Menu

Mobilabonnement

Pristjek: Her får du billigst 10 GB data i EU

Af Andreas Pedersen | Senest opdateret 13. November 2017 | Læsetid: 7 minutter

DK-blog-wheretogetthemostandfastestmobiledatawhentraveling-w47

Skal du snart ud og rejse og har du behov for at have en større mængde data med? Vi har sammenlignet markedet, og fundet alle mobilabonnementer, hvor du som minimum får 10 GB data i EU med i abonnementet.

Data i EU og resten af udlandet

Efter den omtalte roaming-aftale er trådt i kraft, er det blevet muligt at tage din mobilpakke med, når du rejser inden for EU. Det betyder at du ikke længere behøver at bekymre dig om chokerende ekstraregninger, når du kommer tilbage fra din ferie. Teleselskaberne har, overordnet set, reageret på 2 forskellige måder på den nye aftale. Teleselskaber, som for eksempel OiSTER, har satset på at holde priserne så lave som mulige, men har dog ligeledes valgt kun at inkludere den minimumssats af data, de er forpligtiget til, i henhold til roaming-aftalen. Andre selskaber har dog valgt at bruge aftalen til differentiere sig ved at inkludere store mængder data i EU. Vi har samlet alle abonnementer, med mere end 10 GB data i udlandet.
Sammenligning: De bedste udlandsabonnementer

Mobilabonnement med minimum 10 GB data i udlandet
Selskab Tale/GB i DK GB i udlandet Pris/md. Pris, første 6 måneder
dukatale Fri tale/10 GB 10 GB 99 kr. 594 kr.
3-brand Fri tale/10 GB 10 GB 150 kr. 1.000 kr.*
Telenor Fri tale/20 GB 10 GB 199 kr. 1.194 kr.
ok-mobil-logo Fri tale/40 GB 10 GB 199 kr. 1.195 kr.**
Stofa Fri tale/10 GB 10 GB 199 kr. 1.243 kr.***
yousee-logo Fri tale/15 GB 10 GB 199 kr. 1.293 kr.****
Telia-logo Fri tale/15 GB 10 GB 199 kr. 1.351,50 kr.*****
dlg-tele-logo Fri tale/50 GB 11 GB 299 kr. 2.051,50 kr.******
nettalk-logo 50 timers tale/30 GB 15 GB 395 kr. 2.399 kr.*******
Tal indhentet 10. november, 2017.
*Oprettelse 100 kr. – Tilkøb inkluderer Wype (1 md. gratis ), Deezer (2 mdr. gratis), ekstra datakort og TV2 Play Basis (1 md. gratis).
**Oprettelse 1 kr. – Fri OK til OK, 2GB bonus data/2 timers bonus tale
***Vælger man også Stofa Bredbånd er prisen kun 179 kr. pr. måned
****Oprettelse 99 kr. – Fri adgang til YouSee Musik og 1 datadeling SIM kort
*****Oprettelse 99 kr. – Inkl. gratis Flipp. og 1 valgfri service (+10 GB i DK og EU, Telia tv, Zetland_ eller HBO Nordic). Betalingsadm. 9,75,-/md.
******Oprettelse 199 kr. – 6 måneders binding og
Betalingsadm. 9,75,-/md.
*******Oprettelse 29 kr. – Familieabonnement – abonnementet kan bruges af 4 personer. Inkl. 4 simkort. Fri Nettalk til Nettalk.

DukaTALE udbyder billigst 10 GB data i EU

Det billigste abonnement finder du hos DukaTALE. I abonnementet fra DukaTALE får du fri tale, sms og mms, samt 10GB data i EU, Norge og Storbritannien. Abonnementet er undersøgelsens billigste, da det kun koster 99 kroner om måneden, og fordi du får gratis oprettelse. Den halvårlige pris på et abonnement fra DukaTALE er derfor 594 kroner.
Pristjek: Spar kassen på streaming i dit mobilabonnement

Næstbilligst er abonnementet fra 3, hvor du får fri tale, sms og mms, samt 10GB data i EU, hele USA og dele af Asien. Abonnementet koster 150 kroner om måneden, og der er et oprettelsesgebyr på 100 kroner. I abonnementet fra 3 kan du tilvælge adgang til online-magasinudbyderen Wype (én måneds gratis adgang), abonnement på musikstreamingtjenesten Deezer (to måneders gratis adgang) og abonnement på TV2 Play Basis (én måneds gratis adgang). Desuden kan der tilkøbes et ekstra datakort.

Nettalk: Mest data i EU

Ønsker du abonnementet med mest data i EU, kan du med fordel vælge abonnementet fra Nettalk. I abonnementet fra Nettalk får du 50 timers tale og 30 GB data i Danmark. Dertil får du 15 GB data i EU. Abonnementet fra Nettalk er et såkaldt familieabonnement, hvilket betyder at abonnementet kan bruges af op mod 4 personer. Når du køber abonnementet får du nemlig også 4 SIM-kort med, så du kan dele tale og data imellem brugerne af abonnementet. Abonnementet koster 395 kroner om måneden – det er dog vigtigt at dividere denne pris med antallet af personer, der bruger abonnementet, for at få den reelle pris. Er I 4 personer der bruger abonnementet, er den reelle pris nemlig 98,75 kroner om måneden, pr. person.

Pristjek: Billigste mobilabonnement med fri tale

DLG Tele: Mest data og tale i Danmark

Vil du i stedet have abonnementet med mest data og tale i Danmark, kan du med fordel vælge abonnementet fra DLG Tele. I dette abonnement får du nemlig fri tale og 50GB data i Danmark. Du får ligeledes 11 GB data i EU. Abonnementet koster 299 kroner om måneden, og der er en oprettelse på 199 kroner. Vælger du dette abonnement, skal du være opmærksom på, at der er 6 måneders binding.

Guide: Nyt mobilselskab: 6 vigtige trin

Data i EU – Hvordan fungerer det?

Efter roaming-aftalen trådte i kraft, er det blevet muligt for dig at bruge roaming i EU – men hvad er dataroaming egenligt? Roaming betyder reelt at du kommer på et netværk uden for Danmarks grænser. Har du dataroaming slået til på din mobil, og kommer du uden for Danmark, vil din mobil automatisk forsøge at finde et netværk, så du kan komme på internettet. Har du ikke et abonnement med data i EU, kan det blive en dyr affære at tage sin mobil med til udlandet. Vil du vide mere om roaming-aftalen, eller vide mere om hvad roaming er, kan du læse vores guide om dette.

Vil du have masser af data i EU? Sammenlign alle mobilabonnementer på markedet nu!

Leder du efter Mobilabonnement?

Med det rigtige mobilabonnement kan du spare mange penge