Menu
 

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Persondatapolitik

 Senest opdateret 28. marts 2018

  1. Generelt
    1. Denne hjemmeside er ejet af Samlino.dk ApS, CVR 36198273, Njalsgade 21F, 6. sal, 2300 København S. Samlino.dk er en del af CompareEuropeGroup Limited koncernen med ho-vedsæde i England.
    2. Samlino.dk (”vi”, ”vores”, ”os”) er optaget af at beskytte dine personoplysninger.
    3. Denne politik (”Persondatapolitikken”) forklarer hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, når du besøger www.samlino.dk (”Hjemmesiden”), hvornår og hvorfor vi indsam-ler oplysningerne, hvordan vi benytter dem, forudsætningerne for vores videregivelse til andre, samt hvordan vi opbevarer dem sikkert.
    4. Du bedes venligst læse Persondatapolitikken grundigt igennem for at forstå, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
  2. Hvem er vi
    1. Samlino.dk ApS er en prissammenligningsplatform registreret som kapitalselskab i Danmark med CVR-nummer 36198273. Vi holder til på Njalsgade 21F, 6. sal, 2300 København S.
    2. Vi er en del af CompareEuropeGroup Limited koncernen med hovedsæde i England og datterselskaber i Danmark, Finland, Portugal og Belgien. Hovedkontorets adresse er Broadbent House, 65 Grosvenor Street, London W1K 3JH.
  3. Vores forretningsmodel
    1. Vi er en uafhængig online service, der giver mulighed for at sammenligne forskellige produkter og services udbudt af tredjeparter (”Produktudbyderne”). Vi samarbejder med førende Produktudbydere for at kunne give dig de bedst mulige tilbud på bilforsikring, mobilabonnementer, bredbånd, lån, a-kasser mv.
    2. For at give dig denne service, er det, i nogle tilfælde, nødvendigt for os at indsamle dine relevante personoplysninger, herunder at videregive oplysningerne til Produktudbyderne.
    3. Når du anvender Hjemmesiden henviser vi dig enten via et link direkte til Produktudbydernes hjemmeside eller også indsamler vi dine informationer på vores platform og benytter dem til at skræddersy din resultatliste. Når du klikker på links fra resultatsiden til Produktudbyderne sendes dine oplysninger automatisk videre til den Produktudbyder du har klikket på for at gøre det muligt for dig at gennemføre ordren direkte hos Produktudbyderen.
    4. Du kan læse mere om vores behandling af dine oplysninger i de følgende afsnit.
  4. Informationer vi indsamler direkte fra dig
    1. Vi indsamler forskellige oplysninger om dig, når du besøger og anvender Hjemmesiden.
    2. Brugeroprettelse:
      • Du har mulighed for at oprette en profil (”Profil”) hos os med din e-mail. Det giver dig mulighed for at se din ansøgningshistorik på Hjemmesiden, gå direkte til resultatsiden uden at udfylde dine oplysninger igen, og fortsætte søgninger på tværs af dine enheder.
      • Du kan også oprette dig via Facebook, hvorved din Facebook profil giver adgang til servicen. Hvis du opretter dig eller logger ind med Facebook, samler, opbevarer og bruger vi din Facebook data i overensstemmelse med dine privatindstillinger på Facebook og denne persondatapolitik. Dit samtykke til delingen af denne information sker når du accepterer og tillader at oprette dig eller logge dig ind med Facebook. Informationerne som vi kan få adgang til, kan inkludere følgende afhængigt af hvad du har givet adgang til i dine Facebook privatindstillinger:
        • Dit navn
        • Dit profilbillede
        • Din e-mailadresse
        • Dit køn
        • Din fødselsdag
        • Din by
      • For at oprette en Profil skal du acceptere vores Vilkår og Persondatapolitikken, hvorefter vores behandling af dine personoplysninger sker som en del af en aftale mellem dig og os.
    3. Prissammenligninger
      • Når du benytter dig af vores service beder vi dig i nogle tilfælde om at udfylde en række oplysninger, som skal anvendes til at generere relevante tilbud på resultatsiden.
      • Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvad der er nødvendigt at oplyse, og vi beder kun om de oplysninger, der er relevante for at få tilbud fra Produktudbyderne. Du oplyses i løbet af processen om obligatoriske og ikke-obligatoriske oplysninger og hvorfor. I nogle tilfælde beder vi dig om følsomme personoplysninger, som fx helbredsoplysninger eller fagforeningsmæssige tilhørsforhold, når disse oplysninger er nødvendige for tilbuddet.
    4. Markedsføring
      • Vi anvender din e-mail og din profilhistorik til at sende dig markedsføring, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.
    5. Forespørgsler
      • Når du sender os en forespørgsel gennem vores kontaktformular, anvender vi de informationer, du har oplyst, til at svare dig.
    6. Feedback
      • For at sikre os at de services, vi tilbyder, imødekommer dine krav, kan vi bede om din feedback. Enhver feedback du giver os, vil udelukkende blive brugt med henblik på at forbedre vores services og vil ikke blive offentliggjort.
  5. Informationer vi indsamler fra tredjeparter
    1. Vi indsamler i nogle tilfælde dine oplysninger hos tredjeparter.
    2. Historik hos CompareEuropeGroup:
      • Hvis du har besøgt en af vores andre koncernhjemmesider og delt dine oplysninger med et af vores koncernselskaber, sammenkøres disse oplysninger med vores, for at forbedre vores services.
    3. Prissammenligninger:
      • Når du indtaster visse oplysninger, er vores systemer i nogle tilfælde indrettet med henblik på at trække offentligt tilgængelige oplysninger fra en offentlig database. Vi gør det som en hjælp til dig, når du gerne vil foretage en prissammenligning. Det gælder fx din adresse eller din bils generelle data, der kan trækkes fra motorregistret.
    4. Aftaler mellem dig og Produktudbyderne:
      • Da vores forretning er bygget op omkring kommission for de aftaler, der indgås mellem dig og Produktudbyderne, er det en del af vores behandling af dine personoplysninger, at vi modtager de oplysninger fra Produktudbyderne, som er nødvendige for, at vi kan identificere dig som bruger hos os og dermed modtage betaling eller kommission fra udbyderen.
      • De informationer vi modtager, er information om dine køb, ordrer, produktpræferencer, fornyelsesdatoer mv., som vi modtager fra Produktudbyderne. Det omfatter ligeledes, at vi forbinder dit Samlino.dk bruger ID med din evt. telefoniske henvendelse til Produktudbyderne.
  6. Behandlingsgrundlag
    1. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondataforordningen (EU) 2016/679. Det betyder, at alle oplysninger, som vi indsamler eller modtager om dig, behandles efter de behandlingsgrundlag, der findes i forordningen. Afhængig af, hvilket produkt du kigger på, og dermed hvilke informationer vi indsamler (se tabellen ovenfor), kan behandlingsgrundlaget variere.
    2. Som udgangspunkt behandler vi dine oplysninger på baggrund af en aftale mellem dig og os, når du opretter dig som bruger og godkender vores Vilkår og Persondatapolitikken, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(b).
    3. Informationer som ikke er nødvendige for oprettelsen af din brugerprofil, indsamler vi typisk, fordi det er nødvendigt for, at du senere kan indgå en aftale med en Produktudbyder, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(b) og (f).
    4. I forbindelse med markedsføringen er vores behandlingsgrundlag altid dit specifikke samtykke, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(a) og markedsføringslovens § 10, stk. 1. Samtykke gælder ligeledes, når vi behandler dine følsomme oplysninger, jf. Persondataforordningens artikel 9(2)(a).
