Pristjek: Se tv i dag med den billigste tv-pakke

|Posted by | Alle opslag, Bredbånd, TV
Tags:

Tv i dag

At se tv i dag kan være en dyr fornøjelse, hvis du sidder med den forkerte tv-pakke. Dertil har flere tv-udbydere i anledning af årsskiftet valgt at hæve priserne på tv-pakkerne, hvilket ligeledes kan give anledning til forbrugerne til at revurdere om de har den rigtige tv-pakke.

En ny lov gør det også muligt for endnu flere danskere selv at vælge, hvilken tv-udbyder de vil have udenom eksempelvis boligforeninger, så det bliver endnu nemmere at skifte tv-pakke end før.

Vi giver dig her det store overblik over landets billigste tv-pakker i tre forskellige kategorier – små, mellem og store tv-pakker. Dertil kan du ligeledes se, hvor mange af de mest populære tv-kanaler, der er inkluderet i de forskellige tv-pakker. De licensbetalte DR-kanaler tæller ikke med, og de mest populære tv-kanaler i Danmark er i følge Slots- og Kulturstyrelsen (2016) følgende kanaler:

mest populære tv-kanaler Danmark Samlino.dk

Læs også: Her får du det billigste internet med 50 mbit

Du kan i dag gå ind på vores sammenligningsportal og sammenligne hele markedet for bredbånd og tv for at finde den billigste og bedste løsning for lige netop din adresse.

Inden du vælger, skal du være opmærksom på de ekstra tjenester, der følger med til hver enkel tv-pakke. Det er nemlig ikke helt samme produkt, du køber.

“Der er store forskelle på variabler som billedkvalitet, om du kan have dit tv-abonnement med på farten eller om du kan spole frem og tilbage i programmerne. Er disse ting vigtige for dig, bør du tænke det ind i dit valg af tv-pakke. For nogle kan man også være teknologisk begrænset af, hvilke muligheder der er tilgængelig på ens adresse.” Udtaler marketingsdirektør i Samlino.dk Mikkel Zimakoff.

Se tv i dag med den rigtige lille tv-pakke og spar over 2.000 kroner årligt

Lille tv-pakke – Op til 20 kanaler
Samlino.dk Logo lille Antal kanaler (Antal kanaler ud af top 8) Oprettelse Pris pr. måned Note
Telia logo
4ONE
15 (2)  0 kr.  99 kr. Første md. gratis + Inkl. tv-arkiv + Filmleje + Telia tv app
FullrateBASIS 19 (1) 399 kr.  99 kr. Inkl. tv-boks + Filmleje
BoxerTV FLEX  12 (5)  0 kr.  295 kr.  Inkl. installation + Boxer Play
ViasatBASIS 19 (6)  199 kr. 289 kr. Inkl. tv-arkiv + Forpremiere + Lejefilm + Tv-boks + Parabol + Installation
BoxerTVFLEX8   15 (8)  0 kr.  359 kr. Inkl. Installation + Boxer Play

Telia tilbyder billigst tv i dag med deres tv-pakke 4ONE til 99 kroner om måneden uden noget oprettelsesgebyr. Du skal dog regne med et noget begrænset indhold af tv-kanaler, hvor du “kun” får Kanal 5 og TV2 med ud af de 8 mest populære tv-kanaler.

Læs også: Stofa opkøber Boxer: Dette kommer det til at betyde for dig

Boxer ligger i den dyre ende, men her får du til gengæld også alle de mest populære tv-kanaler eller lige de tv-kanaler, du foretrækker med i tv-pakken. Denne tv-pakke er derved den billigste tv-pakke på hele markedet, hvis du vil have alle de 8 mest populære tv-kanaler med i din tv-pakke.

En anden fornuftig tv-pakke er Viasat Basis, hvor du får TV2, TV3, Kanal 5, TV2 News, TV3 Plus og TV3 Puls inkluderet i pakken til en månedlig pris på 289 kroner.

Se tv i dag med denne mellemstore tv-pakke og spar over 3.000 kroner årligt

Mellem tv-pakke – 21 til 39 kanaler
Samlino.dk Logo lille Antal kanaler (Antal kanaler ud af top 8) Oprettelse Pris pr. måned Note
Fullrate PLUS 33 (6)  0 kr.  229 kr. Inkl. tv-boks + Filmleje
Telia logo
4MORE
25 (5) 0 kr.  249 kr. Inkl. tv-arkiv + Filmleje + Telia tv app
Stofa TV
PAKKE 1
 26 (5)  99 kr.  229 kr.  Inkl. Stofa Web tv + Betalingsgebyr 5,83 kr/md.
YouSee 25 (3)  698 kr. 269 kr. Inkl. tv-boks + Første md. 239 kr.
Stofa TV
PAKKE 2
 39 (8)  99 kr.  389 kr. Inkl. Stofa Web tv + Betalingsgebyr 5,83 kr./md.
Canal Digital LOCAL  24 (7)  0 kr.  409 kr. Betalingsgebyr på 9,75 kr./md. + C More film og serier gratis første måned herefter 99 kr./md.
BoxerTVMAX  36 (8)  0 kr.  499 kr. Inkl. Installation + Boxer Play
YouSee  35 (8)  698 kr.  499 kr. Inkl. tv-boks + Første md. 419 kr.

Fullrate Plus er et af de billigste alternativer, hvis du gerne vil have en mellemstor tv-pakke, som tæller seks af de mest populære tv-kanaler. Det er den mest populære tv-pakke fra Fullrate, og du får kanaler som TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV3 Puls, TV3 samt Kanal 5 inkluderet.

