Menu

Find det billigste quicklån på 3 minutter

Sammenlign alle quicklån med én ansøgning - spar op til 15.000,-
Sammenlign flere quicklån med én ansøgning på kun 3 minutter
  • Helt gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Lån

Et quicklån er, ligesom et kviklån, et lån som du hurtigt kan optage. Det vil sige at du ikke skal ned i banken og snakke med din bankmand, du skal bare udfylde en kort ansøgning, og så er du egentlig i gang. Typisk får du pengene fra et quicklån hurtigt ind på kontoen, så du kan bruge dem, lige når du har brug for det.

Hvis du er interesseret i et quicklån skal du først vælge hvor du vil finde det. Her på Samlino.dk skal du f.eks. kun udfylde én ansøgning, for at få lånetilbud fra mange forskellige låneudbydere. Dette betyder, at du ikke skal udfylde ti forskellige låneansøgninger, for at finde det bedste lån til dine behov. Det er smart, nemt og gratis.

Man kan bruge et quicklån til mange forskellige ting. Hvis man ikke har en opsparing, kan et quicklån være den eneste mulighed, man har. Hvis man her vil ud at rejse, have nogle nye møbler, holde en fest eller noget helt andet, er man nødt til at optage et billigt quicklån.
Hvis du vil finde de billigste quicklån er det egentlig meget nemt. Du skal bare bruge vores lånesammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne flere quicklån på én gang.

Grunden til at dette er smart er, at man helst skal have det billigste lån muligt. Kan man ikke få dette, bruger man unødvendigt mange penge på at sit quicklån til ingen verdens nytte. Derfor er vores klare anbefaling at bruge Samlino.dk, når du skal finde de hurtigste og billigste quicklån.

Det kan godt være svært at få et quicklån som 18-årig. Dette er fordi man som 18-årig er en rimelig risikabel låntager. Du tænker måske at du selv er en ansvarlig 18-årig, som godt kan håndtere et lån, men sådan ser mange låneudbydere det desværre ikke.

De ser en 18-årig, som ikke har haft adgang til lån i særlig lang tid, så personen har ikke vist, om de er ansvarlige med lån eller ej endnu. Derfor er der en større uvished når en 18-årig skal optage et quicklån, end når en 21-årig skal gøre det samme. Man bliver derfor nødt til at kigge efter alternative låneudbydere, hvis man vil have et quicklån som 18-årig.

Dette kunne f.eks. være, at optage et lån hos Tando, som efter en individuel kreditvurdering, kan give dig et lån, hvis du stiller med en kautionist.

Så hvis du vil have et quicklån som 18-årig, kan du godt skulle få en til at kautionere for dig.
Hvis du vil finde det billigste quicklån på lånemarkedet i Danmark, skal du ikke lave særlig meget arbejde. Det billigste quicklån findes nemlig, på denne side du er på lige nu. Ja, vi hos Samlino.dk kan skaffe dig det billigste quicklån ved, at vi sender din låneansøgning rundt til forskellige låneudbydere, hvor du så vil modtage flere lånetilbud. Her kan du så vælge det billigste quicklån på listen, for at spare flest mulige quicklån.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du starte din ansøgning allerede i dag, i toppen af denne side. Det er gratis, nemt og hurtigt.
Det korte svar er måske, men højt sandsynligt nej.

Det er måske muligt at finde et rentefrit quicklån, men så er de andre omkostninger ved lånet formentlig bare højere.

Et rentefrit quicklån er nemlig meget svært at finde, da låneudbyderen skal tjene penge ud fra den risiko, de tager ved at låne pengene ud. Dette gælder specielt også ved quicklån, som af sagens natur har en lidt højere risiko end andre slags lån.

Hvis det skulle være muligt at optage et quicklån uden renter eller andre omkostninger, skulle vi leve i en verden, hvor alle altid betalte alt deres gæld til tiden. I denne perfekte verden ville der ikke være nogen risiko ved, at låne penge ud til quicklån, og man kunne derfor gøre det gratis. Sådan er verden dog desværre ikke, så du bliver nødt til at betale for låne penge som et quicklån. Vil du finde det billigste lån? Læs om nye lån.
Der findes mange hjemmesider rundt om på internettet, som ville kunne vise dig en liste over alle quicklån. Der er bare ét problem med disse sider. De viser de dyreste lån øverst, fordi dem tjener de den højeste provision ved at sende trafik til.

Sådan er det dog heldigvis ikke hos Samlino.dk. Vi har nemlig hos Samlino.dk en politik om, at vi er uvildige på tværs af alle vores services, inklusiv lånesammenligning.

Vi kan også på Samlino.dk vise dig en liste over quicklån, det kræver bare, at du først udfylder en låneansøgning. Det tager omkring 3 minutter, og så vil du derefter kunne se en liste over quicklån, som du kan optage. Du slipper her også for at en masse lån, som du ikke ville kunne optage, så du ikke får dine forhåbninger op.
Ligesom ved quicklån til 18-årige, er det lån til folk i RKI lidt svært at få fat i. Dette er der to primære grunde til:
  1. Du har (be)vist, at du har svært ved at betale dine kreditforpligtelser. Når du er blevet registreret i RKI, har du vist, at du ikke kan tilbagebetale dine finansielle forpligtelser. Dette gør det betydeligt mere vanskeligt for låneudbydere at tro på, at du har mulighed for, at tilbagebetale dit nye quicklån.
  2. Når man ansøger om et nyt quicklån, har låneudbyderen pligt på at lave en individuel kreditvurdering af dig. Hvis denne kreditvurdering viser, at du har for mange gældsforpligtelser i forhold til dine indtægter og omkostninger, er de lovligt forpligtet til at afvise din ansøgning. Chancen for at man har for meget gæld er meget større, når man er registreret i RKI, så her kan de fleste desværre ikke komme videre.

Læs om lån trods RKI.