Menu

Vil du have en karriere i Samlino.dk?

 

Samlino.dk er hastigt voksende, og vi arbejder konstant på at udvide vores sammenligningstjenester til at omfatte flere tilbud, så vi kan hjælpe danskerne med at spare endnu flere penge i hverdagen. Vi har derfor brug for talentfulde personer til at hjælpe med at opbygge og vedligeholde tjenesten, som danskere kan stole på, når vigtige beslutninger omkring deres penge skal træffes.

Fra efteråret 2021 søger vi ambitiøse unge til vores anerkendte internship-program.

Du kan læse mere om jobmuligheder på vores LinkedIn, og såfremt du eller dine bekendte er interesseret, bedes du venligst henvende dig på job@samlino.dk.

OM SAMLINO.DK: Samlino.dk er en landsdækkende sammenligningsportal for finansielle ydelser såsom forsikring, bankservices og teleprodukter. Vi har fået tilført 150 millioner kr. i kapital fra en række kendte danske og internationale investorer, bl.a. Lars Seier (medstifter af Saxobank), Peter Thiel (medstifter af PayPal og Facebook-investor) og Thorleif Krarup (tidl. adm. direktør, Nordea).

Kontakt Samlino.dk

Tlf. 70 60 58 88
Mandag - Fredag: kl. 9-18
Fredericiagade 15B, 1. tv,
1310 København K.
Danmark

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder