Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Billån

Et billån er et lån til køb af bil eller motorcykel, som navnet antyder. Der er flere måder at finansiere sådan et køb. Du kan betale kontant, men det er de færreste, der har op mod flere hundrede tusinde kroner tilgængelige på kontoen til at foretage sådan et køb. Du kan ofte låne penge hos bilforhandlere, men det er tit det dyreste alternativ. Fordelen ved at låne penge til købet hos bilforhandleren er dog, at han har et større råderum til at forhandle prisen på lånet. Den helt store fordel ved et billån er, at du kan tage det online hos låneudbyder, hvis du af den ene eller anden årsag ikke kan få lån ved hverken banken eller hos bilforhandleren. Det eneste, der i realiteten kan sætte en stopper for dit billån, er en eventuel registrering i RKI.
Et klassisk billån bliver taget hos din bank eller gennem en bilforhandler og den nye bil bliver stillet som sikkerhed for lånet. Med brugte biler, er dette dog oftest ikke en mulighed, da brugte biler har en lavere værdi og hurtigt taber yderligere værdi. Hvis du skal låne til en brugt bil, vil det derfor være nødvendigt at tage et forbrugslån uden sikkerhed. Du kan få et overblik over markedet for lån til bilkøb længere oppe på siden.
De fleste låneudbydere godkender dig hurtigt, nogle gør det endda inden for 15 minutter. Udbetalingen af lånet kan dog være en større udfordring. Den danske regering har nemlig vedtaget en lov, der har indført en tænkepause på 48 timer ved optagelse af lån. Det vil altså sige, at når du er godkendt og har modtaget lånetilbuddet, skal du vente 48 timer og derefter godkende lånet og få pengene udbetalt. Undersøg udbyderne her på Samlino.dk, inden du foretager et lån. Undersøg også, om du har plads i budgettet til at betale af på et lån, så du ikke kommer i økonomiske problemer.
Hvis du tager et traditionelt billån, er dette ikke en mulighed, da du skal stille bilen som sikkerhed. Tager du i stedet et lån uden sikkerhed, kan du bruge pengene på lige det, du har brug for. Til gengæld vil du med denne type lån kunne forvente højere rente og låneomkostninger. Hvis du er interesseret i at låne penge til noget andet, kan du sammenligne andre typer lån her på Samlino.dk.
Det er ganske simpelt. Du finder ud af hvor mange penge, du skal bruge for at købe drømmebilen. Du undersøger din økonomi og ser, om du rent faktisk har råd til at betale af på lånet og i så fald, hvor meget du kan betale af hver måned. Dernæst går du ind på Samlino.dk og taster de oplysninger ind, og så kan du se alle låneudbydere og vælge den, der passer til dig bedst.
De fleste billån ansøges med NemID. Så hvis du ændrer noget som eksempelvis adresse, der skal oplyses til din kommune, vil dit NemID også blive opdateret, og din långiver vil kende din nye adresse. Er du i tvivl om, om du har ansøgt med NemID, er det en god idé at kontakte din långiver for en sikkerheds skyld og være sikker på, at alt er som det skal være.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.