Menu
 

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Vilkår & Betingelser

Vores vilkår & betingelser

Samlino.dk ApS - CVR 36198273 er ejet af CompareEuropeGroup Limited. Samlino.dk, Njalsgade 21F, 6. sal, 2300 København S.

I vores vilkår og betingelser bruger vi ”os”, ”vi” og ”vores”, hvilket henviser til Samlino.dk, og ”dig” og ”dit” henviser til alle der bruger Samlino.dk.

 1. Generelt

  1. Adgangen og brugen af denne hjemmeside sker med udgangspunkt i de følgende vilkår og betingelser og persondatapolitik. Ved brug af denne hjemmeside erklærer du dig enig i vores vilkår og betingelser og persondatapolitik. Hvis du ikke er enig i de følgende vilkår og betingelser eller vores persondatapolitik, bedes du ikke benytte dig af Samlino.dks services.

  2. En accept af vilkår og betingelser indbefatter at du giver accept til,

   • at en konsulent fra Samlino.dk kontakter dig telefonisk eller pr. mail vedrørende den produktgruppe, du har markeret din interesse for, og vedrørende de produkter på hjemmesiden Samlino.dk som Samlino.dk i øvrigt foretager markedssammenligning af.

   • at hvis du ansøger om et produkt eller en service gennem denne hjemmeside, kan du blive sat i kontakt med en tredjepart vedrørende den produktgruppe, du har markeret din interesse for, som tilbyder produktet eller servicen under deres egne vilkår og betingelser.

   • at hvis du ikke ønsker at blive kontaktet, kan du her frabede dig yderligere kontakt.

  3. Hvis du ikke overholder en eller flere af de følgende vilkår, vil din ret til adgang øjeblikkeligt ophøre.

  4. Vi forbeholder os retten til at ændre i disse vilkår og betingelser uden at give ekstraordinær besked herom. De ændrede vilkår og betingelser træder i kraft fra dagen, hvorpå de kan findes her på hjemmesiden. Du bedes derfor jævnligt læse dem, når du besøger hjemmesiden. Din fortsatte brug af hjemmesiden betyder, at du har accepteret de nye vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.

  5. Samlino.dk opbevarer som udgangspunkt personoplysninger i op til fem år. Kristian Pitzner-Jørgensen fungerer som Samlino.dks dataansvarlige. Du kan til enhver tid bede os stoppe med at bruge dine personlige oplysninger i vores direkte markedsføring, samt bede os korrigere fejl og mangler i dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid fortælle os hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personlige informationer til markedsføringsformål. Du kan læse hvordan du afmelder sig her: www.samlino.dk/afmeld.

 2. Vores service

  1. Vi tilbyder en uafhængig online service, der giver mulighed for at sammenligne bank-, forsikrings-, telekommunikations- og bredbåndsprodukter og services udbudt af en tredjepart. Vores service til sammenligningen er gratis. Vi tjener penge ved at opkræve et gebyr fra tredjeparter og/eller en kommission for de potentielle kunder, vi har henvist.

  2. Vi giver tilmed mulighed for hjælp offline (f.eks. over telefon) til brugen af denne hjemmeside, enten fra os eller en tredjepart som har relation til forsikring, finans eller et alternativt produkt eller service. Det er alt sammen service, vi ikke kræver betaling for.

  3. Du bedes venligst bemærke, at indholdet af denne hjemmeside ikke bør anskues som finansiel rådgivning eller anbefaling af et bestemt produkt eller service vist på hjemmesiden. Informationen på hjemmesiden er lavet med henblik på at give dig mulighed for at vælge det produkt eller den service, som bedst imødekommer dine behov. Det er dog dit ansvar at undersøge, hvorvidt et produkt eller en service imødekommer dine behov; beslutningen om du vælger eller undlader at vælge et produkt eller en service er dermed din.

  4. Vi bestræber os på at give dig ubegrænset adgang til hjemmesiden. Vi kan dog ikke garantere en uafbrudt tilgængelighed til denne hjemmeside. Vi har ret til at suspendere, begrænse eller afbryde din adgang til hjemmesiden.

  5. Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, fjerne, modificere og forbedre al data, information og indhold, som bliver vist på hjemmesiden til enhver tid.

  6. Vi tager ikke ansvar for fejl og/eller ukorrekte informationer, som bliver oplyst på denne hjemmeside. Hvis oplysningerne på Samlino.dk og relevant information på samarbejdspartnernes hjemmesider ikke stemmer overens, bør brugerne tage udgangspunkt i informationen hos samarbejdspartnerne.

 3. Tilladt brug

  1. Du er udelukkende givet adgang til hjemmesiden i forbindelse med personligt, ikke-kommercielt brug, hvilket betyder at hjemmesiden udelukkende bør bruges direkte af en privatperson eller en virksomhed til at lede efter et produkt eller en service for individuelt- eller virksomhedsbrug på egne vegne. Brug af hjemmesiden til andet end personligt og ikke-kommercielt brug er forbudt.

  2. Du kan ikke bruge denne hjemmeside:

   • Til ulovligt, bedragerisk eller kommercielt brug

   • Til at skade, misbruge, pinliggøre, smæde, bagvaske, true, intimidere eller på anden måde genere en person eller en virksomhed, eller på en måde der krænker en persons privatliv på en sjofel, offensiv, hadfuld, upassende, stødende, uacceptabel, diskriminerende eller anden skadende måde. Dette er en vurdering, der bliver lavet af os.

   • Til at producere, se, kontrollere, godkende, opdatere eller ændre din egen eller en anden persons database, filer eller opslag.

   • Til at ændre eller ombygge dele af denne hjemmeside.

   • Til at forstyrre, afbryde eller pålægge en uforholdsmæssig stor byrde på vores kommunikations- eller tekniske systemer, hvilket bliver vurderet af os.

   • Med en automatisk computerkode, -system, -program, -robot, net crawler, spider, dataprocessor, trawling eller alternative ”screen scraping”.

 4. Intellektuelle rettigheder

  1. Ophavsrettighederne til data, indhold og information, som bliver vist på denne hjemmeside, tilhører os eller vores licenshaver. Du kan printe, kopiere, overføre eller opbevare udtræk af materiale og information vist på hjemmesiden til personligt brug, hvis du overholder følgende betingelser:

   • Det kan ikke blive brugt i forretnings- eller kommercielt øjemed uden vores tilladelse.

   • Du vil ikke bruge en automatisk computerkode, -metode, -program eller -system, -robot, net crawler, databearbejder, trawling eller alternativ ”screen scraping” computerkode, metode, program.

   • Det kan ikke blive solgt eller overført til en tredjepart.

   • Kopien skal indeholde en notits i forhold til ophavsrettigheden til originalen.

   • Billeder, som bliver vist på hjemmesiden, er beskyttet af vores ophavsrettigheder og kan ikke blive kopieret eller på anden måde taget uden en skriftlig aftale med os.

   • Intet logo, varemærke eller servicemærke vist på hjemmesiden kan blive brugt.

   • Du skal ikke ændre i kopier af data, indhold, materiale eller information, ligegyldigt om det er i papirs- eller digital form. Det kan ikke blive reproduceret, udgivet, reformateret og/ eller fremvist på anden hjemmeside uden vores skriftlige tilladelse.

   • Benævnelsen af os og vores forfattere til data, indhold, materiale og information skal blive respekteret til enhver tid.

  2. Al intellektuel rettighed som patenter, logoer, domænenavn, etiske rettigheder, data, koder, software, specifikationer, know-how, metoder og forretningsstrategier (i alle tilfælde ligegyldigt om man er registreret eller ikke-registreret) på og omkring hjemmesiden (inklusiv data, indhold, materiale, eller information som bliver vist herpå) er ejet af vores licensgiver, og disse rettigheder er beskyttet.

  3. Ud over steder hvor der er nævnt andet i disse vilkår og betingelser, kan ingen af vores rettighedsbeskyttede ejendele på og omkring denne hjemmeside (data, indhold, materiale og information vist herpå) blive brugt, kopieret, ændret, udgivet, transmitteret, solgt, udledt, re-designet, reproduceret, reformateret og distribueret uden vores foregående tilladelse.

  4. Alle rettigheder på Samlino.dk er ejet af os.

  5. Du opgiver rettigheden til enhver feedback, indhold eller materiale, du tilføjer denne hjemmeside (brugerindhold). Du giver os dermed en evig, uigenkaldelig, overflyttelig, global og gebyrfri licens til at bruge, fremvise, dele, sælge, udgive og overføre denne type brugerindhold på enhver måde, med et hvilket som helst formål.

 5. Fravigelse af vores ansvar

  1. Du har mulighed for at ansøge om en lang række produkter og services gennem denne hjemmeside. Du er egenhændig ansvarlig for dit valg af produkt eller service. Vi kan derfor ikke stilles til ansvar for tab eller skade som følge af dit valg af produkt eller service med udgangspunkt i tredjeparters fejl og mangler.

  2. Vær venligst opmærksom på, at den data og beskrivelse, der er på denne hjemmeside, ikke repræsenterer den samlede beskrivelse af alle muligheder og vilkår, der måtte være i forbindelse med et af disse produkter eller services. Du bør derfor undersøge den enkelte udbyders vilkår og betingelser, inden du ansøger.

  3. Hvis du ansøger om et produkt eller en service gennem denne hjemmeside, bliver du sat i kontakt med en tredjepart, som tilbyder produktet eller servicen under deres egne vilkår og betingelser. Du bør derfor være enig i disse vilkår og betingelser, inden du indgår en aftale med tredjeparten. Vi kan ikke stilles til ansvar for skade eller tab som følge af tredjepartens vilkår og betingelser, som du accepterer i forbindelse med indgåelse af en aftale.

  4. Vi tilbyder links til tredjeparters hjemmesider fra denne hjemmeside og e-mails. I denne forbindelse bør det bemærkes, at disse hjemmesider bliver styret af tredjeparter, og derfor er uden for vores kontrol. Hvis du besøger tredjeparters hjemmesider, er det på eget ansvar. Du er fuldt ansvarlig for brugen af tredjeparters hjemmesider og indgåelse af aftaler på disse. Vi tilbyder links for at imødekomme dine interesse og yde en god service. Vi kan dog ikke stilles til ansvar for tab og skade, som måtte være sket som følge af besøg på tredjeparters hjemmesider.

  5. Din brug af en tredjeparts hjemmeside er reguleret af tredjepartens vilkår og betingelser samt persondatapolitik. Vilkår og betingelser og persondatapolitik på tredjeparters hjemmeside kan være forskellig fra vilkår og betingelser på denne side. Det er dit ansvar at gennemlæse vilkår og betingelser, før du gør brug af tredjepartens hjemmeside. Vi kan ikke stilles til ansvar for skade og tab, som måtte være sket i forbindelse med misvisende informationer på tredjeparters hjemmesider, vilkår og betingelser samt persondatapolitik.

 6. Forsikring – forholdet til mæglere

  1. Samlino.dk er ikke et forsikringsselskab og tilbyder ikke forsikringsservices.

 7. Dit ansvar

  1. Du bør tage alle nødvendige forholdsregler for at sikre dig, at data, indhold, materiale og information du bidrager med (herunder brugerindhold) ikke indeholder virus, spyware, skadende software og andet, der kan have en skadende effekt på denne hjemmeside, tredjeparters hjemmesider eller anden teknologi.

  2. Du skal udfylde en registrering som en del af brugen af denne hjemmeside. Dit brugernavn og kodeord bør holdes fortroligt for at undgå misbrug. Du er ansvarlig for aktiviteter, der er foregået gennem dit brugernavn.

  3. Du er ansvarlig for dine bidrag til denne hjemmeside i form af brugerindhold. Du må garantere, at dit brugerindhold ikke strider mod private rettigheder, virksomheders rettigheder (herunder copyright, informationsrettigheder og trademarks) eller alternative rettigheder fra tredjeparter (herunder fortrolige oplysninger).

   Endvidere må dit brugerindhold ikke stride mod loven. Det må ikke være skadeligt, forfalskende, truende, injurierende, pinliggørende, foruroligende, krænkende, misbrugende, opildnende, afskrækkende, generende, ærekrænkende, forfølgende, blasfemisk, sjofelt, uanstændigt, upassende, hadefuldt, diskriminerende i forhold til race, etnicitet, seksualitet eller på anden måde ubehageligt.

  4. Du erklærer dig enig i, at du vil blive holdt ansvarlig for enhver skade, tab, krav, ulempe, udgift (inklusiv et retmæssigt gebyr), vi måtte have som følge af din opførsel på hjemmesiden og/ eller dit brugerindhold.

 8. Ændringer og opdateringer

  1. Vi kan ændre og opdatere vilkår og betingelser. Brug af hjemmesiden efter opdatering betyder accept af den opdaterede udgave. Vilkår og betingelser er senest opdateret den 25. februar 2015

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder