Vil du have en karriere i Samlino.dk?

 

Bliv en del af Samlino.dk

Samlino.dk er hastigt voksende, og vi arbejder konstant på at udvide vores sammenligningstjenester til at omfatte flere tilbud, så vi kan hjælpe danskerne med at spare endnu flere penge i hverdagen. Vi har derfor brug for talentfulde personer til at hjælpe med at skalere og udbrede tjenesten, som danskere kan stole på, når vigtige beslutninger omkring deres penge skal træffes.

Graduate Program hos Samlino.dk

Vi leder efter ekseptionelle personer til vores Graduate Program i vores danske team i Samlino Group, som er det første selskab der blev stiftet i gruppen.
Som del af vores Graduate Program vil du blive en del af kernen i Samlino.dk’s nye forretningsteam, hvor du vil få ansvar for dine egne projekter, som du med fuldt ejerskab og guidance, selv får lov til at drive for Danmarks største sammenligningsplatform.

Som del af vores Graduate Program vil du:

 • Få ansvar for high-impact projekter som konstant kommer til at presse dig uden for din komfort zone og giver dig muligheden for at blive den bedste du kan
 • Blive ansvarlig for marketing projekter som er målrettet optimering og skalering af virksomheden
 • Drive dine egne projekter inden for business development, produkt og marketing
 • Bygge og arbejde på stærke relationer med vores mange partnere fra ledende forsikringsselskaber, banker, teleselskaber, osv.

Hvad vi tilbyder dig:

I vores Graduate Program vil du stige ombord på en personlig, karriere- og virksomhedsmæssig rejse med fart på sammen med en gruppe af andre drevne og ambitiøse personer. Du vil blive en del af en arbejdsplads fyldt med fantastisk talent som vil udfordre dig dagligt.
For at sikre din læring og udvikling vil du få stillet ansvar til rådighed og blive en central del af teamet fra dag 1!

Vi forventer at du har:

 • Uovertruffen arbejdsmorale med massere af urgency
 • Nådesløst drive og lyst til at være den bedste til det, du laver
 • Proaktiv tilgang til opgaver og tager ejerskab
 • Ekseptionelle analytiske og problemløsningsfærdigheder
 • Reel interesse i at lære og at du proaktivt finder måder at forbedre dig på

Dertil forventer vi at du har:

 • En Bachelor- eller Kandidatgrad
 • 0-3 års erfaring fra et start-up, konsulenthus, bank eller en anden top-tier organisation
 • Er flydende i dansk både skriftligt og mundtligt

Ansøg om at blive en del af Samlino.dks Graduate Program her

Flere åbne stillinger

Vi har hos Samlino.dk brug for flere hænder til at skubbe vores vækstpotentiale endnu mere. Hertil har vi på nuværende tidspunkt flere åbne stillinger inden for forskellige områder, hvor man får ansvar for en vertikal ellere et område. Hvis du er interesseret i at blive en del af Samlino-teamet, så kan du undersøge vores åbne stillinger her. Har du spørgsmål til vores stillinger kan du kontakte os på job@samlino.dk.

Om Samlino

Sidste år benyttede over 10 millioner europæere Samlino Group’s sammenligningsplatforme. Vi driver nogle af de ledende finansielle platforme i Danmark, Finland, Portugal, Grækenland og Belgien, og har vækstet vores brugerbase med 142% om året i gennemsnit siden 2014.

Samlino.dk har hjulpet over 800.000 danskere med deres finansielle produkter, og er den markant største sammenligningsplatform i Danmark, der dækker både forsikring, lån, mobilabonnementer, internet og meget andet.

Vi er et drevet team som går efter at skabe maksimal værdi for samfundet og vores partnere ved at hjælpe danskere med at spare tid og penge via sammenligning af deres finansielle produkter og dermed finde frem til hvad der matcher deres behov bedst muligt.

Kontakt Samlino.dk

Tlf. 70 60 58 88
Mandag - Fredag: kl. 9-18
Sølvgade 10, 1. th.,
1307 København K.
Danmark

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, adm. direktør - This Recording Company, København

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev

Seneste nyt

Hold dig opdateret på de seneste nyheder om finansielle produkter og markedssammenligning. Se alle nyheder