Hvilken type forsikring vil du sammenligne?

Din nabo har allerede fået en forsikring gennem os

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er i bund og grund en forsikring, som dækker dig i tilfælde af, at der sker et uheld på din ferie. Det er altså en forsikring, som sørger for, at din ferie ikke bliver alt for dyr i forhold til, hvad du havde regnet med.

Det er anbefalet af langt de fleste, at man tegner en rejseforsikring, da man ellers risikerer at blive finansielt tilbageholdt resten af livet. Et virkelighedsnært eksempel er folk, der på deres ferie kommer til skade. Det kan være dyrt at blive behandlet i andre lande, så i disse tilfælde kan man blive gældsat for livet. Hele denne suppedas kunne dog have været undgået, hvis man bare havde en rejseforsikring.

Det er bare en af grundene til, at det er virkelig dumt at være uden en rejseforsikring, når man er ude og rejse.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad dækker en rejseforsikring?

Rejseforsikringer dækker forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Der er dog nogle dækninger, som er rimelig universelle fra selskab til selskab. Ud over disse kan du tit tilkøbe ekstra dækninger, så du er sikker på at være helt dækket ind under din rejse. De mest universelle dækninger på en rejseforsikring er:
  • Behandling ved akut sygdom, eller hvis du kommer til skade.
  • Hjemtransport ved akut sygdom
  • Akut behandling hos fysioterapeut, kiropraktor eller tandlæge
  • Psykologisk krisehjælp ved alvorlige hændelser
  • Ødelagt feriedøgn
  • Transport videre i tilfælde af forsinket fly, tog osv.
  • Sygeledsagelse, folk kan blive tilkaldt fra hjemland i tilfælde af akut sygdom
  • Eftersøgning og redning


Som du kan, er der en lang række dækninger, som du næsten altid ved have i rejseforsikring. Derfor er det også dumt ikke at have en, da den dækker dig i tilfældet af, at det værste sker.

Hvordan får man en billig rejseforsikring?

Hvis du er ude på at få den billigst mulige rejseforsikring, så er du landet på den rigtige side. Her på Samlino.dk sammenligner vi rejseforsikringer, så du kan vælge den absolut billigste til netop dit behov. Det er både smart, billigt og klogt.

Hvis du vil sammenligne rejseforsikring gennem os, så skal du gå til toppen af denne side, og så udfylde formularen og klikke videre. Så er du hurtigt i gang med at få den absolut billigste rejseforsikring til netop dine behov.

Det er typisk meget uklogt at betale for meget for sin forsikring til rejsen, da de typisk dækker nogenlunde det samme. Dette betyder, at du bare betaler penge, som du kunne have sparet. Så kan man lige så godt smide penge ud af vinduet.

Kan man sikre sig den billigste rejseforsikring?

Ja, det kan man faktisk godt, er det korte svar. Det lange svar er, at du sagtens kan sikre dig den billigste rejseforsikring ved at bruge vores sammenligningstjeneste.

Hvis du sammenligner rejseforsikring gennem vores sammenligningstjeneste, så kan du sammenligne forskellige udbydere af rejseforsikringer og vælge den billigste til netop dine behov. Dette betyder, at du på blot få sekunder kan få et overblik over alle priserne, og så vælge den billigste løsning til dig.

Vi har nemlig sat fokus på at gøre de så nemt for dig som muligt. Det skal nemlig være nemt at finde en billig forsikring, og ikke dyrt. Alt andet giver ingen mening.

Hvis du ikke kan finde en billig rejseforsikring hos os, så ved du nu, at du kan få rigtig svært ved at finde en. Omvendt så ved du, at den billigste pris du kan se på vores side, er den billigste du kan få. Det er altså en slags forsikring mod for dyre forsikringer.

Hvornår skal man bruge en rejseforsikring?

Man skal i bund og grund bruge en rejseforsikring når man skal ud og rejse. Der er en tommelfingerregel om, at man altid skal have en rejseforsikring, hvis man forlader hjemmet. Denne tommelfingeregel giver også god mening, når man tager forsikringen i betragtning.

Hvis man ikke har en rejseforsikring på sin rejser, så er man meget eksponeret overfor betydeligt store tab, som man sagtens og billigt kunne have undgået. Det giver derfor ikke mening ikke at have en rejseforsikring.

Hvad koster en rejseforsikring?

Det er forskelligt fra rejseforsikring til rejseforsikring, hvad den koster. Der er dog typisk to ting du skal kigge på, når det kommer til prisen på din rejseforsikring. Det er, hvor lang tid rejsen varer og rejsedestinationen.

Hvor lang tid rejsen varer, påvirker prisen på rejseforsikringen, da der selvfølgelig er en større chance for skade, jo længere du er på rejse.

Rejsedestinationen påvirker også prisen på rejseforsikringen, da nogle rejsedestinationer naturligt er dyrere at komme til skade i end andre. F.eks. Er det markant dyrere at komme på hospitalet i lande ude af EU, hvor et blåt sygesikringskort ikke dækker.

Hvilke udbydere tilbyder rejseforsikringer?

Der er mange forskellige udbydere der tilbyder rejseforsikringer til dig i dag. Du kan dog se et hurtigt udsnit af de største af dem her:

Husk på at det er meget vigtigt at sammenligne forsikringsselskaber, fordi der er så mange forskellige, som prissætter deres forsikringer på mange forskellige måder.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk