Menu

Lån & Spar bank

På denne side kan du læse om Lån & Spar bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank blev grundlagt i 1880 under navnet Laane- og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd. Banken var dengang en bank for privatkunder - mere specifikt tjenestemænd, funktionærer og akademikere. I dag er banken for alle danskere, og i 2009, åbnede banken dertil op for virksomheder. Banken er en dansk bank og opererer udelukkende i Danmark. Der er 20 forskellige Lån & Spar Bank filialer i Danmark, hvoraf de fleste befinder sig i København. Bankens mål er at være en personlig bank, der er gode til at vejlede dig som kunde og sikre, at du har en sund økonomi. Lån & Spar Bank drives som et aktieselskab. Virksomheden ejes af faglige organisationer, institutionelle investorer samt private investorer. De fire største aktionærer, der alle ejer mindst 5% af bankens aktier, er Danmarks Lærerforening, Politiforbundet, LB Forsikring og Pensionskasserne tilknyttet PKA. Banken har flere forskellige produkter, der gør det muligt at have alle ens formuer i samme bank. Banken tilbyder både ind- og udlån såsom lønkonti, højrentekonti, børneopsparing, billån, kreditkort, forbrugslån, og meget mere. Lån & Spar Bank har mange forskellige slags lån, som du kan gøre brug af. Hvis du er kunde i banken, kan du optage et lån til en ny bil, en campingvogn, en motorcykel, en ny bolig eller et forbrugslån til alt andet.

Forbrugslån

Et forbrugslån fra Lån & Spar Bank kan bruges på lige, hvad du har lyst til. Du kan låne små til helt store beløb alt efter bankens kreditvurdering af dig. For at kunne låne penge af banken, er der nogle krav til dig som låntager. Først og fremmest skal du være kunde i banken. Du må heller ikke være registreret i RKI eller anden form for debitorregister, hvis du vil optage et forbrugslån af banken. Der er hverken et maksimum eller minimum, som du må låne i banken, og der er heller ikke en specifik løbetid, som du skal vælge. Det hele kommer an på, hvor sund din økonomi er, og hvad banken kreditvurderer dig til. Der er en del, du kan gøre for at forbedre din kreditvurdering. Det kan for eksempel være at øge dit rådighedsbeløb, hvilket du kan gøre ved at nedjustere dine faste omkostninger. Når du tager et forbrugslån hos Lån & Spar Bank, er det muligt at betale lånet af hurtigere end aftalt. Dette kan være en god ide, da det sparer dig for fremtidige renter, og din kreditvurdering vil derved også være bedre, næste gang du skal låne penge. For at betale lånet af hurtigere, skal du høre banken om, hvordan du lettest kan gøre dette.

Ansøgning

Når du vil ansøge om et forbrugslån hos Lån & Spar Bank, behøver du ikke besøge en af bankens filialer. Hele ansøgningsprocessen foregår online, og du kan selv indtaste, hvor meget du vil låne, og hvor lang løbetiden skal være. Når du har ansøgt om forbrugslånet, vil banken vende tilbage indenfor 24 timer med et tilbud til dig. Du kan herefter acceptere eller afslå tilbuddet. Du skal være opmærksom på, at tallene ikke nødvendigvis er de samme, som dem der stod på din ansøgning. Når du har modtaget dit tilbud, er det smart at sammenligne det med andre forbrugslånsudbydere.

Omkostninger

Måden du sammenligner et eller flere forbrugslån på er ved at sammenligne ÅOP’en på de forskellige lån. ÅOP står for “årlige omkostninger i procent” og viser, hvad du skal betale om året i forhold til lånets størrelse. Hvis du ansøgt om flere lån med samme hovedstol og samme løbetid, vil det lån med den laveste ÅOP også være det lån, der er billigst. Når du tager et forbrugslån, kan der være mange små gebyrer og renter, du skal være opmærksom på. Alle renter og gebyrer er inkluderet i lånet, og du kan derfor altid sammenligne flere lån med ÅOPen. Nogle låneudbydere har høje opstartsgebyrer, hvor andre måske ikke har nogle. Du skal også holde øje med, om dit forbrugslån koster noget i månedlige administrationsgebyrer.

Her ser du lån fra Lån & Spar bank. Hvis du vil se hvordan Lån & Spar bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?