Mobilt bredbånd: Hurtig og gratis sammenligning. Find det billigste mobile bredbånd på under 1 minut og spar op til 1.000 kr. om året

Vis resultater nu

Din nabo har allerede fået et mobilt bredbånd gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er en type af bredbånd, som du kan tage med dig overalt. I modsætning til en traditionel bredbåndsforbindelse, er forbindelsen, som navnet antyder, mobil. Det byder også, at du ikke er afhængig af kabler i jorden, men i stedet oprettes forbindelsen via 3g- og 4g-signalet. Med denne teknologi har du altså frihed og fleksibilitet, men du kan risikere at blive begrænset på hastigheden i forhold til kabelbaserede løsninger. Når du skal vælge mobilt bredbånd, kan du vælge at få din forbindelse gennem et SIM-kort, som du sætter i et USB-modem eller en router. Du kan få billigt mobilt bredbånd til både din mobil, tablet og computer.

Er billigt mobilt bredbånd det rigtige valg for dig?

Der kan være flere grunde til, at mobilt bredbånd er et bedre valg end traditionelt bredbånd. Om mobilt bredbånd er det rigtige for dig, afhænger i høj grad af hvilke behov du har. Hvis du har behov for at medbringe din internetforbindelse flere steder, kan mobilt bredbånd være en god mulighed for dig, da det giver dig mobiliteten til at medbringe forbindelsen, hvorend du vil. Der findes endda mobile bredbåndsforbindelser, der dækker, hvis du sejler ud fra de danske kyster. En mobil bredbåndsforbindelse kan ligeledes være et godt valg for dig, der ikke kan få en stabil forbindelse med traditionelt bredbånd. Bor du i et yderområde, kan der i visse tilfælde være risiko for, at du ikke få traditionelt bredbånd. Er dette tilfældet, kan du med fordel overveje en mobil bredbåndsforbindelse. Dog skal du bemærke, at der ved et abonnement på mobilt bredbånd er en øvre forbrugsgrænse. I modsætning til en traditionel bredbåndsforbindelse kan du altså ikke bare bruge så meget data, som du vil. Derfor er billigt mobilt bredbånd måske ikke den mest optimale løsning, hvis du har et stort forbrug af data. Hvis du hellere vil sammenligne priserne på traditionelt bredbånd, kan du gøre det her.

Skal jeg vælge mobilt bredbånd via. SIM-kort, USB-modem eller router?

Hvorvidt du skal vælge mobilt bredbånd via. et SIM-kort, et USB-modem eller en router, kommer meget an på, hvordan du skal bruge dit mobile bredbånd. SIM-kortet er en god mulighed til dig, der skal have dit mobile bredbånd med på farten, da det ikke fylder meget at have med. Dog kræver det, at du har en mobil eller tablet, som du kan lave datadeling fra. Har du i stedet kun en computer med, kan du med fordel overveje at putte dit SIM-kort i et USB-modem, der leverer internettet gennem dit USB-stik. Endeligt kan du vælge at putte dit SIM-kort i en router, som gør det nemt at dele den mobile bredbåndsforbindelse. Dog er en router mest optimal til dig, der ikke har behov for at rykke rundt på din bredbåndsforbindelse ofte.

Hvor meget data har du brug for?

Hvor meget data du har brug for i dit mobile bredbånd, kommer i høj grad an på, hvad du bruger din mobile bredbåndsforbindelse til. Hvis du sjældent bruger din mobile bredbåndsforbindelse, og kun bruger din forbindelse til at sende e-mails og tjekke sociale medier, har du måske ikke behov for så meget data. Bruger du dog din forbindelse til at streame film og serier, IP-telefoni eller musiklytning, bør du nok overveje en større mængde data. Hos Samlino.dk sammenligner vi mobile bredbåndsabonnementer med mellem 1 GB og 1000 GB, så hos os kan du finde et abonnement til dit forbrug, ligemeget om du har behov for lidt eller meget data.

Hvilken hastighed har jeg brug for?

Hvilken hastighed du har brug for, afhænger ligeledes af, hvad du bruger din bredbåndsforbindelse til. Hvis du bruger din bredbåndsforbindelse til simple opgaver, såsom at læse mails og tjekke nyheder, har du måske ikke behov for en så høj hastighed. Bruger du derimod din bredbåndsforbindelse til streaming i HD, bør du måske overveje at vælge en bredbåndsforbindelse med høj hastighed. Du kan nemt tjekke din internet hastighed her.

Kan jeg få billigt mobilt bredbånd med 4G?

Ja, flere udbydere tilbyder 4G-teknologien. Generelt leverer udbyderen enten 3G eller 4G. 4G er den nyeste teknologi inden for trådløse mobilsignaler og er den bedste teknologi, der er på markedet lige nu. Dette betyder ikke, at 3G ikke også kan virke godt, men hvis du vil have den nyeste teknologi, bør du overveje 4G. Bemærk dog, at det ikke er sikkert, at du kan få 4G, da det ikke er alle udbydere, der tilbyder teknologien.

Hvilke netværk kan jeg få?

I Danmark er der tre netværk, som dækker størstedelen af landet: 3, Telia/Telenor og TDC. Hvilket netværk der er det bedste for dig, kommer i høj grad an på, hvor du bor, da netværkene dækker forskelligt. Bor du i en større by, vil du ofte ikke kunne mærke stor forskel på forbindelsen, men bor du i et tyndtbefolket område, kan kvaliteten af forbindelsen godt variere. Dog har TDC i starten af 2018 opdateret deres netværk og satset på endnu hurtigere hastigheder end konkurrenterne.

Kan jeg bruge mobilt bredbånd som mit hjemmenetværk?

Du kan sagtens bruge mobilt bredbånd som hjemmenetværk, men inden du vælger at gøre dette, bør du overveje, hvad du bruger din internetforbindelse til. Hvis du bruger din forbindelse til ting, der kræver meget data, er det nemlig ikke sikkert, at mobilt bredbånd er den billigste løsning. Flere personer kan ligeledes godt bruge det mobile netværk samtidig, men du bør bemærke, at dette ofte vil påvirke hastigheden. Hvis I er mange personer i din husstand, som benytter internettet samtidig, bør du måske overveje fibernet, som er en internetteknologi, der ikke bliver påvirket af, hvor mange der bruger internettet samtidig. Du kan sammenligne fibernet her.

Billigt mobilt bredbånd i udlandet

Du kan godt bruge dit mobile bredbånd i udlandet. Dog er det langt fra alle udbydere, der inkluderer data i udlandet i deres mobile bredbåndsabonnementer. Derfor bør du altid tjekke, hvorvidt data i udlandet er inkluderet i dit abonnement, før du begynder at bruge det i udlandet. Hvis der ikke er data inkluderet i dit abonnement, og du alligevel bruger det i udlandet, vil du komme til at betale for dit forbrug, hvilket meget hurtigt kan blive en dyr oplevelse. Hvis du vil have data i udlandet, kan du alternativt overveje et mobilabonnement med data i udlandet. Du kan sammenligne mobilabonnementer her.

Hvordan vælger jeg det rette mobile bredbånd?

For at vælge det rette mobile bredbånd bør du overveje dit forbrug og behov. Ved mobilt bredbånd er det primært mængden af data og hastigheden, du skal tage stilling til. For at finde det billigste mobile bredbåndsabonnement anbefaler vi, at du sammenligner priserne på mobilt bredbånd. Med Samlino.dk kan du nemt og gratis sammenligne priserne på mobilt bredbånd fra 20+ udbydere.

Mobilt bredbånd priser

Når du skal finde mobilt bredbånd priser, kan du gøre det her! Vi sammenligner priser fra alle de største udbydere på det danske marked, så du kan få den bedste løsning til dine behov. Samlino.dk er stedet, hvor du finder godt og billig mobilt bredbånd! Husk også at sammenligne ting såsom: