Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Et bryllupslån er lavet specifikt til dig, der vil realisere dit drømmebryllup, men som ikke har luft i økonomien til at finansiere det på stående fod. Med et bryllupslån har du mulighed for at afholde dit drømmebryllup og betale det af over en længere periode.
Ved nogle bryllupslån har du mulighed for at indstille betalingen de første par måneder. Det er ideelt for nogle par, som har brug for lidt luft i økonomien til at tage på deres drømme bryllupsrejse. Til en vis grad kan du selv bestemme rammen for tilbagebetalingen, og derved tilpasse lånet til det, som du har mulighed for at tilbagebetale hver måned.
Det første, som du skal gøre, når du tager et bryllupslån, er at sammenligne markedet. Det kan du med fordel gøre hos os, hvilket er gratis, hurtigt og nemt. Du vil få en række skræddersyede tilbud, baseret på dine oplysninger, som du frit selv kan vælge imellem. Efter du har valgt et tilbud vil du blive sat i forbindelse med det valgte selskab, som vil afslutte processen, og så vil pengene dernæst blive indsat på din konto, og så er du klar til at afholde dit drømmebryllup.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.