Menu

LendMe lån: Lav et rentetjek først

Sammenlign tilbud på lån fra op til 7 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign tilbud på forbrugslån og billån fra op til 7 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra LendMe med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

I 2016 blev virksomheden LendMe etableret med det formål, at formidle flere lånetilbud med kun én ansøgning, så det er muligt at sammenligne renter, ÅOP og betingelser fra flere banker. Lendme oplyser selv, at ved at sammenligne flere lånetilbud, inden du optager et lån, kan du i gns. spare 12.500 kroner, hvis man sammenligner det dyreste lånetilbud med det billigste, som Lendmes brugere har fået tilbudt. Øverst på denne side har du også mulighed med én ansøgning at få flere lånetilbud og se, hvor meget du kan spare.
Hvilke banker får du så lånetilbud fra, når du bruger en platform som LendMe? Det er en blanding af banker - nogle, som du måske kender - og så nogle hvis primære forretning er online forbrugslån. Her er nogle af bankerne, som du har mulighed at få lånetilbud fra: Basisbank SPARXPRESS Express Bank Modus Finans Det er op til hver enkelt bank at vurdere, hvorvidt de ønsker at give dig et lån, så det er ikke nogen sikkerhed for, at du kommer til at få lånetilbud fra alle bankerne, som LendMe samarbejder med. Øverst på siden har du mulighed for med én ansøgning at få lånetilbud fra op til 7 banker. Dette vil gøre det meget lettere for dig at sammenligne bankerne, og dermed sikre dig de bedste lånebetingelser.
Hvis du allerede har optaget flere små lån og ikke ønsker at optage flere nye lån, så kan det være en god idé at kigge på det, man kalder for et samlelån. I modsætning til at optage et almindeligt lån, så tager du ét stort lån, som bliver brugt til at tilbagebetale alle dine små lån tilbage. Dette kan have flere fordele. Når du har flere små lån, så betyder det også, at du skal betale renter og gebyrer til flere låneudbydere. Og dette kan hurtigt blive til en meget dyr fornøjelse. Når du samler alle dine små lån i ét lån hos én bank, så slipper du fra alle dine gamle gebyrer og renter og skal kun foretage en betaling om måneden til din nye låneudbyder. De fleste oplever, at de betaler mindre om måneden, og de samlede omkostninger er lavere ved et samlelån.
Kviklån er ofte små lån, som skal tilbagebetales over kort tid. Kviklån har også et dårlig ry, da der har været flere låneudbydere gennem de seneste år, som har tilbudt lån til en afsindig høj rente. 1. juli 2020 trådte en ny lov i kraft med skærpede regler overfor kviklånsudbydere. Med lovgivningen blev der indført et ÅOP loft på 35% på alle forbrugslån og et loft på 25% hos alle virksomheder, som annoncerer for forbrugslån. Derfor kommer du aldrig til at modtage et lånetilbud med en ÅOP over 25%. Derudover blev der også indført et omkostningsloft på lånet, som gør, at det ikke længere er muligt at betale det dobbelte af lånet tilbage i renter, gebyrer og afdrag samlet set. Derfor kommer du aldrig til at modtage et lån med en ÅOP over 25%, når du ansøger øverst på siden.
På LendMes hjemmeside har du en log ind funktion, hvor du kan se alle dine lånetilbud og acceptere dine lån. Udover det er det også muligt at få kontakt med deres kundeservice via deres chat eller ved at ringe til deres telefonnummer. Her er det muligt at svar på alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit lån. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning eller hjælp i forbindelse med din låneansøgning.