Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Størrelsen på det lån, som du bliver godkendt til varierer i forhold til din individuelle kreditvurdering. Hvis du har en god økonomi, kan du hos flere udbydere låne flere hundrede tusinde, mens du også kan risikere udelukkende at blive godkendt til at låne et par tusinde kroner. Man kan dog hos mange udbydere af forbrugslån ansøge uforpligtende, hvilket betyder, at man ikke behøver at optage det lån, som man bliver tilbudt. Med Samlino.dk’s sammenligning af forbrugslån kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvilke muligheder der er på markedet.
Renter og gebyrer kan være forskelligt fra den ene udbyder til den anden, og du kan derfor havne i en situation, hvor du betaler mere end du burde for dit lån til refinansiering. En måde du kan undgå at betale for meget for dit lån er ved at sammenligne renter og gebyrer på tværs af udbydere og vælge den udbyder, der tilbyder det billigste lån til din situation. Denne sammenlignings-service tilbyder Samlino.dk gratis til vores brugere, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over markedet.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.