Menu
 

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste lån

Samlino.dk er her for at hjælpe dig. Det gør vi ved at sammenligne hele markedet for forbrugslån, og derved give dig det absolut bedste grundlag for at tage den mest kvalificerede beslutning.

Lån til diverse

Når du har oprettet et forbrugslån hos banken, modtager du et beløb af en aftalt størrelse. Du har den fulde råderet over dette beløb, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Det kan være, at du vælger at bruge pengene på en længe ønsket rejse, en ny computer eller noget helt tredje.
Hvis du vælger at optage et lån online, kan du spare en del tid, da du kan ordne det hele hjemmefra eller andetsteds, så længe du har internetadgang. Derudover kan det også være lidt mere bekvemmeligt, idet flere online banker er tilgængelige døgnet rundt, hvorimod de fysiske banker har begrænsede åbningstider.
Du kan både vælge at få tildelt penge gennem en kassekredit eller et forbrugslån. I banken er en kassekredit en mulighed, hvis tallene på kontoen konstant er røde. Ulempen ved en kassekredit er dog, at du ikke nødvendigvis afdrager på den. På den måde kan du have den stående i årevis, mens renterne blot tilskrives hvert kvartal. Derfor kan du ende ud med en større overraskelse, idet renten på en kassekredit som udgangspunkt er høj. Din bank vil formentlig tilbyde dig en kassekredit i første omgang, da indtjeningsgrundlaget for banken herved vil være størst. Et forbrugslån kan nogle gange være en bedre ide, da et forbrugslån tvinger dig til at nedbringe din gæld hver måned, hvorimod en kassekredit kan stå og samle renter i flere år

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev