Menu

Aktivt lån

På denne side kan du læse om Aktivt Låns produkter og priser. Vil du gerne sammenligne produkterne med andre udbyders produkter, kan du trykke her.

Om Aktivt Lån

Aktivt Lån er en online udbyder af forbrugslån. De er en kreditformidler for Basisbank A/S. Det er derfor Basisbank, der behandler din ansøgning og udbetaler dit lån. Gennem hjemmesiden kan du udfylde en låneansøgning og få et hurtigt svar. Bliver din låneansøgning godkendt, kan du underskrive med det samme og få lånet udbetalt inden for en til to dage.

Rente

Aktivt Lån giver en debitorrente på mellem 14,72% og 26,08%. Dette er en variable rente, hvilket vil sige, at din rente, an på markedet, kan svinge i løbet af din tilbagebetalingsperiode.

Forbrugslån

Hos Aktivt Lån kan du minimum låne 10.000 kroner og maks 50.000 kroner. Din tilbagebetalingsperiode kan ligge mellem 12 og 72 måneder. Du kan altså selv vælge den løbetid, der passer bedst til din økonomiske situation. Aktivt Lån foretager dog en kreditvurdering af dig for vurdere om din låneanmodning skal godkendes. Alligevel burde du selv overveje, om du har de økonomiske ressourcer til at tilbagebetale lånet.

Krav

For at kunne tage et lån hos Aktivt Lån skal du minimum være 18 år og have et fast arbejde og en årlig indkomst på over 150.000 kroner. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark og må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret. Efter du har angivet dit låneønske, foretager Aktivt Lån desuden en kreditvurdering af dig for at bedømme, om dit lån kan blive godkendt.

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen hos Aktivt Lån foregår udelukkende online. Først skal du udfylde låneansøgningen på Aktivt Låns hjemmeside. Der vil herefter blive foretaget en kreditvurdering af dig, og du vil få svar på din ansøgning inden for få minutter. Der vil dog være enkelte tilfælde, hvor din ansøgning skal behandles manuelt, og det kan vare op til en time i åbningstiden. Når du har fået din ansøgning godkendt, vil du modtage et link, hvori du kan underskrive låneaftalen med dit NemID. Lånet vil blive udbetalt på din konto indenfor 1-2 dage, efter du har skrevet under. Vil du gerne opsige låneaftalen, har du 14 dages fortrydelsesret.

ÅOP

Alle låneudbydere skal efter loven oplyse deres ÅOP for at give låntagere et bedre overblik over de samlede omkostninger ved et lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er udregnet ved at sammenlægge renteomkostninger og gebyrer og tage det som en procent af lånebeløbet. Det er altså vigtigt, at du kigger på dette tal, når du overvejer at tage et lån. Ligeledes kan tallet bruges til at sammenligne lån af samme hovedstol og løbetid med hinanden. Lånet med den laveste ÅOP vil være den billigste.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?