Her får du det billigst – Mobilt bredbånd med 10 GB

|Posted by | Alle opslag
Tags:
mobilt-bredbånd-med-10-gb

Mobilt bredbånd med 10 GB data er det perfekte supplement til dig, der har brug for lidt ekstra data, når du er på farten. Ja, man har data på telefonen, og ja, man har måske travlt med andre ting, når man er ude af huset, men der er utallige ting, der taler for et mobilt bredbånd med 10 GB. De ting vil du lære alt om i denne artikel.

Det mobile bredbånd er kommet for at blive. Den gennemsnitlige danskers dataforbrug stiger støt fra år til år, og det giver da også mening i takt med, at vores liv digitaliseres i højere grad.

Mails, breve fra det offentlige, musik, og film trækker alt sammen data, og derfor er et datasupplement ofte at foretrække. Og så har man ikke engang nævnt sociale medier.

Et mobilt bredbånd med 10 GB data er ofte en god start, hvorefter man kan opgradere alt efter behov. Får du det eksempelvis som SIM-kort, kan det ydermere bruges i din iPad og tablet, hvilket kan give nyt liv til maskinen, når man er ude af huset.

Sammenlign mobilt bredbånd Spar op til 1.000 kroner

Undersøgelse af mobilt bredbånd med 10 GB

På Samlino.dk har vi undersøgt markedet for mobilt bredbånd og fundet ud af, hvor du kan finde det billigste mobilt bredbånd med netop 10 GB.

De eneste kriterier for undersøgelsen er, at der skal være tale om et mobilt bredbånd med 10 GB data, og at prisen skal kunne indhentes online.

Det skal også nævnes, at man skal tilkøbe en trådløs router, såfremt man ønsker sådan en. Nogle selskaber lejer dem også ud på månedlig basis.

Billigste mobilt bredbånd 10 GB
Selskab Oprettelse Månedlig pris Pris første 6 måneder Note
oister-mobil 0 kr. 79kr. 474
Greentel-logo 50 kr. 79 kr. 524 kr.
telmore play logo 99 kr. 99 kr. 693 kr. 6 måneders binding
Unotel 99 kr. 99 kr. 693 kr.
Telia 99 kr. 99 kr. 752 kr.
Tal indhentet 11-06-2020
Sammenlign mobilt bredbånd Spar op til 1.000 kroner

Et mobilt bredbånd med 10 GB fås billigst hos Oister

Leder du efter den bedste deal på et mobilt bredbåndsabonnement med 10 GB data, skal du vende dine øjne mod Oister. Nu er der ikke kun tale om gode priser på deres mobilabonnementer, men også på datapakken.

Oister har ikke nogen oprettelse eller binding på deres abonnement, så du kan frit slutte det og starte det uden at det koster dig noget. Det må siges at være god kundeservice

Tæt på Oister ligger Greentel der tilbyder en pris på kun 524 kroner for de første 6 måneder med mobilt bredbånd. Dette må siges at være en god pris, hvis Oister ikke er efter ens smag.

Har du et større behov? Find billigt mobilt bredbånd med mere data

Selvom 10 GB kan virke som meget, kan det ikke altid være nok til at dække alle dine behov. Nogle gange streamer man bare for meget Netflix eller Viaplay, og så rækker 10 GB ikke til mere end et par kort timer.

I dette tilfælde skal man ud og kigge på mobilt bredbånd på over 10 GB, og det kan gøres på vores sammenligningstjeneste. Du kan tilgå den her (pas på: Det kan være du sparer rigtig mange penge):

Sammenlign mobilt bredbånd Spar op til 1.000 kroner

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet. Han har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *