Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Når du optager et lån vil du maksimalt have mulighed for at låne 80% af boligens værdi som et realkreditlån. Du har herefter mulighed for at optage 15% som et boliglån. Det er et lovkrav, at du finansierer minimum fem procent af boligens værdi via egne midler.
Der kan være både fordele og ulemper ved at vælge en variabel rente. Ved den faste rente vil du kende dine omkostninger ved lånet i fremtiden og vil dermed bedre kunne planlægge din økonomi. Vælger du en fleksibel rente kan du sandsynligvis opnå en lavere gennemsnitlig rente, men du vil samtidig leve med risikoen for, at renten kan stige. Markedsrenten bevæger sig op og ned og påvirkes af en lang række faktorer.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.