Menu

VIVUS: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Få et godt lånetilbud.
Sammenlign tilbud på lån fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Få et godt lånetilbud.
 • Tager 3 min. - få svar med det samme
 • Helt uforpligtende og gratis
 • Brugt af over 400.000 glade danskere

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra VIVUS med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra VIVUS

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om VIVUS Lån:

VIVUS har været på det danske lånemarked siden 2012 og ifølge dem selv, har de 125.000 kunder i Danmark - og de har omkring 40 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med dit lån. VIVUS er ejet af finansvirksomheden 4Finance, der udbyder kassekreditter og små lån til private i 16 forskellige lande og har over 5 millioner kunder på verdensbasis.

Hele forretningen er online, som betyder, at du ikke behøves at møde fysisk op i nogen bank for at låne penge. Hele ansøgningsprocessen er online, hvor du skal oplyse alle dine personlige finansielle oplysninger samt blive kreditvurderet af VIVUS.

En anden forskel mellem VIVUS og et almindeligt banklån er, at du får svar med det samme på din låneansøgning. Dette er ikke tilfældet, når du skal til at optage et banklån. Her vil låneprocessen ofte tage flere dage og i nogle tilfælde flere uger, før du får udbetalt dit lån.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Skal jeg vælge VIVUS?

Hvis du vil finde ud af, om det er en god idé at blive kunde hos VIVUS, er det en god idé at starte med låneansøgningen øverst på denne side. Så får du lånetilbud fra op til 8 banker og kan nemt sammenligne ÅOP og andre lånebetingelser med de lånebetingelser, du får tilbudt fra VIVUS.

VIVUS sidder også altid klar på chatten og telefon, hvis du skulle være i tvivl om noget inde på vores side.

ÅOP hos VIVUS?

Kviklånsudbyderne kom i modvind den 4. juni 2020, da en lov blev vedtaget i Folketinget om at skærpe reglerne for udbydere af de såkaldte kviklån. Denne nye lovgivning sætter en grænse for, hvor meget en låneudbyder kan opkræve i ÅOP (årlige omkostninger i procent), og hvor meget en bruger maksimalt må betale tilbage i renter og gebyrer.

De fleste udbydere af de små hurtige forbrugslån drejede nøglen, men VIVUS er en udbyderne, som har tilpasset sig den nye lovgivning og tilbyder lån fra 2.000 kroner helt op til 75.000 kroner. Men før i tiden kunne du også vælge VIVUS Kviklån.

Hvordan anmelder brugerne VIVUS på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos VIVUS. De har over 3.500 anmeldelser på Trustpilot, og over 80 % af brugerne har givet dem fem stjerner. VIVUS går desuden meget op i kundetilfredshed og sørger for at gøre brugerne opmærksomme på deres Trustpilot-side.

Hvordan fungerer Mit VIVUS login?

Når du optager et lån hos VIVUS, får du samtidig en online kundeprofil. Her kan du logge ind på din profil for at se din nuværende aftale eller for at ansøge om et nyt lån. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du også kontakte virksomheden.

Hvordan kontakter jeg VIVUS?

Du kan kontakte VIVUS ved at ringe til deres kundeserviceafdeling på 78 77 20 68 eller sende dem en mail på info@vivus.dk. Så sidder VIVUS' kundeserviceafdeling parat til at hjælpe dig med dine låne-spørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk