Find den bedste højrentekonto - Gratis

Sammenlign renter på højrentekonti i Danmark med Samlino.dk.dk. Vi har samlet priser og betingelser fra banker omkring hele landet, så du kan få den bedste rente på din højrentekonto. Det eneste du skal gøre, er at vælge hvor mange penge du vil indsætte på din højrentekonto, og hvor længe du vil have dem stående - Så klarer Samlino.dk.dk resten. Så kan du i ro og mag finde den bedste højrentekonto til dit behov.
Loader...

Sammenlign og køb i tre simple trin

TRIN 1

Vælg hvilken kategori du vil sammenligne

TRIN 2

Sammenlign tilbudene

TRIN 3

Vælg den bedste løsning for dig

Sammenlign indlånsrenter på højrentekonto

Nu kan du sammenligne bankernes indlånsrenter 2014 med Samlino. Vi indhenter renter og vilkår fra banker i hele Danmark, så du kan være sikker på at få den højeste rente til din opsparing. Det eneste du skal gøre er at vælge, hvor mange penge du vil have stående på din konto, og hvor længe du vil have dem stående.

Du kan derfor sidde i ro og mag, og finde banken med de bedste vilkår, og ansøge direkte gennem Samlino. Du slipper dermed for at skulle besøge alle bankernes hjemmesider for at finde den bedste rente til din situation. Vi har klaret det kedelige og besværlige indsamlingsarbejde for dig, så du hurtigt kan få et overblik over markedet.

Skal du have et stort beløb stående i mange år, eller kan du kun undvære et mindre beløb i et enkelt år? I begge tilfælde kan Samlino hjælpe dig med at finde den bedste løsning med de højeste renter. Det eneste du skal gøre, er at vælge, hvor længe du kan undvære pengene, og hvor mange penge du kan undvære.

Bankerne i Danmark tilbyder mange forskellige typer af højrentekonti. Der kan være forskellige krav til hvem der kan få en konto, hvor længe man skal binde pengene og hvor mange penge man som minimum skal indsætte. Som hovedregel kan man sige, at renten bliver højere i disse tre tilfælde:

  • Hvis man indsætter et højt beløb på sin højrentekonto
  • Man binder beløbet for en længere periode
  • Man bruger banken i andre sammenhænge end sin højrentekonto

De tre kriterier er selvfølgelig vejledende for, hvad der kan have effekt på hvor høj rente du kan få på din højrentekonto. Du skal derfor kun finde ud af, hvor stort et beløb der skal stå på din højrentekonto og så sammenligne produkterne med Samlino.

Som sagt tilbyder bankerne i Danmark forskellige løsninger, når det kommer til højrentekonti. Derfor er det vigtigt at du sikrer dig, at du finder den løsning der passer bedst til dit behov og formue. Hvis du har brug for lidt mere hjælp, og er i tvivl om hvad forskellen på de forskellige produkter er, kan vores FAQ til højrentekonti helt sikkert hjælpe dig. Den kan give dig overblik over fordele og ulemper, og hvad du fravælger når du vælger en bestemt løsning.

Hvis du har mere praktiske spørgsmål til ansøgningsprocessen eller lignende, har vi lavet en brugervenlig guide til højrentekonti som kan give dig et bedre indblik i højrentekonti og hvad du bør overveje. Du kan blandt andet få svar på hvad du skal være opmærksom på, hvad forskellen mellem de forskellige produkter er og hvilken betydning de vil have for dig.

Hvis ord som dekort, indskydergaranti, garantkapital og knækrente ikke ringer nogen klokker, har vi også lavet en ordliste til højrentekonti. Ordlisten giver forklaringer på de mest gængse begreber og termer der findes inden for indlån.

Samlet set kan Samlino altså både klæde dig på til den bedste beslutning, oplyse dig om de forskellige produkter og sammenligne dem for dig. Vi har samlet alle de værktøjer du skal bruge, for at finde den bedste rente på din højrentekonto. Hvis du alligevel synes at der mangler noget, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Mere end 500.000 danskere har allerede sammenlignet

    Priser indhentet i de sidste 24 timer

    Seneste nyt