Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Du kan låne alt fra et par tusinde kroner op til flere hundrede tusinde. Hvor meget du endeligt bliver godkendt til afhænger dog af din individuelle kreditvurdering og hvilken udbyder, som du vælger at ansøge om et lån hos. Uanset om du skal låne et par tusinde til en mobiltelefon eller om du skal lave en hjemmebiograf, så kan du finde et forbrugslån, der passer til dit behov. Med Samlino.dk kan du sammenligne renter og gebyrer fra udbydere af forbrugslån, så du sikrer dig, at du ikke kommer til at betale for meget.
Hvis du skal låne penge til elektronik er der omkostninger forbundet med lånet. Omkostningerne kan variere fra udbyder til udbyder men kan blandt andet være: oprettelsesgebyr, renteomkostninger og månedligt gebyr. Oprettelsesgebyret er et engangsbeløb, som du skal betale i forbindelse med, at du optager lånet. Det kan både være en fast sats, f.eks. 800 kr., men det kan også være variabelt som følge af lånets størrelse, f.eks. 8%. Renteomkostningerne er også en betydelig omkostning i forbindelse med dit lån. Renteomkostningerne varierer i forhold til hvad renten er, og hvor stort lånet er. Hvis du har taget et stort lån med en lav rente, kan dine renteomkostninger stadig være større, end hvis du har taget et lille lån med en høj rente. Månedligt gebyr bliver opkrævet hos flere udbydere og fungerer som et ekstra beløb, som du betaler hver måned i forbindelse med afbetalingen.
Hvis du vil sikre dig, at du finder det billigste lån til din situation, kan du bruge Samlino.dk’s gratis sammenligningsværktøj, der gør det nemt og hurtigt for dig at finde det bedste lån til din situation. Her får du et overblik over rente, ÅOP og månedlig ydelse på tværs af hele markedet.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.