Menu

DigiFinans lån og samlelån: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign tilbud på forbrugslån og billån fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Tager 3 min. - få svar med det samme
 • Helt uforpligtende og gratis
 • Brugt af over 400.000 glade brugere

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra DigiFinans med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Om DigiFinans:

DigiFinans er en gratis, nordisk låne-sammenligningsside, der gør det muligt for dig at finde og sammenligne lånetilbud. DigiFinans.dk er stiftet for at hjælpe låneansøgere i Danmark og resten af norden. Med DigiFinans har du mulighed for at få lånetilbud fra 5 banker med kun 1 ansøgning. Dermed lader de långivere og banker konkurrere om dig som potentiel fremtidig kunde og dermed sikre, at du kan sammenligne og vælge det bedste lånetilbud. Tjenesten er til dig, der har brug for at låne penge til det, du mangler finansiering til, så du kan finde det lån som passer netop til dig og din økonomiske situation. Alle lån er 100% uforpligtende, så du bestemmer helt selv, hvorvidt du accepterer et af dine lånetilbud.

Øverst her på siden har du også mulighed for at få lånetilbud fra 8 forskellige banker, som du nemt kan sammenligne. Dermed får du et endnu bedre sammenligningsgrundlag her på siden, end hvis du bruger tjenesten hos DigiFinans.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån

Har du flere mindre lån hos en eller flere udbydere kan det hurtigt være svært at overskue. Det kan også være meget dyrt. De små lån medfører ofte høje renter og gebyrer, som du hænger på, indtil du er gældfri. Det er heldigvis muligt at gøre noget ved dette. Løsningen er et samlelån.

Ved et samlelån bliver alle dine små lån samlet i ét stort lån hos en låneudbyder. Dermed slipper du for at betale gebyrer og renter til flere banker. Her kan være mange penge at spare. Vores kunder oplever besparelser helt op til 15.000 kroner.
5.000 til 500.000 kroner er det korte svar. Det er dog ikke ikke nogen sikkerhed for, at bankerne giver dig et lånetilbud, da dette er baseret på bankens kreditvurdering - din betalingsevne.
Hvilke banker får du så lånetilbud fra, når du bruger en platform som DigiFinans? Det er en blanding af banker - nogle, som du måske kender - og så nogle hvis primære forretning er online forbrugslån. Her er nogle af bankerne, som du har mulighed at få lånetilbud fra:

Nej. Det koster ikke noget. Alle lånetilbud er også uforpligtende, så du er ikke forpligtet til at vælge nogen af tilbuddene, som du modtager.
Beregningen af ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) forudsætter, at man ser på lånet med en løbetid i cyklusser på 12 måneder, eftersom formålet er at beregne lånets årlige omkostninger. Med andre ord forudsætter ÅOP, at rentetilskrivningen fortsætter uændret i 12 måneder. Alle låneudbydere skal oplyse ÅOP med henblik på at give forbrugeren et så retfærdigt overblik som muligt over, hvor meget det koster at låne. Derved er det en måde at samle alle omkostninger ved lån, således at forskellige lån bliver sammenlignelige.

Dette er også gældende, når du modtager dine lånetilbud fra DigiFinans. Alle tilbud viser tydeligt, hvad lånets ÅOP er, og du kan derfor nemt sammenligne låneudbyderne mod hinanden.
Forud for at du låner penge er det vigtigt, at du afgør, hvad de skal bruges til. Det er nemlig det, der afgør, hvilket lån der er det bedste valg for dig. Hos Digifinans kan du låne penge til bl.a.


Hvis du tager et forbrugslån uden sikkerhed, bliver der ikke spurgt meget ind til, hvad du bruger dine udbetalte penge til. Banken er mest interesseret i din evne til at betale beløbet tilbage Et lån uden sikkerhed betyder at man ikke behøver at stille en værdi som sikkerhed i ejendele for lånet. De fleste forbrugslån er typisk usikre lån. Långiverne vil vurdere ansøgerens generelle økonomiske forhold når de tager en lånebeslutning. Derfor er det ikke muligt at optage nye lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI.
Du kontakter DigiFinans ved at ringe på 89 88 48 64 eller sende en mail til kundeservice@digifinans.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig videre.
Kundetilfredsheden er høj hos DigiFinans, der har en samlet score på over 4,5 stjerner inde på Trustpilot. Det er imponerende af DigiFinans.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.