Vejhjælp: Sammenlign priser på vejhjælp i dag

Jeg kender ikke nummerpladen

Vi henter priser fra 14 udbydere, blandt andre:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fået et forbrugslån gennem os

Find den billigste vejhjælp hos Samlino

For at finde den billigste vejhjælp, kan du benytte sammenligningstjenesten hos Samlino.dk. Her kan du nemt og hurtigt sammenligne priser og dækninger fra de største danske udbydere af bilforsikringer. Samlino.dk tilbyder en brugervenlig sammenligningstjeneste, hvor du kan angive dine specifikke krav til vejhjælp, og på baggrund heraf få vist en række tilbud, du kan vælge imellem. Dette sikrer, at du ikke alene finder den billigste vejhjælp, men også den vejhjælpspakke, der bedst passer dine forventninger til service og dækning.

Priser på vejhjælp

Prisen på vejhjælp i Danmark kan variere betydeligt afhængigt af udbyderen og det specifikke dækningsniveau, du vælger. Generelt set ligger priserne for standard vejhjælpsabonnementer et sted mellem 300 kr. og 1.000 kr. om året. For mere omfattende vejhjælpsdækning, der inkluderer dækning i hele Europa, lånebil ved nedbrud og andre fordele, kan prisen stige. Derfor er det vigtigt at sammenligne de forskellige tillægsforsikringer for at finde det abonnement, der bedst matcher dine behov og økonomi. Nogle bilforsikringer tilbyder også vejhjælp som en del af deres pakkeløsninger, hvilket kan være en billigere måde at opnå både forsikring og vejhjælp på. Husk at tjekke, hvad din nuværende bilforsikring dækker, og om du potentielt kan spare penge ved at kombinere disse tillægsforsikringer.

Billig vejhjælp? Sådan gør du

At tegne en vejhjælpsdækning som en del af din bilforsikring vil ofte være den billigste løsning, Dette skyldes, at omkostningerne ved at have en vejhjælpsdækning som tillægsforsikring til din bilforsikring typisk er lavere end prisen ved at bestille vejhjælp, når uheldet først er sket. Ved at inkludere vejhjælp i din forsikringspakke sikrer du dig imod uforudsete udgifter ved bilnedbrud, punkteringer eller andre akutte situationer, der kræver professionel assistance. På denne måde bliver vejhjælpsdækning ikke blot en bekvemmelighed, men også en billigere løsning, der kan spare dig for betydelige udgifter i det lange løb.

Vores udbydere af vejhjælp:

Hos Samlino samarbejder vi med de største danske forsikringsselskaber, der alle tilbyder vejhjælp - enten som en fast integreret dækning i bilforsikringen eller som tillægsforsikring. Ligegyldigt hvilket forsikringsselskab du vælger, kan du altså blive tilbudt hurtig og effektiv assistance i tilfælde af uheld eller andre uforudsete situationer på vejen.

Alm brand vejhjælp

Med vejhjælp fra Alm Brand er du dækket, hvis din bil fx punkterer, har nøgleproblemer, eller hvis du løber tør for benzin, diesel eller el. Som det første forsikringsselskab i Danmark, har Alm. Brand lavet en vejhjælpstjeneste, der gør, at du har mulighed for at se den nøjagtige afstand mellem dig og hjælpebilen, der skal få dig videre på farten.

FDM vejhjælp

Med FDM’s vejhjælp er du altid godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. FDM sørger for hurtigt at assistere dig, din bil og alle passagerer, så I hurtigt kan komme videre. Viser det sig umuligt at afhjælpe problemet med bilen direkte på stedet, omfatter FDM’s dækning bugsering af køretøjet til et værksted – og i Danmark har du friheden til at vælge det værksted, der passer dig bedst FDM vejhjælp tilbyder også vejhjælp af andre køretøjer end biler som fx motorcykler og trailere. Du er altså godt dækket ind, uanset hvad du kører i. For at få FDM vejhjælp kræver det medlemskab, men med det medlemskab er hjælpen altid inden for rækkevidde. FDM arbejder nemlig sammen med SOS Dansk Autohjælp, som råder over en flåde på 350 assistancekøretøjer.

FAQ om vejhjælp

På denne side behandler vi en række centrale spørgsmål for at give dig et fuldt overblik over, hvordan vejhjælp fungerer, og hvordan det kan være en værdifuld tilføjelse til din bilforsikring.

Hvad er vejhjælp?

Vejhjælp er en service, du kan tilkøbe til din bilforsikring, der tilbyder assistance på stedet, hvis din bil oplever problemer, som forhindrer det i at køre videre. Dette kan inkludere alt fra starthjælp, hvis bilen ikke vil starte, til bugsering, hvis den ikke kan repareres på stedet. Vejhjælp dækker typisk også situationer som punkteringer, nøgleproblemer, eller hvis du løber tør for brændstof eller el.

Hvad koster vejhjælp?

Prisen på vejhjælp i Danmark varierer afhængigt af flere faktorer, herunder forsikringsselskab, dækningsområdet og dækningsgraden af vejhjælp, der er inkluderet i pakken. Generelt starter priserne for basis vejhjælp fra omkring 300 kr. om året for den mest grundlæggende dækning. For mere omfattende dækning, der fx inkluderer hjemmevejhjælp og lånebil, kan prisen stige til mellem 600 kr. og op til 1.500 kr. eller mere om året. Det er vigtigt at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere for at finde den vejhjælpspakke, der bedst matcher dine behov og budget.

Hvad koster vejhjælp uden abonnement?

Vejhjælp uden abonnement kan hurtigt blive en dyr affære. Det er ikke ualmindeligt at et udkald til vejhjælp kan koste over 2.000 kroner. Hos de fleste forsikringsselskaber starter prisen for vejhjælp med abonnement fra omkring 400-500 kroner årligt for en basis vejhjælpsdækning – pengene er altså hurtigt tjent hjem, hvis uheldet skulle være ude. Derudover er processen med at få vejhjælp uden abonnement mere tidskrævende, da du først skal finde en udbyder og vente på assistance. Med et abonnement får du derimod både en billigere og tidsbesparende løsning.

Hvad koster vejhjælp uden forsikring?

Uden forsikring kan omkostningerne for en enkelt opkald til vejhjælp hurtigt nemt overstige det beløb, du ellers ville have betalt for en abonnementsløsning. Priserne ligger typisk på omkring 1.000 kroner i timen. Dette betyder, at bare ankomsten af et redningskøretøj og eventuel transport til værkstedet hurtigt kan løbe op. Har du kaskoforsikring, vil du som udgangspunkt have fuld dækning i udlandet. Hvis du ikke har en kaskoforsikring, men er dækket af vejhjælp gennem en tillægsforsikring, er det vigtigt at ringe til din vejhjælpsordnings i tilfælde af uheld. Befinder du dig i udlandet, bør du være klar over, at din bil ikke kan blive transporteret tilbage til Danmark uden en kaskoforsikring.

Hvor har jeg vejhjælp?

De fleste forsikringsselskaber samarbejder med vejhjælp, der kommer ud til at alle dele og kroge af landet. Er du i tvivl, kan du kontakte dit nuværende forsikringsselskab. De kan fortælle dig, hvor og hvem der udbyder vejhjælp til deres kunder.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.