med musik, hvis du vel og mærke gør brug af 2 eller flere af de inkluderede streamingtjenester. Du kan nemlig spare mange penge årligt med en pakkeløsning.

Læs også: Pristjek: Få det billigste mobilabonnement med roaming i EU

Hos disse mobilselskaber får du rabat på din musiktjeneste

Det er også værd at tjekke, om dit mobilselskab kan tilbyde dig et mobilabonnement med musik i form af en rabat på en musiktjeneste, der altså kobles sammen med et af deres abonnementer.

I vores undersøgelse har vi både inkluderet selskaber, der tilbyder musiktjeneste, som er inkluderet og som er et tilkøb. Det skal dog nævnes, at det typisk er billigere at købe et abonnement med musik inkluderet fra start af end at tilkøbe denne musiktjeneste efterfølgende.

3 og Deezer

Blandt andet har 3 et samarbejde med den franske musiktjeneste Deezer, der på mange punkter minder om Spotify. Som kunde hos 3, kan du få 2 måneder gratis som Deezer Premium kunde, hvorefter du skal af med 79 kroner om måneden i stedet for 99 kroner. Det giver dig som nævnt også det billigste mobilabonnement med musik på markedet.

Telenor og Tidal 

Endnu et eksempel på et samarbejde mellem et mobilselskab og en musiktjeneste er Telenor og Tidal. Som kunde hos Telenor får du 20% rabat på et Tidal Premium abonnement, hvor du derfor kun skal betale 79 kroner om måneden i stedet for 99 kroner om måneden. Du får dertil første måned gratis.

Du kan læse endnu mere om hvilke musiktjenester, der tilbydes i hvilke mobilabonnementer lige her.

Derudover kan du sammenligne mobilabonnementer på tværs af teleselskaberne i dag, og derved finde det bedste og billigste mobilabonnement til dine behov.

Leder du efter Mobilabonnement?

Med det rigtige mobilabonnement kan du spare mange penge