Pristjek: Mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Mobilabonnement
Tags: , ,

mobilabonnementer til under 100 kr.Det danske telelandskab har over de seneste år ændret sig markant. I takt med at flere selskaber er indtrådt på markedet, er konkurrencen blevet tilsvarende hårdere. Dette er gode nyheder for os forbrugere, da det betyder, at det bliver muligt at få et mobilabonnement til færre penge. Vi har derfor undersøgt telemarkedet og fundet de teleselskaber, hvor du får mest telefoni i forskellige mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden.

Teleselskaberne frister med deres store mobilabonnementer, der giver dig ubegrænset tale og store mængder data samt en masse andre frynsegoder. Dog kan mange nøjes med langt mindre, og faktisk findes der nogle særdeles attraktive mobilabonnementer til under 100 kr., som sagtens bør kunne dække et typisk forbrug. Du kan finde nogle af disse attraktive mobilabonnementer til under 100 kr. i tabellen nedenfor.

Er du allerede klar til at sammenligne? Find det abonnement, der passer til dine behov.
Mobilabonnementer til under 100 kr.
Selskab Data og tale inkluderet Pris pr. måned ekskl. gebyr Pris pr. år inkl. oprettelse Noter
 LycaMobile 60 GB / 10 timers tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri indlandsk SMS og Lyca til Lyca opkald
lebara-logo Lebara 60 GB / 10 timers tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Inkl. 3.000 SMS i DK og og tale til 50+ lande
oister-logo Oister 20 GB / 10 timers tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS i DK og EU (Gælder dog ikke opkald og SMS/MMS fra DK til EU)
Har også abonnement til samme pris med fri tale og 10 GB data
gladmobil-logo GladMobil 20 GB / 10 timers tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS i DK og EU
Greentel-logo GreenTel 20 GB / 10 timers tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS i DK og EU
duka-logo DukaTALE 10 GB / Fri tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS
Fri tale i EU, Norge og Storbritannien
CBB-logo CBB Mobil 10 GB / Fri tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS
Abonnementet gælder kun i DK
Greenspeak-logo
GreenSpeak
10 GB / Fri tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS
Abonnementet gælder kun i DK
ok-mobil-logo
OK Mobil
10 GB / Fri tale 99,00 kr. 1.189,00 kr. 1,00 kr. i oprettelse
Fri SMS/MMS
Abonnementet gælder kun i DK
3 logo
3
10 GB / 10 timers tale 90,00 kr. 1.180,00 kr. 100,00 kr. i oprettelse
Fri SMS/MMS
Abonnementet gælder kun i DK
bolignet-logo
bolig:net
10 GB / 10 timers tale 99,00 kr 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS i DK og EU
linds-mobil-logo
LINDSmobil
10 GB / 10 timers tale 99,00 kr 1.238,00 kr. 50,00 kr. i oprettelse
Fri SMS/MMS i DK og EU
Waoo-logo
WAOO
8 GB / 10 timers tale 99,00 kr 1.238,00 kr. 50,00 kr. i oprettelse
Fri SMS/MMS i DK og EU
altibox-logo
altibox
8 GB / 8 timers tale 99,00 kr 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS i DK og EU
Fri tale til AltiboxMobil
evercall-logo
evercall
6 GB / 6 timers tale 89,00 kr. 1.127,00 kr. Fri SMS/MMS i DK og EU
59,00 kr. i gebyr ved oprettelse af nyt mobilnummer
MIT TeleMit Tele 5 GB / 5 timers tale 99,00 kr. 1.305,00 kr. Fri SMS/MMS
Betalingsservice på 9,75 kr./md.
Viptel-logo
Viptel
200 MB / 5 timers tale 99,00 kr. 1.188,00 kr. Fri SMS/MMS
    • 1 Data er indhentet den 9. januar 2019.
    • 2 Har en udbyder flere mobilabonnementer til under 100 kr., så er det abonnement med mest data valgt.
    • 3 Der er ikke taget højde for betaling per forbrug eller inkluderet EU-data.
Få abonnement til under 100 kr. Det tager kun et øjeblik!

Hvordan gjorde vi?

Data er dette årtis guld. Vi bruger det efterhånden i stort set alle aspekter af vores liv, og derfor er der også mange, der vægter at få så meget data som muligt i deres mobilabonnement. Vi har derfor valgt at sortere efter data, derefter taletid og til sidst prisen.

Tilbuddene er indhentet fra de respektive udbyderes hjemmesider, hvor vi yderligere ikke har medtaget “kampagnetilbud”. Udgangspunktet for denne undersøgelse er desuden, at udbydere af mobilabonnementer kan findes på Samlino.dk.

Hvilke udbydere har de bedste mobilabonnementer til under 100 kr.?

Undersøgelsen viser, at der er stor forskel på, hvad de forskellige teleselskaber tilbyder i de forskellige mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden. Dette er på trods af, at der ikke findes en særlig stor prisforskel på de forskellige mobilabonnementer. Ud fra tabellen ovenfor er der faktisk kun en prisforskel på 178,00 kr. om året fra det dyreste til det billigste mobilabonnement, hvorimod forskellen på data er hele 48 GB, og taletiden varierer dertil også fra beskedne 5 timers tale og helt op til fri tale.

