Menu

Lendo lån: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign tilbud på forbrugslån og billån fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Tager 3 min. - få svar med det samme
 • Helt uforpligtende og gratis
 • Brugt af over 400.000 glade brugere

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Lendo med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Om Lendo:

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver kunderne mulighed for nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra en række banker og låneudbydere. Deres opgave er at hjælpe forbrugerne med at få bedre lån.

Lendo har allerede hjulpet over én million forbrugere i Norden med at spare penge. De blev grundlagt i Sverige i 2007 og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i både Sverige og Norge, ligesom Lendo har haft stor fremgang i Finland siden introduktionen i 2015. Siden 2019 findes Lendo også i Østrig.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån

Når du skal optage et lån, vil du se, at renten varierer meget, hvis du sammenligner bankerne. Derfor er det en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere banker, inden du optager et lån. I den forbindelse er det vigtigt at vide, hvad ÅOP er.

Lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) giver dig det mest retvisende billede af, hvad lånet koster om året. Du vil også kunne se forskel i ÅOP, når du ændrer løbetiden i forbindelse med tilbagebetaling af dit lån. Dette vil du se, når du bruger Samlino.dks tjeneste og de lånetilbud Lendo kommer med. Prøv Samlino.dks låneberegner øverst på siden for at se dine omkostninger i forbindelse med dit lån.
Inden du optager et lån, er det selvfølgelig vigtigt at finde ud af, om det overhovedet er muligt for dig at tilbagebetale lånet til banken. Banken laver en kreditvurdering af alle ansøgere, inden de udbetaler lånet, og denne kreditvurdering kommer også til at have indflydelse på, hvilke lånevilkår du får fra banken. Men hvad skal der til, for at kunne optage et nyt lån?

Banken er ikke villig til at udbetale lån til personer, der er registreret i RKI. Der er en undtagelse hos nogle låneudbydere, og det er, hvis du har en medansøger. Derudover er det også vigtigt, at du har et fast arbejde, og det er en fordel, hvis du også er medlem af en a-kasse.

Tommelfingerregelen er, at du formår at betale din månedlige betaling til banken. Prøv selv at lave en udregning med alle dine månedlige udgifter for at se, hvor meget der er tilbage. Derefter kan du indtaste dit ønskede lånebeløb øverst her på siden for at se, hvad dine månedlige udgifter kommer til at vokse med, når du skal til at betale afdrag på dit lån.
Hvilke banker får du så lånetilbud fra, når du bruger en platform som Lendo? Det er en blanding af banker - nogle, som du måske kender - og så nogle hvis primære forretning er online forbrugslån. Her er nogle af bankerne, som du har mulighed at få lånetilbud fra:

Har du flere små lån fra forskellige udbydere, kan det være en god idé at få samlet alle lånene hos én bank i et stort lån - også kaldt et samlelån.

Fordelen findes i, at du skal betale gebyrer og renter til alle låneudbydere, og ved at samle lånene kan der ligge store besparelser, da alle dine små lån bliver betalt af banken, som tilbyder dig samlelånet. Du har nu kun én bank, som du skal betale renter og gebyrer til, og dermed vil du ofte opleve, at du skal betale mindre om måneden og dermed have et større rådighedsbeløb.
Billån eller autolån kan også variere meget i pris, og derfor er det igen en god idé at få flere lånetilbud, inden du optager et lån til at finansiere dit bilkøb. Her på siden er det også muligt at få lånetilbud til bilen, og en af bankerne, som vi samarbejder med er Diba, som af Forbrugerrådet TÆNK i flere omgange er anbefalet som et af Danmarks billigste steder at få bilfinansiering.
Primus Optimus er en person, som Lendo bruger i sine reklamer, der lider af, at han altid vælger det første, uanset hvilket valg han står overfor. Som han selv siger det: “Det første er det bedste.” Denne lidelse beskriver også meget godt danskernes forhold til deres bank, da de allerfleste ikke får flere lånetilbud, inden de vælger banken, som skal give dem finansiering.

Dette koncept er så bagefter også blevet til en podcast som hedder “Primus Optimus - Det irrationelle menneske”, hvor komikeren, Lasse Rimmer, ser på irrationelle beslutninger, vi tager i vores dagligdag.
Kundetilfredsheden er høj på Lendos Trustpilot, hvor de har over 1.300 anmeldelser og en samlet score på over 4,5 stjerner. Det er imponerende af Lendo.
Du kan kontakte Lendo ved at ringe på 70 50 00 10 eller skrive en mail til kundeservice@lendo.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig videre.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.