Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere.
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste forbrugslån

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmeside.

Forbrugslån

Hvis du går og drømmer om at tage på en fantastisk shopping-tur, men samtidigt ikke kan overskue at betale for hele gildet med det samme, så har du mulighed for at tage et lån, som er skræddersyet præcis til det formål. Med et lån til shopping har du mulighed for at tilbagebetale lånet over en længere periode, og dermed undgå at skulle betale for det hele på en gang.
Sørg for at låne det rigtige beløb. Det er vigtigt, at du hverken låner for lidt eller for meget. Låner du for lidt til at dække dit behov, så er du nødt til at tage et ekstra lån, hvilket resulterer i nye unødvendige etableringsgebyrer og måske en højere rente. Låner du et alt for højt beløb, bliver dine låneomkostninger høje og det kommer til at tage dig væsentligt længere tid at betale beløbet tilbage. Derfor er det altid vigtigt at ligge et budget, inden du forpligter dig til et lån til shopping. Når du har lagt et budget, kan du med fordel sammenligne markedet for lån til shopping hos os, og dermed finde det bedste shopping lån til dig, nemt og hurtigt.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

Priser indhentet i de sidste 24 timer

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.