“Det er meget individuelt, hvor man som forbruger vil få mest for pengene. Det afhænger af den enkeltes behov. Går du alene efter det rene tv-produkt, kan der være mange penge at spare, særligt hvis det kun er nogle enkelte kanaler, der er vigtige for én.”  Udtaler marketingsdirektør i Samlino.dk Mikkel Zimakoff.

Se tv i dag med denne store tv-pakke og spar over 3.000 kroner årligt

Stor tv-pakke – Over 40 kanaler
Samlino.dk Logo lille Antal kanaler (Antal kanaler ud af top 8) Oprettelse Pris pr. måned Note
Telia logo
4ALL
47 (5)  0 kr.  329 kr. Inkl. tv-arkiv + Filmleje + Telia tv app
Viasat TOTAL 65 (8) 0 kr.  575 kr. Første 2 mdr. gratis + Viaplay + Ultra HD tv-boks + Parabol + Installation + tv overalt på mobil og tablet i 2 mdr.
ViasatMELLEM  42 (8)  199 kr.  399 kr. Inkl. tv-arkiv + Forpremiere + Lejefilm + Tv-boks + Parabol + Installation
Canal DigitalFAMILY 61 (7)  0 kr. 539 kr. Betalingsgebyr på 9,75 kr./md. + C More film og serier gratis første måned herefter 99 kr./md.
Stofa TV
PAKKE 3
 59 (8)  99 kr.  549 kr. Inkl. Stofa Web tv + Betalingsgebyr 5,83 kr./md.
YouSee  45 (8)  698 kr.  499 kr. Inkl. tv-boks + Første md. 469 kr.
YouSee  61 (8)  698 kr.  549 kr. Inkl. tv-boks + Første md. 519 kr.

Er du dedikeret sportsfan og sværger du særligt til udenlandske hold, turneringer og spillere? Eller får du bare ikke nok sport ud af TV2, DR1, DR3 og alle de andre populære tv-kanaler, vil du oftest skulle ud og investere i nogle af de større tv-pakker hos udbyderne.

Her kan du få fat i kanaler som Eurosport, TV2 Sport, TV3 plus og TV3 Sport. Gode løsninger kan her nævnes Boxers største tv-pakke “Boxer Max” til 479 kroner i måneden eller Stofas tv-pakke 3 til 549 kroner om måneden.

Læs også: Pristjek af mobilt internet: Her er det billigste selskab

Guide: Disse trin skal du igennem, inden du skifter tv i dag.

 

  • Tag et kig på de tekniske muligheder

Din adresse er afgørende for hvilket signal, du kan modtage, hvad enten det er digital antenne, kabel, parabol eller bredbånds-tv/fibernet. Ligeledes har dit tv indflydelse på dine muligheder. HD kanaler kræver eksempelvis et HD-tv.

  • Undersøg dit behov for kanaler

Læg mærke til hvilke kanaler, du benytter mest, og brug dette som beslutningsgrundlag sammen med prisen, når du skal finde den rigtige tv-pakke for dig.

  • Sammenlign tv-udbyderne

Tag et kig på vores nyeste prissammenligninger her på siden, hvor vi flere gange årligt sammenligner hele tv-markedet for større medier såvel som vores egne læsere. Du kan også tage et kig på vores sammenligningsportal, hvor du kan sammenligne bredbåndsløsninger med tv inkluderet og se, hvor mange penge du kan spare ved at samle tv og bredbånd – det er oftest den billigste løsning.

  • Hold øje med skjulte gebyrer samt vilkår

Flere tv-udbydere har betalings- eller oprettelsesgebyrer, og du skal dertil også være opmærksom på, at nogle udbydere tilbyder introduktionstilbud, som i længden kan blive dyrere for dig som kunde.

Slut med tvungne tv-pakker

Det kan være kringlet at finde ud af, hvordan man får billigt tv i dag og dermed skifter tv-pakke – især når man eksempelvis er lejere i større boligforeninger. En lov, der trådte i kraft sidste sommer, gør denne proces noget nemmere. Her blev 650.000 husstande i Danmark sat fri til selv at vælge, hvilken tv-udbydere de vil have.

Læs også: Følg disse 12 nytårsforsæt og få plads i budgettet til dine 2017-drømme!

Hvor eksempelvis lejere i større boligforeninger før har været forhindret i at opsige deres tv-pakker og kollektivt har været bundet heraf, har hver husholdning nu fået retten til selv at vælge tv-udbyder.

Opsigelse afhænger af lokale aftaler

Der er dog i mellemtiden et par forbehold, du skal tage hensyn til, før du slipper helt for at betale for en uønsket tv-pakke. Eksempelvis er 130.000 danskere omfattet af at bo i en ejendom, hvor tv-anlægget teknisk er koblet sammen. Her gælder loven først fra d. 1 januar 2018.

Ligeledes skal du regne med en opsigelsesperiode af levering af tv-pakker.

  • Hvis aftalen er indgået efter d. 1. juli 2016, skal du regne med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 5 måneder efter aftalens indgåelse.
  • Hvis aftalen er indgået FØR d. 1 juli 2016, gælder den eksisterende aftale, indtil den udløber eller til “udgangen af en periode, der svarer til aftalens opsigelsesvarsel, regnet fra den 1. oktober 2016 eller det senere tidspunkt, hvor aftalen tidligst kan opsiges fra”

tv i dag citat

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, kan du læse en uddybende gennemgang af den nye lov her.

Sammenlign nu: Sammenlign alle bredbåndsløsninger med tv inkluderet – og spar kassen