Menu

Billån: Sammenlign udbydernes bedste tilbud til dig!

Gør som +400.000 andre danskere - indhent uforpligtende lånetilbud til bil.
Gør som +400.000 andre danskere - indhent uforpligtende lånetilbud til bil.
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Få uforpligtende tilbud på billån fra flere banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne lån til bilen

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Sammenlign uforpligtende billån

Din nabo har allerede fået et billån gennem os

Hvad er et billån?

Et billån er et lån til køb af bil, som navnet antyder. Der er flere måder at finansiere sådan et køb: Du kan betale kontant, men det er de færreste, der har op mod flere hundrede tusinde kroner tilgængelige på kontoen til sådan et køb. Du kan i stedet låne penge hos bilforhandlere. Fordelen ved at låne penge til købet hos bilforhandleren er, at han har et større råderum til at forhandle prisen på lånet. Du kan også tage det som et lån i banken eller som et onlinelån. Det eneste der i realiteten kan sætte en stopper for dit billån, er en eventuel registrering i RKI.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån

Et klassisk billån bliver enten taget hos din bank eller gennem din bilforhandler, og den nye bil bliver stillet som sikkerhed for lånet. Med brugte biler er dette dog oftest ikke en mulighed, da brugte biler har en lavere værdi og hurtigt taber yderligere værdi. Hvis du skal låne til en brugt bil, vil det derfor være nødvendigt at tage et lån uden sikkerhed. Du kan få et overblik over markedet for lån til bilkøb længere oppe på siden.
De fleste låneudbydere godkender dig hurtigt - nogle gør det endda inden for 15 minutter. Sammenlign gerne udbyderne her på Samlino.dk, inden du foretager et lån. Undersøg også om du har plads i budgettet til at betale af på et lån, så du ikke kommer i økonomiske problemer.
Det er ganske simpelt. Du finder ud af, hvor mange penge du skal bruge for at købe drømmebilen. Du undersøger din økonomi og ser, om du rent faktisk har råd til at betale af på lånet, samt hvor meget du kan betale om måneden. Dernæst går du ind på Samlino.dk og taster de oplysninger ind, og så kan du se alle låneudbydere og vælge den, der er bedst og billigst for dig.
De fleste billån ansøges med NemID. Hvis du ændrer noget, som eksempelvis adresse, der skal oplyses til din kommune, vil dit NemID også blive opdateret, og din långiver vil kende din nye adresse. Er du i tvivl, om du har ansøgt med NemID, er det en god idé at kontakte din långiver for en sikkerheds skyld og sikre dig, at alt er, som det skal være.
Du kan finde ud af, hvad dit billån koster hos de enkelte udbydere, så du er sikker på at få markedets billigste bilfinansiering. Ved at bruge filtrene til at indsnævre din søgning, får du priserne fra udbyderne på markedet - og dermed kan du lynhurtigt se, hvad den bedste handel vil være for dig. Samlino.dk gør det derfor let for dig at spare penge, da du ikke behøver at indhente priser fra den enkelte udbyder længere.

Nogle banker tager et fast beløb i oprettelse, mens andre tager et variabelt. Det betyder, at banken med det faste gebyr typisk vil være den billigste, hvis du tager et stort lån - mens banken med det variable gebyr er bedst til de mindre lån. Hold derfor hele tiden øje med ÅOP; for jo lavere ÅOP er, jo billigere vil det samlede lån også blive.
Når du sammenligner billån, skal du være opmærksom på, at der er flere omkostninger end blot renterne. Det er derfor vigtigt at sammenligne lån">ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) for at finde det billån, der er det billigste til din situation. ÅOP medregner alle de gebyrer, der er forbundet med at optage et lån, så du er sikker på at få de bedst mulige resultater at vælge imellem. Prisen på din bilfinansiering kan variere, alt efter hvad dit lån skal indeholde. Der er derfor ikke én bank, som altid er den billigste, da priser og gebyrer forholder sig forskelligt, alt efter hvilket lån du skal bruge.

Hvis to lån har samme ÅOP, vil det være mest fordelagtigt at vælge det lån, hvor renten udgør den største del ift. gebyrer. Renteudgifter er nemlig fradragsberettigede og kan altså trækkes fra i skat. Dette er ikke tilfældet for gebyrer.
Du finder det billigste billån ved at sammenligne billån hos Samlino.dk.
Der er selvfølgelig mange ting, man bør overveje, før man køber en bil. I forhold til den finansiering du vælger til din bil, bør du især tage stilling til tre ting:

Billån med eller uden udbetaling
Længden på lånet
Størrelsen på lånet

Du skal først og fremmest vide, hvor meget af bilens pris du kan betale kontant – eller om du overhovedet kan betale noget kontant. Hvis du betaler en del af bilens pris kontant, kan du typisk få en lavere rente på din bilfinansiering. En god huskeregel: desto højere procentdel du kan lægge i udbetaling, desto lavere rente får du på lånet.

Størrelsen på lånet bør du også tage stilling til; hvor dyr en bil har du råd til at købe. Når du justerer filtrene her på siden, kan du se, at den månedlige ydelse også ændrer sig. Du bør være sikker på, at du har luft i budgettet til at betale den månedlige ydelse, ellers bliver du nødt til at afbetale over længere tid, eller finde en billigere bil.
Ved at sammenligne priser på billån, så kan du finde billig billån med udbetaling. Vi har gjort det let for dig, så du kan bruge Samlino.dk til at finde det bedste billån til dig.
For at finde det bedste billån, skal du vide, hvad du til- og fravælger. Hvis du brænder inde med nogle generelle spørgsmål til denne type finansiering, kan du se vores FAQ til samlelån, som giver dig svar på de generelle spørgsmål, man måtte have.

Hvis du er i tvivl om mere praktiske detaljer i forhold til billån, kan du se vores guide til lån. Guiden kan give dig en god forståelse af, hvordan man ansøger, og hvad man særligt skal være opmærksom på.

Er det mere begrebsdelen, du er i tvivl om, kan du se på vores ordliste til lån. Ordlisten giver forklaring på mange af de begreber, der kan skabe forvirring, når man skal til at optage et lån.
Du kan få en finansiering af bil, hvis du foretager et billån hos en låneudbyder. Du finder det bedste tilbud på billån på Samlino.dk, hvor vi giver et overblik over hele markedet.
Du kan tjekke billån renten, når du sammenligner de forskellige lånetilbud. Det er vigtigt at vælge et billån med en lav rente, ellers risikerer du at betale mere end højst nødvendigt på dit lån.
Ved at sammenligne priser på billån, så kan du finde billig billån med lav rente. Vi har gjort det let for dig, så du kan bruge Samlino.dk til at finde det bedste billån med lav rente til dig.
Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra bil-, indbo- og husforsikring til mobilabonnementer, streamingtjenester, bredbånd og a-kasser. Og du skal være mere end velkommen til at benytte dig af tjenesterne - der er mange penge at spare ved at sammenligne.