    5. Herudover er vi underlagt en række lovkrav, som kan gøre det nødvendigt for os at behandle dine oplysninger for at opfylde loven, fx bogføringsloven, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(c).
    6. Endelig forbeholder vi os til hver en tid at behandle sine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for, at vi kan varetage vores interesser i en juridisk tvist, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(f) og artikel 9(2)(f).
  7. Sikkerhed
    1. Alle dine oplysninger opbevares på sikre servere i Tyskland.
    2. Vi opretholder fornødne organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne i Danmark og EU.
    3. Hjemmesiden er en ”VeriSign Secure Website” som giver databeskyttelse på et højt niveau. Ikke desto mindre er ingen information 100 % sikker på Internettet. Du bør altid inddrage fornødne sikkerhedsforanstaltninger på dit eget udstyr.
  8. Opbevaringstid
    1. Vi opbevarer dine data indtil de ikke længere er nødvendige for os at behandle. I visse situationer, kan det være vanskeligt på forhånd at give en nøjagtig tidsramme, men nedenstående afsnit viser vores ramme for behandlingstiden af dine oplysninger.
    2. Profiloplysninger:
      • Opbevares indtil 3 måneder efter du har valgt at lukke din profil eller har været inaktiv i 3 år og ikke har svaret på vores henvendelser om sletning af din profil grundet inaktiviteten
    3. Markedsføringssamtykke:
      • Slettes hurtigst muligt efter din afmelding.
    4. Oplysninger givet i forbindelse med prissammenligninger:
      • Opbevares op til 5 år efter din anmodning om prissammenligninger til statisk brug. Vi anonymiserer så vidt muligt dine personoplysninger.
    5. Henvendelser fra dig
      • Opbevares indtil 6 måneder efter endt behandling.
    6. Feedback:
      • Opbevares op til 5 år efter modtagelse. Vi gemmer så vidt muligt din feedback i anonym form og har en lang opbevaringstid for at kunne måle vores egen indsats over tid.
    7. Såfremt vi har grund til at opbevare dine oplysninger, som led i beskyttelsen af vores legitime interesser, herunder fx juridiske tvister, forbeholder vi os retten til at opbevare dine oplysninger i længere tid og minimum indtil sagens afslutning.
  9. Deling af dine oplysninger
    1. Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt for at give dig vores service. Ved tredjeparter forstås følgende:
      • Selskaber i CompareEuropeGroup indenfor EU/EØS
      • Produktudbydere
      • Sikkerhedsgodkendte databehandlere, som hjælper os eller koncernen med IT- eller andre tjenesteydelser
    2. Når vi deler oplysninger med Produktudbydere skal du være opmærksom på, at disse måske allerede har informationer om dig indsamlet på anden vis, fx hvis du allerede er kunde hos dem.
    3. Hvis du indgår en kontrakt med en Produktudbyder gennem brug af vores service, vil alle oplysninger, som du har givet os eller Produktudbyderen i forbindelse med aftaleindgåelsen, blive behandlet under Produktudbyderens egen persondatapolitik. Derfor foreslår vi, at du ser på Produktudbyderens persondatapolitik inden du indgår en aftale. Vi er ikke ansvarlige for Produktudbyderens anvendelse af dine oplysninger.
    4. Vi deler også dine oplysninger med ovenstående eller andre tredjeparter, hvis vi er forpligtet hertil som følge af lovgivningen, eller for, at vi, eller koncernen, kan beskytte vores interesser i en juridisk tvist.
  10. Dine rettigheder
    1. Du er velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt på e-mail til info@samlino.dk.
    2. Ønsker du at klage over vores behandling af dine data, bedes du først henvende dig til os. Kan vi ikke hjælpe dig, kan du klage til Datatilsynet.
  11. Ændringer
    1. Vi forbeholder os retten til at ændre Persondatapolitikken fra tid til anden. Hvis der er tale om væsentlige ændringer vil vi oplyse dig via e-mail, såfremt du har en Profil.

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder