Lån op til 500.000 kr.

- Tager kun 3 minutter.

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Trustpilot

Få de seneste råd til at spare penge

Hold dig selv opdateret med de seneste spare-tips og markedsundersøgelser

Lån penge med udbetaling i dag – Lav rente fra 3,34%

Hvem kan låne penge hos Samlino.dk?

Vi mener, at alle kan ansøge om et lånetilbud hos Samlino.dk, dog skal du opfylde enkelte krav for at få præsenteret tilbud fra udbyderne.

  1. Ansøgeren skal være fyldt 18 år
  2. Ansøgeren må ikke stå registreret i RKI
  3. Ansøgeren skal have bopæl i Danmark

Vi håber, at du er klar til at sende en gratis låneansøgning afsted gennem os.

Hvad skal du have klar for at få et lånetilbud hos Samlino.dk?

Hvis du er klar til at få en række lånetilbud, så skal du først sende en uforpligtende ansøgning gennem vores portal. Her skal vi bruge nogle informationer om dig selv og din økonomi. Når du kommer helt igennem og skal til at sende ansøgningen afsted mod bankerne, kræver det, at du underskriver med NemID. Og i sidste ende vil bankerne gerne have, at du giver dem adgang til din E-skat.

Hvad er et lån?

Et lån er, når du låner penge af en bank eller anden låneudbyder, og du således får nogle penge i dag, som skal betales tilbage på et senere tidspunkt - oftest med en form for rente. Du vil opleve, at der findes utrolig mange forskellige typer lån, men de mest almindelige er realkreditlån, banklån,forbrugslån og kassekreditter. Forbrugslån og kassekredit kan stilles til rådighed af låneudbydere såsom online låneudbydere. Ofte skal der ikke stilles sikkerhed for lån som disse lånetyper.

Realkreditlån er et lån, du tager for at finansiere et boligkøb. Du kan låne op til 80 % af boligens værdi med et realkreditlån. Resten skal du selv finansiere gennem et banklån eller egen opsparing. De færreste står med flere millioner på bankbogen, og derfor er det mest normalt at tage et realkreditlån til finansiering af huskøb.

Banklån kommer i flere afskygninger, men fælles for dem alle er, at du låner penge i samarbejde med din bank. Din bank skal altså give grønt lys, før du kan låne pengene. Du vil i den forbindelse opleve, at du får en grundig kreditvurdering.

Forbrugslån minder på nogle punkter om kviklån, da de bliver optaget nemt og hurtigt på nettet uden, at du skal stille sikkerhed. Dog er der typisk en udvidet række af spørgsmål for at foretage en mere dybdegående kreditvurdering. Forbrugslån løbere endvidere i længere tid - du kan faktisk finde forbrugslån, der har en løbetid op til 15 år. I og med de har så meget længere løbetid end kviklån, har de også en lavere ÅOP og rente, og kan i tilfælde være billigere end at tage et lån i banken.

Hvilke kriterier skal jeg opfylde for at kunne få et lån?

Det varierer fra udbyder til udbyder, hvilke kriterier du skal opfylde, for at kunne få et lån. Først og fremmest skal du dog altid opfylde aldersgrænsen på 18 år, hvis du vil tage et lån. Derudover kræver flere kreditorer, at du ikke har aktive inkassosager, eller står registreret i RKI. Det er nemlig kun få kreditorer, der tilbyder lån til kunder med dårlig betalingsevne, og ofte vil det kræve, at du pantsætter noget værdifuldt.

Er du klar til at sammenligne lån så klik her.

Samlino lån

Hvordan finder jeg et billigt lån?

Hvis du har gået rundt med dette spørgsmål, så er du landet på den rigtige side.

Her hos Samlino.dk elsker vi at spare vores dejlige besøgende for penge. Dette gælder også med lån.

Du kan på denne side indsende en låneansøgning, som vi sender rundt til vores lånepartnere. Her vil du så modtage flere forskellige lånetilbud, som vil være sorteret fra billigste og til dyreste. Dette vil sige, at vi nemt kan hjælpe dig med at finde et billigt lån.

Et billigt lån er en meget god ting, hvis du gerne vil spare penge på dit lån. Et billigt lån hjælper dig nemlig med både at skulle betale mindre hver måned, men du sparer derved også penge i den samlede tilbagebetaling. På denne måde får du mere luft i din privatøkonomi og i dit daglige budget.

Samlino.dk fokuserer vi primært på at vise lånetilbud fra billige låneudbydere. Det vil sige, at vi ikke er partnere med låneudbydere, som giver meget dyre lån til folk som egentlig burde kunne optage et billigt lån.

Et billigt lån er både en god idé, men også det mest fornuftige at gøre. Hvis du har brug for hjælp eller lignende, kan du altid kontakte os, så vil vi guide dig igennem låneprocessen.

Hvad er et afdrag?

Et afdrag er en delvis tilbagebetaling af din gæld, og det er med afdragene, du betaler din gæld tilbage. Hvor ofte du skal afdrage på dit lån, er afhængig af din låneaftale, men ofte vil det være en gang om måneden eller en gang i kvartalet.

Nogle lån starter du med at afdrage på med det samme, men det er muligt at få afdragsfrie lån, hvor du først skal begynde at afdrage på dit lån efter en aftalt periode. Den afdragsfrie periode kan både være kort eller helt op til en længere årrække. I den afdragsfrie periode skal du kun betale renter og administrationsbidrag. Du skal være opmærksom på, at du med et afdragsfrit lån ikke sparer penge, da du blot udskyder dine afdrag.

Et afdragsfrit lån kan derfor være en god idé til dig, der ikke har mulighed for at betale afdrag på dit lån lige nu og her, men i stedet får mulighed for det i den nærmeste fremtid. Du kan nemt og hurtigt sammenligne den månedlige ydelse med dette sammenligningsværktøj.

Hvilke gebyrer er der på mit lån?

Ved nogle lån vil du skulle betale et stiftelsesgebyr eller oprettelsesgebyr, for at kunne få lov til at tage lånet. Stiftelsesgebyret kan variere meget afhængigt af, hvilken type lån du tager, og hvor meget du ønsker at låne.

Vær opmærksom på, at du i visse tilfælde kan trække stiftelsesgebyret fra i skat, hvis dit lån overholder en række kriterier. For at kunne trække stiftelsesgebyret fra i skat, skal det fremgå af din låneaftale, at tilbagebetalingstiden er under to år, og du skal ligeledes selv sørge for at indberette dette i din selvangivelse.

Hvordan får jeg det billigste lån?

Bankerne tillægger ofte forskellige gebyrer, når du låner penge, og derfor kan det nogle gange være svært at gennemskue hvilket lån, der er det billigste. Det handler i stedet om, hvor høj en ÅOP lånet har. Når du sammenligner lån, eksempelvis her på Samlino.dk, skal du altså kigge på, hvad ÅOP’en er, da dette er den primære faktor, som bestemmer hvor dyrt eller billigt dit lån er. Så når du sammenligner lån her på Samlino.dk, bør du sortere lånene efter ÅOP, så du har de laveste øverst, og hurtigt kan finde ud af, hvad der er billigst.

Samtidig viser vi dig også fordele og ulemper, ved de forskellige låneudbydere. Så er du sikker på at vælge det helt rigtige lån til dig. Som tidligere nævnt, er der forskel på ÅOP før og efter skat. Det billigste lån er det med den laveste ÅOP, og som har en større andel af omkostningerne i rente. I modsætning til et gebyr er udgifter til rente nemlig fradragsberettiget.

Se hvilke udbydere, der har den mest fordelagtige ÅOP til dit behov i låneberegneren øverst.

Hvad koster et lån?

Et lån betaler du tilbage med renter, og det er netop dette kreditorerne tjener penge på. Renteomkostningerne beregnes af den nominelle rente. I tillæg til renter, skal du hos langt de fleste banker også betale et etableringsgebyr for at få et lån, samt et terminsgebyr.

Derudover kan du støde ind i andre gebyrer i særlige tilfælde. Nogle banker fylder meget med deres “lån penge billigt” -reklamer, men du bør være opmærksom på, at nogle af dem tager et ekstra gebyr, hvis du vælger at have betalingsfrie måneder. Andre tager ligeledes ekstra gebyrer, hvis du vil lave ændringer i låneaftalen, såsom din afbetalingstid eller forfaldsdato.

Endeligt er der også ofte gebyrer i forbindelse med fysiske faktura, der sender med post. Derfor kan du spare penge ved at vælge en elektronisk fakturaløsning, når du indgår din låneaftale. Så vil du i stedet modtage dine faktura i e-boks eller på din banks hjemmeside.

Lån penge online eller i en fysisk bank

Der er klare fordele ved begge.

Online banker kan give dig et lån i komforten af dit hjem. I en fysisk bank kan du få råd og hjælp af en uddannet bankrådgiver. Ofte vil din egen bank være en fysisk bank. Banker som Nordea, Jyske Bank og Danske Bank, der er nogle af de største i Danmark, har både online og fysiske filialer, men når du skal låne penge, vil du ofte skulle ned i banken og snakke med en rådgiver.

Banker som Santander, Ekspres Bank og Bank Norwegian er i kontrast 100 % onlinebaserede, så du skal altså ikke redegøre for lånets formål til en rådgiver. Fordelen ved online banker er, at du kan ansøge om lånet direkte på siden, få svar med det samme og få pengene efter ganske få dage. I en fysisk bank skal du tit kreditvurderes, og der skal snakkes renter og låneperiode, inden du kan få pengene. Hvis det er meget presserende, at du skal bruge låne, kan du med fordel benytte dig af en online bank.

Husk dog at tænke på, at online banker tit har en højere rente, end når du tager lånet i samarbejde med en rådgiver. En af grundene til det er, at online banker ikke foretager et lige så massivt baggrunds- og kredittjek som en bankrådgiver gør. De online banker har typisk heller ikke har adgang til lige så meget historik på dig som kunde som din egen bank har, f.eks. hvor mange penge der ryger ind og ud af din konto hver måned.

Den væsentligste fordel, ved at tage et lån online frem for ved din egen bank, er, at du på nettet har et langt større overblik over hele markedet og dermed kan gennemskue, om du kan få et billigere lån ved en anden udbyder. Uanset om du tager et online lån eller at lån hos banken, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi, og ved hvor meget du kan tåle at skulle betale tilbage hver måned.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan betale lånet tilbage?

Hvis du ikke kan betale dit lån tilbage, så bør du straks tage kontakt til din kreditgiver og forklare situationen.

I de fleste tilfælde vil din kreditor forsøge at hjælpe dig med at finde en fælles løsning på problemet. Dette kan f.eks. være at justere på terminsbeløbet eller afbetalingstiden. Kan du stadig ikke betale dit lån tilbage, vil sagen gå til inkasso, og formentlig få økonomiske konsekvenser i form at rykkere.

I værste tilfælde kan du blive indskrevet i RKI, som er register for dårlige betaler. Hvis du bliver indskrevet i RKI, kan det have flere negative følger, og du vil ofte ikke kunne optage flere lån, når du står i RKI. Derfor bør du altid overveje dit lån grundigt, før du vælger at tage det.

Kan jeg låne penge på trods af RKI?

Står du i RKI, er det fordi du er en såkaldt dårlig betaler. Det sker ikke per automatik. Dem du skylder penge skal indberette dig til RKI, hvilket de kun gør, hvis du ikke har betalt en regning til dem efter flere rykkere. En registrering i RKI er et signal til banken om, at du ikke er god til at betale til tiden. Banken oplever altså en risiko ved at låne dig penge, i og med du tidligere ikke har betalt det du skulle, til tiden. De fleste banker vil derfor have en betænkelighed ved at låne dig penge, og vil ofte kræve en lidt højere rente fra dig, for at kompensere for risikoen. De fleste udbydere af forbrugslån vil slet ikke låne dig penge, hvis du står i RKI.

