Sammenlign indboforsikring
fra 4 selskaber

Trustpilot

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

Sammenlign selskaber nu

Hvad andre siger

Trustpilot
robot

Indboforsikring

Hvad er indboforsikring?

En indboforsikring er i bund og grund en forsikring af dine ting. Det inkluderer f.eks. alt det i dit hus, din telefon og din cykel. Der findes dog forskellige slags indboforsikringer, så du kan føle dig dækket af endnu flere ting. Men hvad dækker en indboforsikring egentlig dine ting imod? Du kan se nogle typiske eksempler her:

 • Brand
 • Kortslutning
 • Tyveri og røveri
 • Storm og skybrud
 • Indbrud og hærværk
 • Rejsegods
 • Identitetstyveri
 • Retshjælp
 • og meget mere
Som du kan se er der rigtig mange ting som en indboforsikring dækker. Det bedste ved det hele er, at listen ikke slutter her. Flere udbydere tilbyder nemlig også andre ting som f.eks. en elektronikdækning, psykologisk krisehjælp og meget mere. Det er noget af en forsikring, og derfor synes vi her hos Samlino.dk, at alle burde have en indboforsikring, hvis de ikke allerede er dækket af en.

For at imødekomme dette ønske, har vi gjort det rigtig nemt for dig at finde den billigste indboforsikring på markedet. Hvis du scroller op i toppen af denne side, vil du kunne sammenligne dig til den billigste indboforsikring allerede i dag. Så hvad venter du på?

Hvorfor bør jeg have en indboforsikring?

En indboforsikring er en forsikring, som alle burde have. Den dækker et stort udsnit af ting, som du kan få brug for i løbet af dit liv. Hvis du f.eks. tager på ferie, så skal du ikke bekymre dig, om din kuffert bliver tabt af flyselskabet, du er nemlig forsikret for dette. Du skal heller ikke bekymre dig om økonomien ved et tyveri eller røveri, der er nemlig en tyveriforsikring med i din indboforsikring.

Hvis du stadig ikke er overtalt, så har vi endnu en overraskelse til dig. En indboforsikring er nemlig også en ansvarsforsikring. Det vil sige, at hvis du ødelægger din vens spritnye, dyre fladskærms-tv, så dækker din indboforsikring.

Du får altså en forsikring til de ulykker og uheldigheder der kan ske i løbet af din hverdag i en enkelt forsikring: Indboforsikringen. Betryggende, ik?

Hvad dækker en indboforsikring ikke?

Selvom en indboforsikring dækker rigtig meget, er der også nogle ting, som den typisk ikke dækker. De fleste af tingene er rimelig logiske, men du får alligevel en overskuelig liste med nogle eksempler her:

 • Køretøjer, kig her i stedet på en bilforsikring
 • Store motordrevne maskiner
 • Skader forvoldt med fortsæt
 • Hvis der er udvist grov uagtsomhed
 • Tabte og glemte genstande
 • Skader efter oversvømmelser
 • Skader fra krig, jordskælv eller atomvåben
Hvis du bare har dette in mente med din indboforsikring, så kan du trygt regne med, at din indboforsikring dækker dine skader. Vi anbefaler dog altid at dobbelttjekke hos lige præcis det forsikringsselskab, du bruger, ellers risikerer du ikke at være dækket præcis, som der står her.

Hvor finder jeg den billigste pris på indboforsikring?

Hvis du er ude på at finde den billigste pris på indboforsikring, så er du landet på den rette side. Vi er nemlig specialister i at finde billige priser her hos Samlino.dk. Det betyder, at hvis du vil have den bedste pris på din indboforsikring, så skal du gøre det i toppen af denne side.

Du skal bare følge instruktionerne, så har du en billig indboforsikring indenfor meget kort tid.

Husk dog på, at prisen ikke er det eneste, der tæller i en indboforsikring. Betingelserne for forsikringer er nemlig ikke altid helt ens, så hvis du vil være 100 % sikker på at få den bedste dækning til dit indbo, skal du huske at læse betingelserne på din nye forsikring.

Hvor finder jeg en indboforsikring til studerende?

Hos Samlino.dk sammenligner vi ikke blot indboforsikring til ikke-studerende, vi har selvfølgelig også sammenligning af indboforsikring til dig som studerende.

Når man er studerende, kan man godt være i økonomisk lavvande, så det er vigtigt at spare, hvor man kan. En af de største poster, man kan spare penge på, er ens faste udgifter. Disse faste udgifter inkluderer mobilabonnement, bilforsikring, internet og mange flere. Faste udgifter ligger indboforsikring selvfølgelige også under. Grunden til, at faste udgifter er vigtige at spare på, er, at de kommer måned efter måned, og hvis de er for høje, betaler du for meget hver eneste måned.

Denne uheldige situation slipper du heldigvis for, når du sammenligner indboforsikring, og andre faste omkostninger, hos Samlino.dk. Vi sørger nemlig for, at du kun betaler, hvad du behøver - og ikke én øre mere. Det er både billigt og klogt.

Hvad koster en indboforsikring?

Det er svært at sige præcis, hvad en indboforsikring koster, da det selvfølgelig er forskelligt fra person til person og fra udbyder til udbyder.

Vi kan dog hjælpe dig med at finde prisen på netop din indboforsikring. Du skal bare gå øverst op på denne side og følge instrukserne, så finder du hurtigt den billigste indboforsikring til dine behov.

Hvor kan jeg finde en indboforsikring til unge?

Ligesom for studerende, er en billig indboforsikring vigtig til unge. Du har nok som ung lidt mindre penge på pungen, end når du bliver voksen, og derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at spare penge på din indboforsikring.

Hvis du gerne vil spare penge på din indboforsikring, skal du blot starte processen øverst på denne side, så vil du indenfor få minutter være klar til at få din nye og billige indboforsikring.

Hvem tilbyder indboforsikring?

Der er virkelig mange forskellige udbydere af indboforsikring i Danmark, som du kan købe en indboforsikring hos. Det kan godt virke forvirrende, og derfor er vi glade for at meddele, at du kan slippe helt for denne forvirring ved at bruge vores service.

Med vores service kan du hurtigt sammenligne mange indboforsikringer, for at få den absolut billigste indboforsikring til netop dig. Det er smart.

Hvis du alligevel vil vide lidt om hvilke større indboforsikringsudbydere, der er i Danmark, kan du her se et lille overblik:

 • Tryg
 • If
 • Ida Forsikring
 • Alka
 • Gjensidige
 • Alm. Brand
 • Nem Forsikring
 • Next Online Forsikring
 • FDM Forsikring
 • UNDO:
 • Og mange flere...
Som du kan læse, er der rigtige mange forsikringsselskaber, som gerne vil sælge dig en indboforsikring. Du bør derfor være varsom med ikke at betale for meget for forsikringen, da det kan koste dig rigtig mange penge på sigt. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du sammenligner indboforsikringer på denne side, så du undgår den store indboforsikringsjungle - og finder den billigste.

Hvilke andre forsikringstyper kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du også sammenligne forsikringer til bil, hus, hus med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære forsikringstyper:

Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Email: tobias.sørensen@samlino.dk

Hold dig opdateret med de seneste nyheder

Se de seneste sparetips og artikler relateret til din forsikring