Stofa Bredbånd og TV: Sammenlign markedet inden du køber

Gør som +400.000 danskere og spar op til 1.500 kr.

    Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

    Sammenlign bredbånd fra Stofa med andre udbydere:

    • Fastspeed
    • Altibox
    • Kviknet
    • Stofa
    • Fibia
    • Hiper

    Din nabo har allerede fået bedre internet

    Sammenlign og køb i tre simple trin

    Om Stofa Bredbånd:

    Stofa kæmper hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Med et ønske om at blive leverandør af fællesantennesystemer etablerede Anton Petersen i 1959 den virksomhed, der i dag er Stofa. Stofa er en forkortelse af Store Fællesantenneanlæg. Op gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne skød antenneforeninger op over hele landet i forlængelse af, at danskerne fik smag for mere tv, og med teleliberaliseringen gik udviklingen stærkt. I dag leverer Stofa tv, internet og telefoni på en fremtidssikret teknologisk platform baseret på både fiber og coax-kabel. Derfor kan de tilbyde over 720.000 kunder hurtigt og stabilt internet, godt tv-indhold, digitale SmartTv-tjenester og telefoni til konkurrencedygtige priser. Med en succesfuld strategi og en fremtidssikret platform har Stofa skabt en vigtig position på det danske telemarked. Stofa er Danmarks næststørste leverandør af tv, internet og telefoni, og de stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser. Stofa er en del af Norlys. Norlys forsyner over 1 million husstande med elektricitet og internet – både i byerne og på landet. De skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber og forsyningsselskabet N1. Du kan læse mere om Stofa Bredbånd længere nede på siden.

    Danmarks største sammenligningsportal

    Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

    100% gratis
    Hurtigt og nemt
    Uvildig og neutral

    Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

    Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

    Hvor finder jeg Stofa webmail?

    Når du bestiller Internet via Stofa, får du altid, kvit og frit, en e-mail pakke med. Det betyder at du får 5 e-mailadresser med hvor de selv bestemmer hvad der skal stå foran @stofanet.dk. Du har adgang til din Stofa webmail via Stofa webmail hvor du kan tjekke og sende e-mail, blot ved at indtaste din mail og adgangskode.

    Hvad er Stofa web tv?

    Stofa WebTv er et tillægsprodukt til TV via Stofa. Når du bestiller TV fra Stofa får du altid de samme kanaler via WebTv. Det betyder at du altid kan se dine kanaler uanset om du er der hjemme eller på farten. Stofa WebTv appen kan downloades og bruges på en lang række platforme; Smartphone, Tablet og Computer. Du kan naturligvis streame dit WebTv til AppleTV og Chromecast og du kan se det via din StofaTV boks. På WebTV er det også muligt at leje film.

    Hvad er Stofa internet?

    Stofa levere to typer af internet; COAX (TV Kabel) og Fibernet. Ved begge produkter er der 1 måned opsigelse og oprettelse koster 299,-. Derudover kommer der forsendelse af router til 99,-. Stofa giver dig flere muligheder for routere alt efter hvilket behov du har og alt efter hvilket abonnement du vælger. Derudover inkludere det 5 e-mailadresser.

    Hvor finder jeg Stofa kontakt?

    Du kan finde forskellige kontakt oplysninger på Stofa på siden: Stofa kontakt Ønsker du at kontakte Salg og kunderservice kan du ringe til: +45 88 30 30 30 i tidsrummet 08-17 på alle hverdage. Du kan komme i kontakt med tekniske support på: 88 30 30 30 på hverdage mellem 08-21. Weekend og helligdage mellem 09-17 Du kan også kontakte Stofa online via deres chat på ovenstående hjemmeside. Stofa har ligeledes butikker rundt om i landet hvor du kan møde fysisk op og tage en snak med Stofa. Du kan finde lokationerne på ovenstående link.

    Hvordan er Stofa drift?

    Du kan finde drift informationer fra Stofa på følgende link: Stofa drift

    Kan jeg finde hastighedstest Stofa?

    Du kan test din hastighed på den uafhængige hastighedstest på Samlino.dk ved at klikke her Men du finder også Stofas egen hastighedstest her: Stofa hastighedstest

    Hvad er Stofa fibernet?

    Stofa tilbyder fibernet på en lang række adresser i Danmark, med mulighed for at inkludere tv pakker. Fibernet Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

    Hvad er Stofa bredbånd?

    Stofa levere to bredbåndstyper; COAX og Fibernet. Fibernet er beskrevet i fanen Stofa Fibernet. COAX vil blive beskrevet herunder. Grundlæggende er forskellen muligheden for download og upload hastighed som de to typer af forbindelse giver. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu.

    Hvordan ser Stofa trustpilot ud?

    2,3 Stjerner ud af 5 Stofa oplever blandede anmeldelser på Trustpilot med en rating på 2,3 med mere end 12.300 anmeldelser. Stofas kundeservice svarer på langt de fleste anmeldelser uanset rating og kommentar.
    Tobias Sørensen

    Om Tobias Mølgaard Sørensen

    Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

    Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk