Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Et lån til renovering eller tilbygning er for dig, som står og skal have renoveret eller bygget til, men ikke har luft i økonomien til at finansiere hele projektet på stående fod. Med et byggelån eller renoveringslån kan du selv bestemme hvor lang tid lånet skal løbe, og dermed hvor meget du kan betale tilbage om måneden.
Et byggelån eller et lån til renovering kan bruges til at finansiere nybyggeri og moderniseringer af din bolig. Når byggeret står færdigt, laves der en endelig og ny vurdering af boligens værdi, og dernæst vil lånet typisk indfries ved at optage et nyt realkreditlån og indfri lånet med dette.
Sørg for at låne det rigtige beløb. Det er vigtigt at du hverken låner for lidt eller for meget. Låner du for lidt til at dække dit behov, så er du nødt til at tage et ekstra lån, hvilket resulterer i nye unødvendige etableringsgebyrer og måske en højere rente. Låner du et alt for højt beløb, bliver dine låneomkostninger høje og det kommer til at tage dig væsenligt længere tid at betale beløbet tilbage. Derfor er det altid vigtigt at ligge et budget, inden du forpligter dig til et lån til renovering.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.