Menu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Find det billigste lån

Samlino.dk er her for at hjælpe dig. Det gør vi ved at sammenligne hele markedet for forbrugslån, og derved give dig det absolut bedste grundlag for at tage den mest kvalificerede beslutning.

Boliglån

Der kan være både fordele og ulemper ved at vælge en variabel rente. Ved den faste rente vil du kende dine omkostninger ved lånet i fremtiden, og vil dermed bedre kunne planlægge din økonomi. Vælger du en fleksibel rente kan du sandsynligvis opnå en lavere gennemsnitlig rente, men du vil samtidig leve med risikoen for, at renten kan stige. Markedsrenten bevæger sig op og ned og påvirkes af en lang række faktorer. Du kan læse mere om markedsrenten på vores blog
Flere låneudbydere tilbyder lån med en afdragsfri periode. Det vil sige at du kan få de lånte penge udbetalt, uden at skulle betale noget tilbage i en aftalt tidsbegrænset periode. Hvis du tager et lån med en afdragsfri periode, er der flere ting du skal være opmærksom på.
Det er altid en god ide at undersøge de forskellige tilbud på markedet, inden du vælger en låneudbyder. På den måde finder du lettere den optimale løsning, som passer til din situation og din personlige økonomi. Da priser og vilkår varierer meget på det danske marked, har vi valgt at fokusere på, at skabe et overblik over alle de forskellige tilbud. Du kan sammenligne tilbuddene her!

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev