Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Boliglån

Et boliglån optages som regel med sikkerhed i din bolig. Det vil sige at du stiller en del af værdien af din bolig som sikkerhed overfor din låneudbyder. Typisk vil et boliglån blive brugt til at forøge værdien af din bolig, eller køb af en ejerbolig.
Når du optager et lån vil du maksimalt have mulighed for at låne 80% af boligens værdi som et realkreditlån. Du har herefter mulighed for at optage 15% som et boliglån. Det er et lovkrav, at du finansierer minimum 5% procent af boligens værdi via egne midler. Hvis du har en opsparing kan du bruge pengene derfra. Alternativt kan du låne pengene hos en tredjepart.
Der kan være både fordele og ulemper ved at vælge en variabel rente. Ved den faste rente vil du kende dine omkostninger ved lånet i fremtiden, og vil dermed bedre kunne planlægge din økonomi. Vælger du en fleksibel rente kan du sandsynligvis opnå en lavere gennemsnitlig rente, men du vil samtidig leve med risikoen for, at renten kan stige. Markedsrenten bevæger sig op og ned og påvirkes af en lang række faktorer. Du kan læse mere om markedsrenten på vores blog.
Flere låneudbydere tilbyder lån med en afdragsfri periode. Det vil sige at du kan få de lånte penge udbetalt, uden at skulle betale noget tilbage i en aftalt tidsbegrænset periode. Hvis du tager et lån med en afdragsfri periode, er der flere ting du skal være opmærksom på. Det er som oftest dyrere at tage et afdragsfrit boliglån hos en bank, end det er hos et realkreditinstitut.
Det er altid en god ide at undersøge de forskellige tilbud på markedet, inden du vælger en låneudbyder. På den måde finder du lettere den optimale løsning, som passer til din situation og din personlige økonomi. Da priser og vilkår varierer meget på det danske marked, har vi valgt at fokusere på, at skabe et overblik over alle de forskellige tilbud. Du kan sammenligne tilbuddene her!

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.