Call Me

På denne side kan du læse om Call Me’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Call Me bredbånd

Call Me udbyder i dag både mobilt bredbånd, mobiltelefoner og mobilabonnementer til flere forskellige behov. De går meget op i, at de er en teleudbyder med holdning. Dette fremtræder blandt i deres landsdækkende ”Tal ordenligt” kampagne. Inden for mobilt bredbånd, kan selskabet efterhånden betegnes som en erfaren udbyder indenfor mobilbranchen. Det kommer blandt andet kommer til udtryk i et bredt udvalg af mobile bredbånd løsninger, hvor både den mulige data og hastighed er steget markant de seneste år. Konstant udvikling er ligeledes et af nøgleordene hos Call Me, idet kundernes fremtidig høje tilfredshed er et af succeskriterierne for selskabet. Med et mobilt bredbånd fra Call Me får du adgang til Telia og Telenors stærke netværk, som kører på Turbo 3G og 4G/LTE, hvilket ikke er så overraskende i og med at Call Me er ejet af Telia.

Hastighed

Ved at bruge Telia og Telenors netværk kan Call Me’s kunder forvente et 3G netværk i størstedelen af landet, samt et 4G netværk, som dækker 75% af landet. Tilbage i 2010 var Telias netværk de første, som tilbød 4G forbindelse. Dog er 4G netværk noget, som alle teleudbydere i dag tilbyder sine kunder, derfor er konkurrencen om det bedste 4G netværk stor. 4G er inden for mobil verden den nyeste teknologi og giver en langt hurtigere hastighed end det tidligere 3G netværk. Ved at bruge 4G netværket, har du mulighed for at streame i meget bedre kvalitet, både i forhold til video, men også musik. Derudover kan du hente apps, mails og filer på under et sekund. Med 4G er du nemlig lovet mellem 17 til 71 Mbit/s i download hastighed og mellem 5 til 43 Mbit/s i upload hastighed. Modsat 3G, hvor du får mellem 2 til 12 Mbit/s i download hastighed og 1 til 4 Mbit/s i upload hastighed.

Teknologi

Mobilt bredbånd giver dig desuden mulighed for at tage dit internet med dig overalt og passer derved perfekt til dig, som rejser meget rundt i hele Danmark. Et mobilt bredbånd fra Call Me virker igennem en router eller et USB-stik, som er forbundet til Telias netværk. Du sætter altså et sim-kort ind i USB-stikket eller routeren, hvor routeren eller USB-stikket derefter vil opfange de trådløse mobilsignaler fra master i nærheden, hvorefter signalet vil blive sendt videre til din computer. Ved at bruge routeren får du en såkaldt Wi-Fi forbindelse, som hele familien kan bruge til at surfe rundt på nettet. Det er dog vigtigt, at du tænker dig om, inden du køber et mobilt bredbånd, da et bredbåndsabonnement oftest er en bedre løsning, hvis man f.eks. kun bruger internettet hjemme, da man ved et almindeligt bredbåndsabonnement får ubegrænset forbrug. Til et normalt bredbåndsabonnement er det dog en kabelforbindelse, som i de fleste tilfælde vil gøre hastigheden lidt hurtigere. Ulempen ville her være, at du ikke kan tage bredbåndet med på farten, men kan kun bruge det derhjemme. En anden ulempe ved et normalt bredbånd er også alle de kabler, man skal bruge, hvilket kan gøre installationen besværlig. Med et mobilt bredbånd fra Call Me slipper du altså for alt besværet med opsætning og installation samt irriterende kabler. Dog er det vigtigt at bemærke, at Call Me’s mobile bredbånd som udgangspunkt er opsat til 3G netværket med mulighed for at tilkøbe 4G hastigheder.

Gebyrer

De mobile bredbåndsabonnementer fra Call Me er uden binding, dog findes der et betalingsadministrationsgebyr, som skal betales hver måned, dette er dog forholdsvist lavt. Bredbåndsabonnementerne hos Call Me kan købes med forskelligt udstyr. Både med en USB-modem, en mobil router eller mobilt Wi-Fi, så du kan finde den perfekte løsning for dig. Dertil kan du opnå rabat på dit mobile bredbånd, hvis du i forvejen har et mobilabonnement hos Call Me.

Kundetilfredshed

Call Me’s kunder er blevet kåret til Danmarks mest loyale to år i træk. Kundetilfredsheden hos Call Me er altså helt i top, både i forhold til deres loyalitetspris men også ifølge Trustpilot, hvor der er masser af positive anmeldelser. Derudover smitter deres gode holdninger naturligvis også af på Call Me’s kunder.

Ekstra tjenester

I dag har Call Me forskellige samarbejdspartnere såsom Min Bio, Dansk Filmskat og Microsoft, hvilket betyder, at du som kunde hos Call Me får ekstra gode priser på abonnementer hos disse partnere. Herved kan børnene se tegnefilm, mens du kan se en god dansk film. Med Office 365 får du ligeledes licens til perfekte arbejdsprogrammer såsom word, excel og andre programmer.

Her ser du Call Me’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Call Me sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...