Menu

Mobilpriser: Hurtig og gratis sammenligning her Find de billigste mobilpriser på under 1 minut!

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Mobilabonnement

Som du nok har bemærket, svinger selskabernes mobilpriser markant, men hvis du ønsker de bedste mobilpriser, handler det først og fremmest om at vurdere dit behov. Dernæst er det vigtigt at sammenlign mobilpriser!

Er du typen, der taler løs eller bruger mobildata til at se film og serier, er det ikke smart at vælge de selskaber med de billigste mobilpriser, da du vil stå i en situation, hvor du ikke har nok indhold i din pakke. Det kan være svært at vurdere ens reelle forbrug af mobiltelefoni, men man kan altid prøve sig frem.

Når først du har en fornemmelse af, hvad du har behov for, er det tid til at undersøge sine muligheder. Der er utrolig mange udbydere på markedet med mange forskellige priser, så hvis du ønsker at spare en smule af din dyrebare tid, er det klogt at bruge en sammenligningstjeneste som Samlino.dk, der har indsamlet alle priser på forhånd. Her er det også muligt at skrive, hvor meget data og taletid man har brug for.

Dernæst har du måske 2-3 muligheder at vælge imellem med nogle mobilpriser, der ikke adskiller sig synderligt fra hinanden. Her kan du enten gå med den laveste pris eller måske vælge det netværk, der dækker dig bedst.

Det er desuden klogt at vurdere alternative løsninger, da det også er muligt at købe data ved siden af sit abonnement i form af mobilt bredbånd. Derudover kan det nogle gange betale sig at købe streaming- eller musiktjenester ved siden af sit abonnement, og så bare vælge mobiltelefoni hos et selskab med de billigste mobilpriser.
Danskerne er et af de mere rejseglade folkefærd, og derfor kan man let føle sig begrænset, såfremt man ikke har mobiltelefoni i udlandet. Flere udbydere har dog efterhånden dette inkluderet i flere af deres abonnementer i et eller andet format. Med EUs nye roaming aftale har flere selskaber EU-data inkluderet i deres mobilpriser. Det giver nogle gode muligheder, når du er på ferie eller rejser i EU. Det er dog ikke mange selskabers mobilpriser, der omfatter mobiltelefoni uden for EU på samme vilkår som i Danmark. Enkelte lader dig bruge data i Asien og andre verdensdele, men ellers kan dine mobilpriser hurtigt stige, hvis du roamer, hvilket man bør være opmærksom på.
Flere og flere teleudbydere tilbyder efterhånden en eller anden form for tjeneste sammen med et eller flere af deres mobilabonnementer. Selvom dette giver nogle højere mobilpriser, giver det dig også mere værdi, da man typisk sparer penge på tjenestens normalpris. Hvis man alligevel ønsker Spotify, Netflix eller Berlingske, kan det være smart at spare på det gennem sin mobiltelefoni. Selskabernes tilbud varierer, men du kan typisk få en god aftale med enten film, streaming, musik, bøger, blade eller aviser inkluderet i deres mobilpriser. Ofte vil du også opleve, at du får flere end bare én tjeneste. Derfor; sammenlign mobilpriser, før du køber.
Det er ikke umuligt, at du enten har stået i en situation, hvor du har brugt for meget data eller taletid, eller at du kommer til det. Man har som bekendt et bestemt antal timers taletid og gigabyte data som en del af ens mobiltelefoni, men mange selskaber lader dig betale ekstra takster, hvis du bruger mere, end hvad du har i din pakke. På den måde kan de forskellige billige mobilpriser, som du har fundet frem til, hurtigt skyde i vejret, hvis du ikke har nok indhold i dit abonnement. Du har dog hos, næsten, alle selskaber mulighed for at opgradere dit abonnement til et dyrere, men mere passende. Alternativt kan du på sider som Samlino.dk undersøge, om du kan finde et selskab, hvor mobilpriserne er bedre, i forhold til pakkens indhold, end det, som du har nu. Folk sparer i gennemsnit 1.000 kr. om året på deres mobiltelefoni med Samlino.dk. Har du lige nu et forbrugsbaseret mobilabonnement, men taler meget i telefon, vil din mobilregning alt andet lige være meget højere, end den kunne. Selskabernes mobilpriser bliver voldsomt høje, når du bliver takseret for hvert minut, du taler, eller hvert megabyte data du bruger. Hvis det er tilfældet, er det nok en god idé at kigge på et nyt mobilabonnement.
Samlino.dk sammenligner alle mobilpriser på markedet, og vi har samlet dem på ét sted. På den måde kan du hurtigt finde selskabet med de billigste mobilpriser samt det abonnement, der passer dig bedst. Klik på "Vis resultater" i toppen af denne side og sammenlign mobilpriser! Det er muligt at sætte en maksimal ønsket pris, en ønsket mængde taletid og en ønsket datamængde, hvorefter siden vil vise dig dine muligheder og udbydernes mobilpriser på disse. Så ikke nok med at du kan spare, hvad der gennemsnitligt er 1.000 kr. om året, på dit mobiltelefoni, sparer du også tid ved at sammenligne mobilabonnementer.
Når du finder et mobilabonnement, der har den rette mængde taletid og data til dig, og som slår alle de andre mobilpriser, klikker du blot på “vælg”, såfremt du er på Samlino.dks hjemmeside. Derefter bliver du sendt til udbyderens hjemmeside, hvor du let kan foretage dit køb med en god fornemmelse i maven og lidt ekstra penge på kontoen om måneden. Tryk her og start processen!

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev