Sammenlign priser fra over 30 teleselskaber

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Sammenlign mobilabonnementer med Samlino

Nu kan du sammenligne mobilabonnementer og finde det billigste med Samlino. Hvad enten du har brug for et abonnement med fri tale, ubegrænset data eller noget helt tredje, kan du med Samlinos sammenligningsværktøj få overblik over hele markedet. Brug filtrene til at indsnævre din søgning, så du med Det samme kan finde et abonnement, der passer perfekt til dine behov.

Vi har samlet stort set alle telefonselskaber i Danmark, så du kan få det komplette overblik over markedet. Under abonnementerne kan du læse mere om hvilke services, der er inkluderet, hvilket af de fire mobilnet udbyderen er koblet op på, og om der er 3G eller 4G internet inkluderet. Tjek dækningskortet, hvis du vil være sikker på, at der er optimal dækning i dit område.

Ud over mængden af taletid og datamængde bør du også overveje, om du har brug for 4G. Nogle abonnementer som kun kører på 3G er nemlig billigere, så hvis du primært bruger wifi hjemme, på skole eller arbejde, er det ikke sikkert, at det kan betale sig at betale ekstra for 4G. Det er heller ikke alle mobiltelefoner, der har 4G, så undersøg også om den mobiltelefon du har eller køber med abonnementet kører med 4G.

Oprettelsesgebyret har især betydning for prisen på dit abonnement på kort sigt. Hvis du planlægger at gå efter de gode tilbud eller skifter mobilabonnement ofte, kan det godt betale sig at vælge et mobilpakke med gratis oprettelse.

Hvis du vil vide mere om mobiltelefoni, kan du besøge vores guide til mobilabonnement eller tage et kig på FAQ. Ordliste til mobilabonnement giver indsigt i begreber og forklarer dem i dybden. Hvis du synes, at der mangler noget, er du altid velkommen til at skrive til os.

Med Samlino får du gratis og uafhængig markedssammenligning, så der er ingen grund til at besøge flere udbyderes hjemmesider. Du skal blot gøre op med dig selv, hvilke behov du har, og derefter kan sammenligningen gå i gang!

Få det bedste mobilabonnement i Danmark

Samlino.dk garanterer dig, at du ikke kan finde en billigere pris på selskabernes hjemmesider.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

    Priser indhentet i de sidste 24 timer

    Seneste nyt