Kan du ikke finde din nuværende udbyder?

Hvis du ikke kan finde din nuværende udbyder af mobiltelefoni i tabellen, skal du ikke bekymre dig. Det er nemlig ikke alle udbydere, som tilbyder mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden. Disse udbydere er: Velkommen, Hallo, Telenor, Telmore, Nettalk, Telia, Fullrate, DanskNet, Happiimobil, Kviknet, Unotel og YouSee.

Den billigste løsning finder du hos evercall. Deres abonnement koster 89,00 kr./md., hvor du dertil skal betale 59,00 kr. i gebyr ved oprettelse af nyt mobilnummer. Derudover indeholder abonnementet 6 GB data og 6 timers tale.

Dog er evercalls abonnement muligvis ikke den bedste løsning, da bl.a. LycaMobile har et særdeles fordelagtigt abonnement. Dette koster 79,00 kr./md., og dertil får du endda 10 timers tale og hele 60 GB data – der er dertil også 0 kr. i oprettelse!

Retter du endvidere blikket mod Lebara, så har du også her mulighed for at få utrolig meget data samt 10 timers tale i deres mobilabonnement – til samme pris som LycaMobiles tilbud.

Sammenlign mobilabonnementer. Find den billigste løsning til dit behov.

Taler du løs? Her får du også fri tale

Er du ikke udelukkende en datasluger, men også et sludrechatol, vil du alt andet lige foretrække et abonnement, der indeholder lidt mere tale, end det som LycaMobile og Lebara tilbyder. Her tilbyder DukaTALE eller CBB Mobil eksempelvis fordelagtige mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden, der inkluderer fri tale og 10 GB data til 99 kr. om måneden. Gennem disse abonnementer får du derved muligheden for at slå dit indre sludrechatol løs!

Mange udbydere med samme tilbud – hvem skal du vælge?

Mange af udbyderne i tabellen har en del elementer i abonnementerne, som minder om hinanden, men hvordan vælger du så den rette udbyder? Der er mange faktorer, der kan spille ind i denne beslutningsproces:

Hvis du er i tvivl om, hvilken udbyder du skal vælge, kan det være en god idé at se nærmere på deres kundeservice. Hvis andre forbrugere er tilfredse med udbyderen, er det en god indikator på, at den service, de tilbyder, måske ikke er helt så tosset. Du kan også se efter familiepakker. Kan udbyderen tilbyde dig yderligere rabatter, hvis du får samlet familiens abonnementer, kan dette måske være den afgørende faktor for din beslutning. Sæt dig derfor grundigt ind i selskabernes abonnementer, inden du binder penge i dem!

Datatips!

Spar på dit mobildata på følgende måder: Tilslut dig WiFi, når du har muligheden, download din musik hjemmefra, husk at slukke hotspot, slå dataroaming fra samt til slut at luk ned for datatunge apps, når du ikke bruger dem. Det var så lidt!

Udviklingen i telebranchen er stadig stor

Telebranchen er i konstant udvikling, så landskabet ændrer sig med hastige skridt. Selvom der er en generel tendens til, at mobilabonnementerne er blevet billigere, er der samtidig også en tendens til, at udvalgte mobilabonnementer faktisk stiger lidt i pris. Dette skyldes, at udbyderne samtidig er begyndt at inkludere et væld af diverse ekstra services såsom streaming af musik, e-bøger, film og tv-serier.

Pas dog på; du skal ikke lade dig forstyrre af de mange ekstra services, hvis du reelt set ikke har behov for dem. Fastsæt altid dit behov, før du vælger abonnement. På den måde sikrer du dig, at du ikke lader teleselskaberne styre dit behov og lokke dig med fristende tilbud.

Det kan nemlig være en god idé at undersøge, hvor stort dit månedlige forbrug er, så du kan vælge det mobilabonnement, der bedst dækker dine behov. For at gøre dette kan du åbne din internetbrowser og derefter logge ind på din nuværende udbyders hjemmeside, hvor du kan finde dit månedlige forbrug af mobiltelefoni. Når du kender dit behov, kan du dernæst begynde at sammenligne mobilabonnementer, som imødekommer dette.

Få et hurtigt overblik: Sammenlign altid priser, før du bestiller

Når du skal vælge et nyt mobilabonnement, er det væsentligst at finde et, der passer til dine behov. Her skal du især være opmærksom på, hvor mange GB data og hvor mange timers tale du bruger om måneden – og som nævnt tidligere, så kan mobilabonnementer til under 100 kr. om måneden ofte imødekomme dit behov.

Det er dog ikke altid sjovt at skulle afsætte en time eller to af sin travle hverdag for at tjekke alle sine muligheder, inden man træffer et valg om, hvilken mobilløsning man skal vælge. Det er dog rigtigt smart at tjekke alle dine muligheder først, så du kan få mest muligt for dine penge som vist i denne undersøgelse.

Ved at sammenligne priserne på markedet sparer du ikke kun tid, men du undgår også at betale for noget, du ikke bruger – eller at få ubehagelige ekstraregninger, fordi du har brugt for meget. Det kan du heldigvis nemt gøre på vores sammenligningsportal, hvor vi gør alt arbejdet for dig. Vi sammenligner, du sparer. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor.

Skift mobilabonnement nu! Spar op til 150 kr./md.