Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Med Samlino.dk kan du nemt og hurtigt sammenligne de billigste lån til afdrag. Vores gratis sammenlignings-service giver dig mulighed for at få et overblik over låneudbydernes renter og gebyrer, så du sikrer dig. at du ikke kommer til at betale for meget for dit lån til afdrag.
Størrelsen på dit lån kan afhænge af en kreditvurdering, som låneudbyderen laver. Din kreditvurdering kan afhænge af mange forskellige elementer såsom størrelsen på din indkomst, om du bor i eje- eller lejebolig, om du er medlem af en a-kasse samt meget mere. Heldigvis kan du ansøge uforpligtende hos mange låneudbydere, hvilket betyder, at du ikke behøver at optage lånet i kraft af, at du har ansøgt.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.