Find det bedste forbrugslån

Sammenlign over 50 lån

30 mdr.

Er du i tvivl om hvilket lån du skal bruge?

Sammenlign og køb i tre simple trin

TRIN 1

Vælg hvilken kategori du vil sammenligne

TRIN 2

Sammenlign tilbudene

TRIN 3

Vælg den bedste løsning for dig

Hvem kan optage lån?

Når du låner online gælder det som udgangspunktligesom i de fysiske banker, at:

  • Du skal være fyldt minimum 18 år
  • Du skal have dansk statsborgerskab
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du skal have en sund økonomi (ikke være registreret i RKI)

Online banker foretager altså,ligesom de fysiske banker, en kreditvurdering af dig. Nogle online banker kan endda finde på at stille minimumskrav til din løn. Grunden til dette er, at banken vil sikre sig, at du er i stand til at betale afdrag og renter på dit lån.

Når du har oprettet et lån hos banken, modtager du et beløb af en aftalt størrelse. Du har den fulde råderet over dette beløb, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene på. Det kan være, at du vælger at købe en ny computer, eller måske bruger du pengene på en rejse sydpå med hele familien.

Når du optager et forbrugslån skal du være særligt opmærksom på renter og gebyrer samt stiftelsesomkostninger. Disse tre faktorer bliver overskueliggjort i ÅOP’en, som udtrykker de samlede årlige omkostninger i procent. Nogle lån har en markant højere ÅOP end andre, og det kan derfor gå hen at blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke har tjekket markedet ordentligt ud, inden du tegner lånet.

For dem som ikke har noget større behov for personlig rådgivning, kan en online bank være en fordel. Den væsentligste årsag til det er, at der kan være tid at spare, da du kan ordne det hele hjemmefra, eller hvor du nu befinder dig – så længe du har internetadgang.

Desuden kan det for nogle handle om bekvemmelighed i form af, at en online bank er tilgængelig døgnet rundt, mens den fysiske bank har begrænsede åbningstider.

Vi har samlet alle online lån her på siden, og du kan dermed danne dig et overblik over alle udbyderne på markedet. Således slipper du for at vælge et alt for dyrt forbrugslån, som kan ende med at sætte dig endnu hårdere økonomisk, end før du tog lånet.

Mere end 200.000 danskere har allerede sammenlignet

    Priser indhentet i de sidste 24 timer

    Seneste nyt