Det bedste, du kan gøre, hvis du står i RKI, er at tage kontakt til dem, du skylder penge og forhøre dig om, hvordan de løser det bedst. Nogen af dem du skylder penge vil måske gå med til en revurderet afdragsordning, hvor du betaler af på noget af din gæld hver måned. Andre kreditorer vil måske slet ikke gå med til en afdragsordning, men kræver at du betaler det du skylder nu og her.

I dette tilfælde kan du måske drage fordel af et samlelån. Med denne type lån, kan du afbetale alle dine andre lån med det samme, og i stedet kun afdrage på ét samlet lån. Er du havnet i en dårlig økonomisk situation, er det vigtigt at få lavet et budget. På denne måde kan du få et overblik over, hvor pengene forsvinder hen og komme i gang med at spare, der hvor du har mulighed for det. Så er det måske slet ikke nødvendigt for dig at låne penge næste gang du har en uforudset udgift.

En af de mest populære låneudbydere, som lader sig låne på trods af RKI er Cashper. Cashper kræver, at du har en kautionist, når du låner gennem deres platform. Dette kalder de tillidslån, fordi de deler tilliden til dig sammen med kautionisten.

Hvilke skattefradrag er der ved lån?

Når du tager et lån, er det en god idé at være opmærksom på, at der er en række omkostninger, du kan trække fra i skat. Du kan trække renter fra banklån, renter og bidrag for realkreditlån, renter for forbrugslån hos et finansieringsselskab og renter på en kontokortordning fra i skat.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle låneomkostninger, der automatisk bliver indberettet til skat, så sørg derfor for at tjekke din årsopgørelse og tilføje eventuelle ekstra fradragsberettiget omkostninger til din selvangivelse. Du kan læse meget mere om dette på SKATs hjemmeside.

Læs mere om skattefradrag på lån på Skats hjemmeside.

Hvordan sammenligner jeg lån?

Når du sammenligner lån, bør du altid sammenligne den effektive rente, også kaldet debitorrente, ved de forskellige lån.

Den effektive rente er det tal, som siger noget om de totale omkostninger ved lånet, inklusiv alle renteomkostninger og gebyrer. Den effektive rente varierer afhængig af lånebeløbet og løbetiden, samt din kreditvurdering.

Samlino.dk gør det enkelt for dig at sammenligne langt de fleste lån i Danmark, fordi vi beregner den effektive rente for dig på alle lånene. Med Samlino.dk kan du danne dig et overblik over hele markedet for at finde det billigste lån til dit behov.

Min egen bank tilbyder lån - Er det ikke lettere at låne hos dem?

Du bør selvfølgelig tænke over, hvorvidt din egen bank kan give dig det bedste tilbud, men bare fordi du er kunde i en bank, betyder det ikke nødvendigvis, at det er dér du kan få det bedste tilbud. Derfor anbefales det, at du i stedet sammenligner hele markedet med Samlino.dk, for at få det bedste tilbud.

Der er en række fordele ved at låne online, som du typisk ikke får i din bank:

  • Du kan gøre det hjemmefra
  • Det tager typisk under 10 minutter at ansøge
  • Der er typisk hurtigere udbetaling

Hvilke udbydere kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

Vi samarbejder med 12 låneudbydere, der hjælper dig med at finde det bedste lån. Og du kan her læse lidt nærmere om de enkelte banker, der sidder parat til at give dit et godt lånetilbud. Hvad er fordelene ved deres produkter, og hvorfor giver de mening for dig at vælge?

