Menu

Prima lån

På denne side kan du læse om PrimaLåns låneprodukter og priser. Vil du gerne sammenligne deres låneprodukter med produkter fra andre udbydere, kan du trykke her.

Om PrimaLån

PrimaLån er en online udbyder af forbrugslån. PrimaLån hører under Better Rates A/S, og finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. Gennem PrimaLåns hjemmeside kan du på en hurtig og nem måde tage et lån. Efter du har udfyldt en låneansøgning, vil du få tilsendt et gratis tilbud med det samme.

Rente

PrimaLån tilbyder en debitorrente(effektiv rente), der ligger mellem 14,71% og 26,08%. Renten er variable, hvilket vil sige, at din rente kan stige eller falde i løbet af din tilbagebetalingsperiode.

Forbrugslån

Hos PrimaLån kan du minimum låne 15.000 kroner og maksimum 75.000 kroner. Tilbagebetalingsperioden kan du vælge til at ligge mellem 12 måneder og 72 måneder. PrimaLån skal dog godkende din låneansøgning. Dette gør de ved at foretage en kreditvurdering af dig. Du vil herefter få et gratis tilbud. Alligevel burde du selv overveje, om du har de økonomiske ressourcer til at foretage et lån.

Krav

For at ansøge om lån hos PrimaLån skal du være fyldt 21 år og minimum have en årlig indkomst på 150.000 kroner før skat. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark og må ikke være registreret i RKI eller andre skyldnerregistre.

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen hos PrimaLån er hurtig, enkel og gratis. Du skal blot udfylde låneansøgningen på deres hjemmeside. Ud fra disse oplysninger vil PrimaLån i samarbejde med Basisbank lave en kreditvurderingen af dig. Du vil herefter få tilsendt et gratis lånetilbud, som du kan acceptere. Godkender du den endelige rente og de endelige lånebetingelser, som du bliver tilbudt, skal du underskrive med NemID via et link, som du får sendt. Herefter vil der gå maks 2 dage, før pengene er på din konto. Fortryder du din låneaftale, har du en fortrydelsesret på 14 dage. Benytter du dig af dette, skal du tilbagebetale det fulde lånebeløb samt påløbne renter for de kommende 30 dage efter din opsigelse.

ÅOP

Det er et lovkrav, at alle låneudbydere skal oplyse ÅOP, da den giver låntagere et bedre overblik over de samlede omkostninger ved et givent lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Tallet inkluderer alle renteomkostninger samt andre gebyrer og er udregnet i procent af lånebeløbet. Tallet kan derfor bruges til at sammenligne forskellige lån med samme hovedstol og løbetid og se hvilket lån, der er billigst.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?