Menu

Profillån

På denne side kan du læse om Profil Låns låneprodukter samt priser. Ønsker du at sammenligne deres produkter med andre udbyderes produkter, kan du trykke her.

Om Profil Lån

Profil Lån er en online portal for forbrugslån. Deres mål er at gøre lån mere overskueligt og nemt for dig som forbruger. De lover et hurtigt svar på din låneansøgning samt en hurtig udbetaling af dit lån. Profil Lån er en del af Sparxpres, som er ejet af Spar Nord Bank.

Rente

Profil Lån tilbyder en rente, der er ens for alle, hvilket gør det nemmere for dig at overskue, hvor meget dit lån vil koste dig. Renten er variabel, hvilket betyder, at den kan svinge i løbet af din afbetalingsperiode.

Forbrugslån

Hos Profil Lån kan du minimum låne 5000 kroner og maksimum 50000 kroner. Din afbetalingsperiode kan du selv fastsætte, så den passer til dine økonomiske behov. Den skal dog ligge et sted mellem 12 og 60 måneder. Profil Lån skal godkende din låneansøgning, hvilket de gør gennem Sparxpres, som Profil Lån er en del af. Deres bedømmelse vil være baseret på din økonomiske situation og din låneårsag. Du bør dog også selv overveje din økonomiske situation i de kommende år og vurdere, om du har de nødvendige ressourcer til at tage lånet.

Krav

Profil Lån kræver, at du giver dem adgang til en række personlige data, som de bruger til at afgøre, hvorvidt din låneansøgning skal godkendes. Disse data inkluderer blandt andet din indkomst og årsopgørelse fra Skat samt information om dine boforhold, dit job og din økonomi.

Ansøgningsprocessen

Profil Låns ansøgningsprocess foregår udelukkende online. Dette giver en mulighed for hurtigt og nemt at tage et lån. Alt du skal gøre er at udfylde formularen på Profil Låns hjemmeside og herefter underskrive med dit NemID. Når du underskriver med NemID, giver du samtykke til at Profil Lån må hente oplysninger fra Skat om din indkomst og årsopgørelse. Profil Lån vil herefter tage stilling til, hvorvidt din låneanmodning skal godkendes. Optræder der nogle problemer eller spørgsmål under processen tilbyder Profil Lån kundeservice, som du kan kontakte over telefon eller mail. Vil du gerne opsige din låneaftale giver Profil Lån dig 14 dages fortrydelsesret.

ÅOP

Vil du gerne tage et lån er det altid vigtigt at kigge på den såkaldte ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og alle låneudbydere skal ifølge loven vise tallet. Med ÅOP’en kan du nemt sammenligne forskellige lån med samme hovedstol og løbetid og se, hvilke der er billigst.

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?