Express Bank:

Express Bank blev skabt i 1987 som et samarbejde mellem Dansk Supermarked og Handelsbanken. I dag er banken en del af BNP Paribas og udbyder ligeledes lån i både Norge og Sverige - under brandnanvet SevenDay Bank.

Express Bank har over 200 medarbejdere og har hovedkontor i Høje Taastrup på Sjælland. Banken tilbyder bl.a. finansiering af lån og samarbejder med over 2000 forskellige forhandlere. Banken er én af Danmarks største og behandler hvert år over 400.000 låneansøgninger. Express Bank kan tilbyde lån i alle størrelser og løbetider. Ved samlelån kan du låne fra 10.000 – 500.000 kr. og ved forbrugslån kan du låne fra 10.000 til 300.000 kr. Hertil kan du selv vælge løbetiden på lånet fra 12 – 144 måneder.

Ud over de mange muligheder banken tilbyder støtter de også gode formål som Red Barnet, Børnehjertefonden, Børneulykkes fonden og Børns vilkår.

Resurs Bank:

Resurs Bank er en af Nordens største banker med mere end 5,7 millioner kunder. Koncernen blev grundlagt i 1977 og har i dag omkring 120 medarbejdere, som behandler dig som kunde i Danmark. Banken giver dig mulighed for at låne 10.000 – 300.000 kr. og dertil valg af løbetid fra 24 – 144 måneder.

Hos Resurs Bank skal du ikke stille noget til sikkerhed, når du optager et lån. Derudover kan du helt selv bestemme, hvad du bruger lånet på. Efter du er blevet godkendt, bliver pengene udbetalt på din konto inden for kun 1-2 dage. Derudover kan du altid indbetale ekstra – og det er omkostningsfrit.

Resurs Bank går hertil også meget op i at give deres kunder den bedste oplevelse. Derfor kan du altid ringe til dem, hvis du har nogen former for spørgsmål, hvor du vil blive betjent af erfarne rådgivere. Som en bonus validerer Resurs Bank dig altid med Nem-ID, så du kan være tryg med at tage et lån.

Sparxpres:

SparXpres er en del af en af Spar Nord Bank. Siden 1992 har SparXpres leveret brugervenlige og høj kvalitet service for alle kunder. Banken giver dig mulighed for at låne 10.000 –75.000 kr. og dertil valg af løbetid fra 24 – 94 måneder. Udover hurtigt svar på din ansøgning er fordelene ved SparXpres mange.

Du skal ikke stille noget til sikkerhed for lånet og du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at bruge pengene på. Efter du har underskrevet kontrakten med Nem-ID vil du have pengene på din konto inden for 1-2 hverdage. Hvis du gerne vil betale dit lån ud hurtigere end aftalt, kan du altid dette - uden det vil koste dig mere. SparXpres går hertil også meget op i at give deres kunder den bedste oplevelse. Derfor kan du altid ringe til dem, hvis du har nogen former for spørgsmål, hvor du vil blive betjent af erfarne rådgivere.

Modus Finans:

Hos Modus Finans kan du få nemme og overskuelige lån. Banken giver dig mulighed for at låne 10.000 – 200.000 kr. og dertil valg af løbetid fra 24 – 120 måneder. Fordelene ved Modus finans er, at du får hurtigt svar på din ansøgning. Du skal ikke stille noget til sikkerhed for lånet og du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at bruge pengene på. Efter du har underskrevet kontrakten med Nem-ID vil du have pengene på din konto inden for 1-2 hverdage. Hvis du gerne vil betale dit lån ud hurtigere end aftalt, kan du altid dette uden at det vil koste dig mere. Modus Finans går hertil også meget op i at give deres kunder den bedste oplevelse. Derfor kan du altid ringe til dem, hvis du har nogen former for spørgsmål, hvor du vil blive betjent af kompetente rådgivere.

