Menu

Fokuslån

På denne side kan du læse om Fokuslån’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Forbrugslån fra Fokuslån

Fokuslån er et brand under 3C Retail, der til dagligt kendes som L’EASY. Brandet har speciale i at udbyde lån og findes både i Danmark, Norge og Sverige. 3C Retail ejer flere selskaber og brands, der udbyder lån. Heriblandt findes Nordiclån, D:E:R og L’EASY’s eget forbrugslån. Fokuslån har skåret alt væk, så du kun skal tænke på lånet, når du handler med dem.

Ansøgning

Når du ansøger om lånet, skal du indtaste dine personlige oplysninger og kan forvente svar indenfor en time, så længe du ansøger inden for selskabets åbningstider. Efter dit lån er blevet godkendt, får du et tilbud sendt, som du derefter skal godkende. Tilbuddet er skræddersyet efter dine behov, og de oplysninger, du har indtastet. Læs tilbuddet grundigt. Her vil der stå, hvor meget du skal betale i månedlige ydelser, hvor meget renten er på, hvad ÅOP’en er, hvilke gebyrer du skal betale, og alt andet der er relevant for dig at vide. Når du ansøger om et forbrugslån hos Fokuslån, har du mulighed for at vælge en afdragsfri periode, hvor du ikke skal betale yderligere renter eller gebyrer. Du kan vælge en periode på 0, 30, 60 og 90 dage. Det vil sige, at du ikke behøver at begynde din tilbagebetaling, før den afdragsfrie periode er overstået. Det kan gøre det lettere for dig, hvis du ved, at du har højere omkostninger end normalt om en måned eller to.

Hvad kan pengene bruges på?

Brug pengene som du selv har lyst til. Et forbrugslån hos Fokuslån behøver ikke at have et specielt formål. Du kan bruge pengene på lige præcis, hvad du drømmer om, om det så er at financiere en rejse, købe en ny computer eller noget helt tredje.

Det skal du vide

Tager du et forbrugslån fra denne låneudbyder, skal du vælge, hvor meget du vil låne. Du kan vælge en hovedstol mellem 10.000 kroner og 75.000 kroner. Derudover skal du vælge lånets løbetid. Hos Fokuslån kan du vælge en løbetid mellem 12 og 80 måneder, hvilket gør det nemt at tilbagebetale lånet, hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb. Vær opmærksom på, at når du vælger et lån med en længere løbetid end nødvendigt, bliver lånet dyrere, end det behøver. Vælger du en kortere løbetid, skal du ikke betale lige så meget i renter, og du sparer dermed penge på dit lån. Selvom du vælger et lån med en lang løbetid, har du mulighed for at betale mere og afslutte dit lån hurtigere.

Krav

For at tage et forbrugslån hos Fokuslån skal du opfylde nogle krav. Du skal være fyldt 20 år for at kunne søge om forbrugslånet, du må ikke stå registreret i RKI eller anden form for debitorregister, og du skal kunne dokumentere din indkomst. Der er nogle informationer, du skal oplyse. Disse indbærer et dansk mobilnummer, din egen e-mail konto, din fødselsdato, din danske adresse, dit beskæftigelsesforhold samt dine bankoplysninger. Alle disse faktorer har indflydelse på din endelige kreditvurdering.

ÅOP

Sammenlign dine lån, før du vælger. Når du skal tage et forbrugslån, er det smart at sammenligne, hvilket der passer bedst til dig. For at finde ud af hvilket lån, der er billigst, kan du sammenligne lånenes ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og inkluderer alle renter, opstartsgebyret, administrationsgebyrer med mere. Sammenligner du to eller flere lån, der har samme størrelse hovedstol og lige lange løbetider, kan du sammenligne lånene ved at kigge på ÅOP’en. Det lån, der har det laveste ÅOP, er også det lån, der er billigst.

Her ser du lån fra Fokuslån. Hvis du vil se hvordan Fokuslån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?