Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Et billån er en finansieringsform du kan bruge i forbindelse med køb af en bil. Du kan tage et billån til både brugte og nye biler - det kan dog variere fra udbyder til udbyder, om du kan låne til hele bilens pris eller udelukkende en del af bilens pris. Her kan du hos nogle udbydere kun finansiere hele bilens pris, hvis du køber bilen fabriksny og ikke hvis du køber bilen brugt. Hos nogle udbydere bliver du nødt til at lægge fx minimum 20% af bilens pris i udbetaling for lånet.
Omkostningerne i forbindelse med et billån kan variere fra udbyder til udbyder. Nogle udbydere kræver, at du selv betaler en del af bilens pris i udbetaling før de vil låne dig penge til finansieringen – andre tilbyder lån der dækker hele bilens pris. Udover en eventuel udbetaling, har et billån typisk et stiftelsesgebyr, der bliver opkrævet i forbindelse med at lånet bliver stiftet. Foruden stiftelsesgebyret banken kan opkræve i forbinelse med oprettelsen af lånet, betaler du også en afgift til staten (tinglysningsafgift) for at få bilen tinglyst i bilbogen. Aflslutningsvist betaler man selvfølgelig også renter igennem lånets løbetid af lånebeløber. Renterne er lånegiverens betaling for at låne dig pengene.
For at finde det billigste billån kan du bruge Samlino.dk’s låneberegner til at danne dig et overblik over markedet med lige netop dine specifikke kriterier for lånet. Når du har brugt låneberegneren med dine kriterier, kan du i ro og mag sammenligne låneudbydere for at sikre dig, at du ikke betaler for meget for dit billån.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.