Menu

Fullrate

På denne side kan du læse om Fullrate’s bredbåndsprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne bredbåndspakker.

Fullrate er en dansk teleudbyder, som tilbyder forskellige produkter inden for mobilt bredbånd, mobilabonnement, tv, mobiltelefoner og bredbånd. Et væld af forskellige løsninger gør det muligt at vælge præcis den pakke, der dækker dit behov. De fokuserer på at holde priserne nede og give deres kunder den billigste men samtidig bedste løsning på deres produkter. Med et bredbånd hos Fullrate får du en hurtig forbindelse.

Teknologi

Teknologien, som bliver brugt ved Fullrates bredbånd, er VDSL2. Det er hurtigere end det traditionelle ADSL2+. VDSL2 er til dig, som ønsker at dele dit netværk med andre. Dette kan være en god løsning til en familie eller en gruppe venner, som bor sammen. Denne teknologi kræver kun, at man har adgang til et telefonstik, hvilket er noget næsten alle husstande i Danmark har. Hvis du er en af de få, som ikke har et telefonstik, så fortvivl ej, det er både billigt og nemt at få installeret. VDSL2 tilbyder dog ikke den hurtigste hastighed på markedet, da den nye teknologi, fiber, har sat nye standarder for internethastighed. Du kan hos Fullrate vælge forskellige hastigheder på dit bredbånd, og de tilbyder derfor bredbånd til både et stort og lille behov. Ønsker du hurtigt bredbånd til hele familien, kan Fullrate levere dette. Dog skal man være opmærksom på, at hastigheden på bredbånd afhænger af, hvor du bor. Du kan indtaste din adresse på Fullrates hjemmeside, og de fortæller dig så, hvad den forventede hastighed er. Hvert bredbåndsabonnement har desuden en minimum hastighed, så du er garanteret din forbrindelse minimum har denne hastighed. Denne form for bredbånd er den perfekte løsning for dig, som ønsker et hurtigt og stabilt bredbånd i hjemmet. Køber du bredbånd fra Fullrate, får du en trådløs Wifi router med i købet - helt gratis.

Mobilt bredbånd

Søger du dog et bredbånd, som du kan tage med på farten, er det værd at overveje at investere i et mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd er en perfekt kombination af hurtig forbindelse, og et internet du kan medbringe overalt. Med et mobilt bredbånd fra Fullrate har du mulighed for at surfe på nettet hvor som helst i Danmark. Et mobilt bredbånd hos Fullrate fungerer via et sim-kort, som opfanger mobilsignaler i din omegn. Derefter bliver denne forbindelse sendt direkte ind i din computer eller tablet. Du kan også vælge andre former for udstyr til dit mobile netværk, så du eksempelvis kan danne en Wi-Fi forbindelse. Du får via Fullrate adgang til TDCs netværk, eftersom Fullrate er ejet af TDC. Via netværket får du adgang til 4G netværk, samt 3G netværk i de mindre byer i Danmark. Du er derfor altid dækket, hvad end du er i Århus eller Svaneke. Som en ekstra bonus er TDCs netværk blevet kåret af Teknologisk Institut til Danmarks bedste netværk. Dette resultat er opnået ved at måle forbindelsen på de forskellige netværker 500 steder i Danmark. På 4G forbindelse er det muligt at få en hastighed helt op til 71 Mbit/s, hvilket er den hidtil hurtigste mobile netværksforbindelse. Du kan med den hastighed streame film i HD lytte til musik i høj kvalitet og meget mere. Når du køber et mobilt bredbånd hos Fullrate, får du muligheden for at vælge forskelligt udstyr. Du kan altså selv vælge, om du ønsker et mobilt Wi-Fi, en mobil router eller bare et sim kort. Derfor har du som forbruger et bredt udvalg af muligheder for at finde en løsning, der passer netop dig. Det gode ved et mobilt bredbånd er, at man kan medbringe det overalt. Det er derfor en oplagt mulighed for dig, som har et sommerhus eller bare ofte rejser indenfor de danske grænser.

Kundeservice

Bindingsperioden på bredbåndsabonnementer fra Fullrate er 6 måneder fra oprettelsesdatoen. Fullrate ønsker generelt at give deres kunder et bredt udvalg, hvilket gør det nemt for dig at finde en løsning, som passer til dig. Som en ekstra service har Fullrate også lavet en forbrugerguide, som besvarer generelle spørgsmål, om det så omhandler din faktura, dit nye mobilabonnement eller noget helt tredje.

Her ser du Fullrate’s bredbåndsprodukter. Hvis du vil se hvordan Fullrate sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne bredbåndsudbydere gratis.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...