Diba Billån:

Diba Billån er kåret til ”Bedst i test” af forbrugerrådet TÆNK Penge. Banken giver dig mulighed for at låne 30.000 – 1.250.000 kr. og dertil valg af løbetid fra 12 – 120 måneder. Da Diba Billån har en sådan kåring er der selvfølgelig mange fordele. Du får altid hurtigt svar når du ansøger.

Diba Billån tager pant i bilen, hvilket gør at du kan få den mest favorable rente. De gør det nemt for dig ved at overføre pengene direkte til sælger så du ikke selv behøver at bruge tid på at overføre penge. Du kan hertil også benytte Diba Billån i en privat handel, du skal bare aflevere en simpel slutseddel. Du kan altid indfri eller indbetale ekstra på dit lån uden nogen omkostninger.

Diba Billån går hertil også meget op i at give deres kunder den bedste oplevelse. Derfor kan du altid ringe til dem hvis du har nogen former for spørgsmål, hvor du vil blive betjent af dygtige rådgivere.

Cashper:

Cashper giver dig mulighed for at låne 3.000 – 20.000 kr. med 6 måneders løbetid. Hos Cashper er det altid meget enkelt at optage et lån. For at ansøge skal du kun igennem 3 simple trin, hvor du herefter vil få svar efter bare 10 minutter.

Cashper tilbyder kun kautionistlån, og uden nogen kreditvurdering. Derudover er der heller ingen gebyrer, og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du har lyst til at bruge pengene på. Efter du har underskrevet kontrakten med Nem-ID vil du have pengene på din konto inden for 1 til 2 timer.

Ferratum:

Ferratum leverer en let og overskuelig løsning til finansiering af lån. Deres mission er at skabe en høj kvalitet og let overskuelig oplevelse for alle kunder.

Derudover kan du også uddanne dig selv via deres økonomi-skole, som du kan finde på deres hjemmeside. Her vil du kunne få hjælp til styring af din økonomi, hvor du blandt andet kan få en guide til investering. Banken giver dig mulighed for at låne 1.500 – 50.000 kr. med en 12 måneders løbetid. De leverer altid hurtig opfølgning.

Banken er sågar e-mærket, hvilket vil sige at der er løbende kontrol af hjemmesiden og du får en køberbeskyttelse på 10.000 kr. Pengene bliver hurtigt udbetalt på din konto efter en godkendelse og underskrift. For at kontakte Ferratum kan du altid benytte deres live chat. Derudover kan du også skrive til dem på messenger eller ringe på WhatsApp.

Basisbank:

Basisbank er Danmarks første onlinebank, der så dagens lys i 2000. Desuden er banken 100 % danskejet, og du får dermed en bank, der fuldt og fast koncentrerer sig om de danske kunder. Du har mulighed for at låne mellem 30.000 – 500.000 kroner.

Banken stiller ingen krav om lange møder med kunderne og du skal ikke dokumentere en masse, før du kan få et lån. Det hele foregår uden besvær. Hvis du vælger Basisbank, så er det sandsynligvis, fordi du gerne vil spare tid, penge og en masse besvær. Du har ligeledes mulighed for at tilbagebetale dit lån før tid – uden ekstra omkostninger.

Hvad er renter?

Renter er det, ud over gebyr, som du betaler for at låne penge. Det er altså den pris, du betaler for at kunne få lov til at låne penge. Hvis renter ikke havde eksisteret, havde du ikke kunne låne penge, fordi banken ikke vil tjene penge.

Typisk bliver renten tilskrevet hver måned eller kvartal, men oplyst pr. år. Det vil sige, at der ikke bliver tilskrevet den fulde rentesats hver måned/kvartal, fordi så havde det pludseligt været meget dyrt at låne. Renten bliver oplyst pr. år, fordi så er renter nemmere at sammenligne. Det havde ikke været tilfældet, hvis en bank skrev renten. pr. måned og en anden pr. år.

Læs mere om renten på Nationalbankens hjemmeside.

Hvad er ÅOP?

ÅOP dækker over begrebet Årlige Omkostninger i Procent, og består af gebyrer, som stiftelsesgebyr og eventuelle månedlige betalingsgebyrer - samt renten på lånet. Det dækker altså over, hvor meget kreditomkostningerne koster om året. Hvis to lån har en identisk ÅOP, er det altid bedre at have en ÅOP, der består mest af rente, end en der består af flest gebyrer, eftersom renter er fradragsberettiget i forhold til din skat. Samlet set vil det lån med mest rente i sin ÅOP derfor give en lavere ÅOP efter skat. Din ÅOP er den vigtigste faktor at vurdere dit lån på, hvilket også er grunden til, at vi har fremhævet den, når du sammenligner lån hos Samlino.dk.

Den kan variere meget, afhængigt af hvilket lån du optager. Ved realkreditlån vil der oftest være en relativt lav ÅOP, hvorimod den på forbrugslån er højere og på kviklån er højest. Det gør sidstnævnte til de dyreste lån på det danske marked. Når ÅOPen er høj, er det vigtigt, at du grundigt undersøger, om du har råd til lånet. Du skal have et væsentligt råderum i din økonomi for at kunne betale af på et forbrugslån, der har høj ÅOP. Har du ikke det, kan du i stedet blive tvunget ud i at optage et nyt lån for at betale af på dit gamle lån, og så bliver det hurtigt skruen uden ende.

Er det dyrt at låne penge online?

Det er ikke nødvendigvis dyrere at låne penge online, end som at gøre at det fysisk. Det er nemlig billigere for banker at administrere lån online, end ved at gøre det fysisk. Hvis du låner fysisk, skal de nemlig både stille med personale, pæne lokaler, filialer rundt omkring i Danmark og meget andet som er med at til at forøge deres omkostninger.

En typisk forskel ved at låne online og ved at låne fysisk er, at du typisk betaler et højere stiftelsesgebyr ved de fysiske lån, da du her skal bruge en medarbejder til at udregne lånets betingelser. Dette gøres typisk automatisk hos onlinebanker.

Kan jeg låne penge uden afslag?

Ja, det kan du godt.

Faktisk er der mange låneudbydere, som tilbyder lån til netop dem, der ikke kan få lån andre steder. Disse låneudbydere har vi også på vores platform, så næsten alle vores besøgende får tilbudt et lån til deres behov.

Når du virkelig skal bruge de penge, du låner, er det altid godt at kunne låne penge uden afslag. Et afslag kan nemlig nogle gange komme, uden du har regnet med det, hvilket kan ødelægge planerne for ens penge.

At låne penge uden afslag er altså være en vigtig del af at låne penge gennem en online platform.

Kan jeg låne penge hurtigt?

Ja, du kan godt låne penge hurtigt vha. Samlino.dk.

På Samlino.dk får du lånetilbud fra mange forskellige låneudbydere. Det vil sige, at du kan få udbetalt dit lån, så hurtigt som de gør det hos låneudbyderen. Det er altså ikke langsommere, at få sit lån udbetalt, når man gør det gennem Samlino.dk, det er bare billigere.

En hurtig udbetaling har vi stor fokus på, så du kan være sikker på, at vi ikke forårsager en langsommere udbetaling.

Når du vil låne penge hurtigt, er det typisk fordi du skal bruge pengene relativt hurtigt. Her er en hurtig udbetaling essentiel, da du sikrer dig, at pengene ankommer, når du skal bruge dem.

Mange af låneudbyderne på Samlino.dk tilbyder heldigvis en hurtig udbetaling. Resurs Bank udbetaler f.eks. dit lån inden for 1-3 hverdage, Cashper udbetaler med det samme - helt ned til et par timer. Alle udbydere på Samlino.dk udbetaler dit lån super hurtigt.

Lån penge hurtigt

Det er aldrig sjovt at skulle vente i flere dage eller uger på at modtage pengene fra en låneudbyder, og det er også slut med at vente. Nu har du mulighed for at få pengene inden for ganske kort tid, når du søger og sammenligner på Samlino.dk. Fordelen ved de online låneudbydere er, at de behandler din ansøgning superhurtig, og du derved får pengene mellem hænderne kort tid efter godkendelsen.

