Se Champions League: De afgørende kampe billigst

|Posted by | Aktuelt, Alle opslag, Bredbånd, TV

Se Champions League: Her ser du Champions League billigst

Er du en inkarneret fodboldfan, der elsker at følge dit yndlingshold i verdens mest prestigefulde turnering, Champions League, og venter du også spændt på de afgørende kampe?

Hvis du ikke ønsker at bruge alle dine penge på at betale for TV-pakker, hvor du alligevel ikke bruger halvdelen af kanalerne, bare for at kunne se fodbold, så følg med her. Hos Samlino.dk har vi sammenlignet TV-markedet og fundet den billigste løsning for at se Champions League.

Hvordan er mulighederne for at se Champions League?

Rettighederne til at vise Champions League i TV’et er utroligt dyre, og det er derfor kun et meget småt udsnit af kanalerne i Danmark der har mulighed for at vise kampene. Udover traditionelle TV-løsninger kan du også streame Champions League kampene. Her er et overblik over, hvordan du kan se Champions League i Danmark:

Champions League rettigheder
Selskab Champions League Kampe pr. uge
TV3+ 2 kampe
TV3 Sport 1 2 kampe*
TV3 Sport 2 2 kampe*
Viaplay Alle
* Når der kun er én kamp i ugen vises den på TV3+ eller, når der kun er to kampe der vises på to forskellige dage, vises de kun på TV3+

 

Som det kan ses af den ovenstående oversigt, er der ikke mange forskellige TV-stationer, der tilbyder at vise Champions League kampene. Det skyldes, at rettighederne er meget dyre, og det er derfor kun enkelte kanaler i hvert land der viser kampene. Til gengæld er der mange måder du som forbruger kan få adgang til disse kanaler på. Her giver vi dig et overblik over den billigste måde at se Champions League kampene på.

 

Så billigt kan du se Champions League

Champions League
Selskab
Pris /md.
Årlig pris
Kanaler Note
 

Boxer TV

169 kr. 2227 kr. TV3+* Inklusiv oprettelse/fragt på 199 kroner.
Indeholder kun DR’s kanaler udover TV3+
TV3 Sport 1 og 2 kan tilkøbes
Stofa 188 kr. 2472 kr. TV3+* Forudsætter Stofa SmartTV og har en binding på 1 måned.
Inkluderer betalingsgebyr og oprettelse.
Indeholder kun DR’s kanaler udover TV3+
TV3 Sport 1 og 2 kan tilkøbes
Viaplay 269 kr. 3228 kr. Alle kampe Inkluderer også streaming af serier og fighting
altibox 299 kr. 3289 kr. TV3+ Nye kunder får første måned gratis.
Viasat tv-pakke 289 kr. 3667 kr. TV3+ 199 kroner i oprettelse.
Prisen forudsætter betaling gennem betalingsløsning
Waoo Logo 299 kr. 3687 kr. TV3+ Kræver fiberbredbånd fra WAOO
Fullrate logo 398 kr. 5275 kr. TV3+, TV3 Sport 1, TV3 Sport 2 38 kanaler inkluderet. Inkluderer oprettelse og forsendelse på 498 kroner.
Prisen forudsætter betaling gennem elektronisk betalingskort
yousee-logo 459 kr. 6206 kr. TV3+, TV3 Sport 1, TV3 Sport 2 10 valgfri kanaler + 25 kanaler
TV-boks og bredbånd påkrævet**
Kræver betaling gennem automatisk betaling ellers opkræves gebyr
Data indhentet den 18/10
* Ved Stofa og Boxer er TV3+ valgt eftersom denne kanal giver mulighed for at se finale og semifinale også
** Ikke altid fra YouSee

 

Spar 3979 kroner: Boxer er bare billigst

Hvis du gerne vil se Champions League er der mange forskellige muligheder for at opfylde dette behov, men den absolut billigste måde du kan klare det på, er ved at vælge løsningen fra Boxer TV. Med Boxer Flex kan du frit vælge dine egne kanaler, og hvis du kun vælger TV3+ kan du få løsningen til kun 2227 kroner om året. Det er en besparelse på hele 3979 kroner i forhold til den dyreste løsning. Du skal dog være opmærksom på, at du i denne løsning kun får DR’s kanaler udover TV3+.

 

Desuden skal du være opmærksom på, at valgfriheden, i forhold til løsninger som f.eks. dem fra YouSee, Fullrate og Viaplay, er meget lav hos Boxer i forhold til hvilken kamp du kan se. Hos Boxer kan du kun se den kamp, som TV3+ vælger at sende, mens du hos de andre udbydere har flere kampe at vælge imellem hver uge. Der er dog kun én løsning der giver dig total valgfrihed på, hvilken kamp du kan se.

Viaplay giver dig total valgfrihed

Streamingtjenesten Viaplay er den eneste løsning, der giver dig fri mulighed for at se hvilken som helst kamp du helst selv vil. Viaplay giver dig nemlig mulighed for at se alle kampe i Champions League og er derfor den bedste løsning, hvis du går utroligt meget op i Champions League. Dog skal man være opmærksom på, at kampene ofte bliver spillet på samme tid, og man derfor med Viaplay ikke nødvendigvis kan se alle kampe live. Dog har man valgfriheden til at vælge den kamp, som man helst vil se.

Med Viaplay skal man også være opmærksom på, at man ikke får adgang til traditionel TV. Man får adgang til serier, TV3’s programmer og fighting, men ellers skal man supplere med en lille TV-pakke eller en anden streamingtjeneste, der kan opfylde et evt. behov for at se traditionelt TV.

 

Streaming eller traditionelt TV?

Hvorvidt man skal vælge streaming eller traditionelt TV er forskelligt fra person. Helt overordnet set handler det om, hvilket forbrug du har. Hvis du er typen, der godt kan lide at se TV2 News, og bare sidde foran TV’et klokken 20 og se, hvad der dukker op, er TV den rigtige løsning for dig. For mange mennesker er tendensen dog, at man gerne vil have mulighed for at kunne se sine favorit programmer overalt, samtidig med, at man ikke ønsker at betale kassen for at have en stor TV-pakke.

For disse mennekser, der for eksempel interesserer sig meget for sport eller serier kan løsninger som Viaplay, Netflix, HBO Nordic, TV2 Play mfl. være den bedste løsning. Typisk er der også mange penge at spare ved at vælge streamingtjenester frem for traditionelle TV-løsninger.