Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Banklån

Du kan som udgangspunkt bruge et forbrugslån til to ting. Du kan bruge lånet til at indfri dine drømme, eller du kan bruge det til at betale din klatgæld. Du har nemlig den fulde råderet over forbrugslånet, og det betyder, at du kan bruge det til at købe, hvad du vil – hvad enten det er en rejse eller en ny racercykel. Imidlertid kan du også bruge de lånte penge til at udbetale mindre lån, så du kun har ét forbrugslån i én bank. Det kan nemlig tit vise sig at være en billigere løsning at have lånet samlet ét sted.
De landsdækkende banker har en fordel i at kunne tilbyde fysisk kontakt, hvilket for nogle kan give en større tryghedsfornemmelse, end online banker og andre låneudbydere er i stand til at give. Du får muligheden for at sidde ansigt til ansigt med din bankrådgiver, og du kan få fejet alle usikkerheder af vejen med det samme. Desuden har de fysiske banker ofte et større og mere varieret udbud af bankprodukter end online banker. Det kan derfor være en fordel at vælge lån hos din lokale bankfilial, hvis du ønsker flere forskellige bankprodukter. Hvis du samler dine bankprodukter hos én bank, kan du typisk få nogle kundefordele i form af bedre priser og renter.
Hvis du over for din bank giver udtryk for, at du kender til begreber som oprettelsesgebyr og ÅOP, så kan det også blive lettere for dig at forhandle om lånebetingelserne. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i lånemarkedet, inden du går til din bank. Nogle banker vil nemlig tilbyde, hvad der kunne virke som et billigt lån med en lav rente, men da oprettelsesgebyret har en del at skulle have sagt, er det smart at dobbelttjekke, inden du skriver under.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.