Lån penge lav rente

Du skal passe på, at du ikke bare tager det første lån, du ser, da der kan være høje renter. Derfor at det vigtigt, at du sammenligner tilbuddene fra de forskellige låneudbydere med hinanden og kigger på deres renter. På den måde får du et lån med en lavere rente.

Billig lån med lav rente

Det er altid en god idé at læse dine låneaftaler grundigt igennem, og det er endnu vigtigere, at du sammenligner lånetilbud, inden du forpligter dig hos en låneudbyder. Du skal finde det billigste lån med lav rente, og det finder du ved at sammenligne på Samlino.dk, hvor vi indhenter tilbuddene for dig.

Skal jeg stille sikkerhed for et online lån?

Som regel er svaret nej. Nogle udbydere kan dog kræve det. Online lån fungerer på den måde, at du hverken skal stille sikkerhed for lånet, eller fortælle hvad pengene skal bruges til. Det kan være en fordel for nogen, der måske ikke ville få et lån godkendt af deres egen bank. Samtidig kan det også være risikabelt, hvis man ikke laver sin research inden. Skal du for eksempel låne til hus eller en bil, kan det ofte være en fordel at gå til din egen bank. De kan ofte give dig et godt tilbud, specielt hvis du har noget at forhandle med. Det kan være værdipapirer, som du kan tilbyde at stille som sikkerhed. Omvendt er priserne næsten altid faste, og ikke til forhandling, hos online låneudbydere.

Hvordan virker online lån?

Du kan ved hjælp af Samlino.dk sammenligne alle udbyderne på det danske marked for online lån. Du kan se rente, ÅOP osv. direkte i din browser, få et overblik over alle udbyderne og dermed vælge det bedste til dig. Dernæst kan du ansøge om at optage lånet, og bliver du godkendt, kan du få pengene tilsendt til din NemKonto, og så er lånet optaget! Det er dog utroligt vigtigt, at du ikke tager forhastede beslutninger, men undersøger, om du har råd til at tage et online lån først, da du ellers godt kan komme i klemme rent økonomisk. Du kan med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret. Vi deler gode råd til at få mere luft i budgettet og desuden spare penge på en række af de produkter, vi sammenligner.

Lån i dag

Du har mulighed for at få et lån i dag, da mange af de online låneudbydere tilbyder straks betaling, hvilket betyder, at pengene vil være på din konto inden for ganske få øjeblikke. Det er anderledes en din almindelige bank, hvor det vil være vanskeligt at fået lån i dag, da de bruger længere tid på deres kreditvurdering af dig. For at få et lån i dag, så skal du sende en låneansøgning til en online låneudbyder – ellers vil det tage meget længere tid. Det at muligt og lettere at få et lån online i dag, da der er kommet flere låneudbydere ind på lånemarkedet, og derfor er lån online blevet mere normalt.

Ansøgning om lån

Hvis du gerne vil sende en ansøgning om lån, så kan du bruge Samlino.dk’s sammenligningsfunktion, da den indhenter lånetilbud fra en række kendte banker, så du kan sammenligne deres tilbud, ÅOP og tilbagebetaling.

Efter du sender en ansøgning om lån begynder banken eller låneudbyderen på en kreditvurdering af dig, og den kommer til at afgøre, om du bliver godkendt eller afvist. Hvis du bliver godkendt, så skal du acceptere låneaftalen med NemID. Det er lettere for dig i dag at sende en ansøgning om lån, da der er langt flere online lån, så du kan få et lån online.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra bil-, indbo- og husforsikring til mobilabonnementer, streamingtjenester, bredbånd og a-kasser. Og du skal være mere end velkommen til at benytte dig af tjenesterne - der er mange penge at spare ved at sammenligne.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk