Menu

Minilån

På denne side kan du læse om Minilån’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Minilån

Minilån er en låneformidler af Ekspres Bank, som specialiserer sig inden for lån og kredit. Du kan låne alt fra 5.000 kroner til 75.000 kroner med et forbrugslån, og løbetiden på lånet er fleksibelt og kan strække sig fra 12 til 72 måneder – altså mellem ét og seks år. Låneprocessen foregår online, hvor man ansøger om et lån online. og hvis din ansøgning bliver godkendt, underskriver du kreditaftalen med dit NemID, hvorfor man oftest kan forvente at have pengene på sin NemKonto samme dag. Selve finansieringen udbydes af Ekspres Bank og formidles blot af Minilån.

Ansøgning om lån

For at ansøge om et lån, skal du leve op til nogle kriterier. Du skal være fyldt 25 år og have et fast arbejde. Derudover skal du have en indkomst på minimum 120.000 kroner om året. For at blive godkendt til et lån, må du ikke være registreret i RKI. Hos Minilån er lønsedler ikke påkrævet, når du ansøger om et lån på op til 20.000 kroner. Ved lån højere end dette, skal du sende en kopi af din seneste lønseddel, som desuden skal dække en hel kalendermåned. Modtager du lønudbetalinger hver 14. dag, skal du altså sende de to seneste lønsedler. Fordi ansøgningsprocessen finder sted online, kan du forvente at få svar på din ansøgning med det samme. Som sagt kan du have pengene på din NemKonto allerede samme dag, som du ansøger, men dette gælder kun, hvis lånebeløbet er 20.000 kroner. er eller derunder. Et større forbrugslån kan tage op til 2 bankdage, før pengene bliver udbetalt. Det skyldes, at udbyderen skal have tid til manuelt at kontrollere dine indsendte lønsedler. Hvis du oplever, at du ikke har fået svar på din ansøgning, behøver du ikke at udfylde et nyt ansøgningsskema. Har du ikke fået svar, bør du tage kontakt til udbyderen for at høre, om der er sket en fejl.

Medansøger

Når du låner, kan du vælge at have en medansøger inkluderet i ansøgningen. Det er oftest nemmere at få et lån bevilget, hvis man har en medansøger involveret. Det kan fx være din ægtefælle eller samlever – begge ansøgere skal have den samme folkeregisteradresse. I dette tilfælde vil man typisk kunne få bevilget et højere lånebeløb, end hvis man søgte individuelt. Det er altid muligt at foretage ekstra indbetalinger på sit lån. Derudover kan du til enhver tid indfri sit lån og betale restbeløbet, hvis du har fået økonomisk overskud til det.

ÅOP

Når du skal finde ud af, om prisen på forbrugslånet er konkurrencedygtigt, skal du se på lånet ÅOP. Det er den årlige omkostning i procent på lånet, hvilket du finder på alle lån. Det er altså den samlede pris på lånet om året, og det giver dig som låneansøger en stor fordel, når du skal beslutte dig for, hvilken udbyder/bank du vil optage et lån hos. Det er anbefalet, at man kigger på ÅOP ved en eventuel prissammenligning af forbrugslån.

Her ser du lån fra Minilån. Hvis du vil se hvordan Minilån sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?