Om Os

Vision og mission

Samlino.dk's vision er at blive Danmarks førende og mest omfattende onlineportal til at sammenligne produkter, services og tjenester inden for finans, forsikring og internet. Vi er sat i verden for altid at give dig opdaterede og præcise oplysninger om de bedste tilbud på blandt andet kreditkort, lån, bredbånd, a-kasser, forsikringer, højrentekonti, billån og andre produkter og tjenester, som du er på udkig efter.

Vi opdaterer hele tiden vores databaser for at forbedre og udvide vores sortiment, så vi kan give vores brugere en fair sammenligning af præcis de produkter de efterspørger. Vores gratis sammenligningsservice skal give forbrugeren gennemsigtighed og overblik over markedet, og vi stræber efter at give dig den mest komplette brugeroplevelse. Vi er dedikeret til at hjælpe danskerne med at træffe mere informerede beslutninger, så det bliver lettere at gennemskue og styre udgifterne. Ydermere tilbyder vi et væld af nyttige ressourcer, såsom vejledninger, FAQ (ofte stillede spørgsmål) og interessante artikler på vores blog. Hvis der er et produkt du savner eller har kommentarer til, må du meget gerne kontakte os.

Samlinos mission er at give danske forbrugere alle de oplysninger, som er nødvendige for at træffe de rigtige beslutninger vedrørende finansielle produkter og tjenester. Ved at tilbyde en uafhængig, gratis og brugervenlig onlineplatform til at sammenligne en bred vifte af produkter og tjenester, i både finans-, internet og forsikringsbranchen, er vi fokuseret på at hjælpe danskerne med at spare tid og penge.

Hvem er Samlino.dk.dk og hvordan kan vi hjælpe dig?

Samlino.dk.dk ApS blev stiftet i 2014 og virksomheden har hovedsæde på Østerbro i København.

Bag sig har Samlino.dk et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere over hele verden.
Det skyldes at Samlino.dk er en del af Compare Group Global, der er verdens største organisation for prissammenligningssider. Compare Group Global opererer med stor succes i 13 forskellige lande, både i Europa, Sydamerika og Asien. Samlino.dk er den danske afdeling af organisationen, og beskæftiger på nuværende tidspunkt 14 medarbejdere. 

Vores forretningsmodel fungerer på den måde at Samlino.dk får provision, hvis en bruger bliver kunde hos et nyt selskab. Det er derfor gratis for forbrugeren at bruge Samlino.dk, da det er virksomheden der betaler for servicen - og sådan vil det altid være.
Vi garanterer en fair og gennemsigtig sammenligningstjeneste, hvor objektivitet er i højsæde.

Vi forbliver tro mod vores slogan - uafhængig, gratis og hurtig markedssammenligning - hele vejen igennem.

Kristian Pitzner-Jørgensen

Managing Director

Kristian har en Cand.Merc i Finansiering og Strategi (FSM) fra Copenhagen Business School og en Bachelor i Økonomi (HA alm.) fra Copenhagen Business School og Boston College, Carol School of Management. Kristian har 3 års erfaring fra konsulentfirmaet McKinsey & Co, hvor han har arbejdet med en lang række forskellige strategiske og operationelle projekter på tværs mange industrier, herunder bankindustrien og teleindustrien.

Sammenlign og køb i tre simple trin

TRIN 1

Vælg hvilken kategori du vil sammenligne

TRIN 2

Sammenlign tilbudene

TRIN 3

Vælg den bedste løsning for dig