Menu
 70 60 58 88

Coop Mobil

Coop mobil lyder måske bekendt. Og ja, det er ikke tilfældigt, at navnet minder dig om en succesfuld, dansk supermarkedskæde. Coop mobil er stiftet af coop supermarkederne, Kvickly, Dagli’ Brugsen, Super Brugsen, Lokal Brugsen, Fakta, Fakta Q og Irma, som i dag 100% ejer teleselskabet. Coop mobil leverer i dag bredbånd til favorable priser gennem deres tilbud om at samle bredbånd og mobilabonnementer hos dem. Ligeledes kan du ved coop mobil tjene en masse bonusser op, hvis du er medlem af coop.

Optjen point med Coop bredbånd

Coop mobil er tæt forbundet til de førnævnte supermarkeder, som de deler navn med. I supermarkederne kan du få et medlemskort, som du optjener point på, når du handler. Coop mobil fungerer på præcis samme måde! Hver gang du betaler til dit coop bredbåndsabonnement, optjener du point på din konto, som du så kan bruge til at betale i supermarkederne med. Omvendt kan du også betale din regning til coop mobil med de point, du optjener, når du handler i fx Fakta eller Kvickly. Så hvis du i forvejen handler i Coops supermarkeder, kan du med fordel skifte til coop mobil og på den måde spare penge. Du kan samtidig også spare penge på dit bredbånd, når du samler det med mobiltelefoni.

Coop Mobil bredbånd

Coop mobil leverer i dag bredbånd over ADSL forbindelse, også kaldet den traditionelle kobbertrådsforbindelse. 99% af alle husstande i Danmark kan modtage netop den forbindelse, og det er derved en fordel, at coop mobil netop benytter sig af den teknologi, så flest muligt kan modtage internet fra netop dem. Som altid er det en god idé at tjekke din adresse efter på coop mobils egen side og se, om de kan levere til din adresse, og i så fald hvilken hastighed. Coop benytter sig af TDCs kabler, så du kan være sikker på en yderst stabil og hurtig forbindelse. ADSL forbindelsen er yderst simpel at anvende. Da næsten alle husstande har ADSL-kabler gravet ned i deres forhave, benytter du dig muligvis allerede af en ADSL-forbindelse. Kendetegnende ved ADSL-forbindelsen er, at teknologien har en forholdsvis høj download hastighed i forhold til upload hastighed. Til almindelige private forbrugere, som ikke skal uploade særlig meget data, vil dette ikke være et problem, men til andre brugere, vil det være værd at overveje en anden type bredbånd. Med et skifte til coop mobil, vil du ligeledes modtage en ny router – kvit og frit. Du slutter ganske enkelt bare kablerne til routeren, og så er du online! Routeren fra coop Mobil indebærer teknologien 2.4 GHz og 5 GHz wifi netværk, som er noget af det højere, man kan få fat i inden for wifi signaler. Dog skal du være opmærksom på, at du med et bredbåndsabonnement fra coop mobil også kan risikere lave minimum hastigheder på dit internet. Dette betyder, at du i flere tilfælde vil opleve, at internetforbindelsen vil blive svækket, især hvis du bor længere væk fra de store byer. Det kan klart betale sig, at samle både sit bredbåndsabonnement og mobilabonnement under coop mobil. Herved sparer du penge, og coop mobil ligger sig derigennem noget billigere i markedet, end de gør ved enkeltabonnementer.

Få bredbånd fra Coop Mobil

Hvis du vil vide mere om coop mobil som selskab, for eksempel, hvornår de startede, eller hvem der stiftede dem, kan du med fordel gå ind under fanen ”Om udbyderen” og læse meget mere om coop mobil Vil du se coop mobils priser kan du, som sagt, kigge lidt længere nede på denne side, hvor både hastigheder og priser er rangeret på en let overskuelig liste! Hvis du undrer dig over hvordan coop mobil klarer sig i forhold til resten af markedet og de andre udbydere derpå, kan du med fordel gå ind på vores sammenligningsportal og sammenligne hele markedet. Du skal blot oplyse dit postnummer og telefonnummer. Så sammenligner Samlino.dk hele markedet for dig på under 15 sekunder! Vi har sammenlignet hele markedet lige her på Samlino.dk – Så behøver du ikke gøre det!

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...